2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Musicalplusz 11-szer - Ez valóban plusz
Kiválóságok a Musical Pluszon - sok képpel
A tizenharmadik Musical plusz is szerencsés volt - képekben
Musical Plusz 14.: Forró hangulat és nyelvparádé - képekben
A 15. Musical Plusz következik - belépőjegyet nyertek
A Musical Plusz túl van a tizenötön - képekben
Kapcsolatok
Feke Pál
Kamarás Máté
Keresztes Ildikó
Andrádi Zsanett
Stróbel Dóra
Szemenyei János
Kapcsolódó események
Musical Plusz 16.
[2008. december 6.
szombat 19:00]

Jön Mikulásnapi Musical Plusz - belépőket nyertek

Hogyan is ünnepelhetnék jobban a musicalek kedvelői a Mikulást, mint kedvenceik társaságában. Ezt szem előtt tartva kerül megrendezésre december 6-án este hét órától a Pataky Művelődési Központban a Musical Plusz következő előadása.

Az ünnepi hangulatról nem kisebb művészek gondoskodnak, mint Andrádi Zsanett, aki a Vámpírok bálja női főszereplőjeként vált széles körben ismertté. A Nemzeti Színiakadémiát végzett színésznő először a Kecskeméti Katona József Színházban játszott szubrett szerepeket játszott a Csókos asszonyban és más operettekben, majd nyilvános meghallgatáson nyerte el Sarah szerepét Roman Polanski musicaljében. Április óta a Vidám Színpad Ájlávju című darab egyik főszereplője.

Feke Pál, kinek neve nem csak a Társulat, István a királyából lehet ismerős, hiszen számos musical főszerep előzte meg ezt a szereplést. Hogy csak néhányat említsek; Aida-Radames, Hair-Claude, Jézus Krisztus Szupersztár-Jézus. Az országos hírnevet kétség kívül a televíziós szereplés hozta meg számára. A Csináljuk a fesztivált nézői hétről hétre láthatják és élvezhetik egyedi érces hangját a képernyőn keresztül. Az előadás vendégei mindezt élőben tehetik meg.

Kamarás Máté, aki a bécsi és a Japán fellépései közepette egyre többször látható hazai rendezvényeken. Az Elisabeth című musicalben játszotta a Halál szerepét először Miskolcon, majd Budapesten, ezt követően Bécsben és végül Tokióban turnézik a darab koncert változatával. Kevesen tudják róla, hogy eszméletlen humora és beszélőkéje van. Ahol fellép, ott garantált a jó hangulat, a felszabadult vidámság. A musicalek mellet előszeretettel énekel rock nótákat is, ez a mostani Pluszon sem lesz másképp.

Kedves ismerősök

Keresztes Ildikó neve jól ismert mind a rock zenében, mind a musical műfajban és prózai körökben is. A Soproni Petőfi Színház örökös tagja, több filmszerep mellett számos musicalben is szerepet kapott. Legutóbb az 56 csepp vér című monumentális rockmusical egyik szereplőjeként tűnt fel. Idén ünnepli pályafutásának huszadik évfordulóját, ebből az alkalomból remek feldolgozás lemezt jelentetett meg Minden, ami szép volt címmel. Erről az albumról is kap egy kis ízelítőt, aki eljön a rendezvényre.

Stróbel Dóra jazz és gospel éneklést tanult, majd az Operettszínház Broadway Stúdiójának növendékeként elsajátította a színész mesterség minden csínját-bínját. A kiugrási lehetőséget a Vámpírok bálja hozta meg számára. Az ensemble oszlopos tagja és Magda szerepét formálja meg az előadásban. Játszik a Pinceszínházban (Isadora) és filmet forgat (Made in Hungária).

Szemenyei János amióta saját tudatára ébredt, azóta színésznek készült. A nagy készülődés közepette ének és szavaló versenyen vett részt, a Vörösmarty Gimnáziumba dráma tagozatra járt és második próbálkozásra felvételt nyert a Színház és Filmművészeti egyetem operett-musical szakára. Játszott az Operettszínházban (Hello, igen?!), a Madách Színházban (Volt egyszer egy csapat), majd Zalaegerszegre szerződött a Hevesi Sándor Színházhoz (Hair, Laura, Fiatalok szövetsége, Canerbury mesék, Koldusopera, Pillantás a hídról, III.Richard, Tranzit). Koltai Róbert Sose halunk meg című örökzöldjében Imit alakítja a József Attila Színházban. A színjátszáson kívül zeneszerzőként is megmutatkozik sokoldalúsága (Álarcosbál, Démonológia, Drakula, Farkas és Piroska, Legénytoll, Tranzit, Vackor).

Miután mindenki kifényesítette a csizmáját és az ablakpárkányra tette, nincs más dolga, mint várni a Mikulást, s ha jó volt és még némi szerencséje is akad, játékunkban két belépőt nyerhettek a rendezvényre.

Ehhez nem kellettmást tenni, mint a jatek@zene.hu címre MUSICAL tárggyal december 3-ig beküldeni a helyes megfejtést két kérdésre.

A nyertesek:

Barabás Sándorné és Kubina Ildikó

– Audrey –

[2008.12.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még