2024. május 17. | péntek | Paszkál nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Rockinform
Legnépszerűbb csengőhangok

Rockzenekarok, előadók, figyelem! Október 30-ig él a CD megjelenési lehetőség!

Azon fiatal (vagy nem fiatal) zenekarok, énekesek, akik a rockzene és környékén mozognak, az ismeretlenség sűrű, de nem áthatolhatatlan homálya fedi munkásságukat, most kivételes lehetőséghez juthatnak a Rockinform zenei magazin segítségével.

Napjaink válsággal terhelt világában egy fiatal rockcsapat hanghordozón történő megszólalási lehetőségének az esélye szinte nullával egyenlő, legyen bármennyire tehetséges is.

A multinacionális kiadók (érthető okokból) csak a biztosra mennek; ismert, befutott előadók szuper produkciónak minősített anyagaival hajlandóak foglalkozni igazán, maxi CD-ről (az egykori kislemez kései utóda) pedig a legritkább esetben lehet szó. Ily módon bajban van az, aki mondjuk egy, illetve két nótával szeretné behozni nevét a köztudatba.

A Rockinform havi rendszerességgel megjelenő lapszáma minden esetben tartalmaz CD mellékletet. Egy bizonyos előadó, illetve zenekar aktuális, nagylemeznyi hanganyagának megjelentetése mellett, időszakosan helyet kap az ún. Válogatásalbum. Az így elkészített összeállítás első része korábban már kiállta az idők próbáját.
 
Nem csak ismeretlen tehetségek előtt áll(t) nyitva ez a lehetőség; szívesen éltek vele a „nagy öregek” is, akik készülő nagylemezük előzeteseként, vagy esetleg a zenekar koncertszereplését, hangulatát megörökítendő, veszik igénybe ezt a szolgáltatást. A lap 169. azaz december-januári összevont számának a Válogatásalbum #2 mellékletében mindeddig A P.Mobil augusztusi Bozsik stadionban tartott jubileumi koncertjének egyik darabja szerepel, de a Piramis Plus is jelentkezett egy élő felvétellel. A H.A.R.D. készülő új lemezének egyik nótáját helyezte el digitális korongon, és a Karthago előzenekaraként népszerűvé lett Géniusz sem akart lemaradni a válogatásról.  

Fiatal zenekaroktól úgyszintén érkeztek zeneanyagok, melyek válogatása, értékelése jelenleg is folyik. Az eddigi erős mezőnyhöz várjuk azon további, tehetséges zenekarok jelentkezését, aki ilyen módon szeretnének ismertséghez jutni. A havonta 10.000 példányban kiadott – országosan, valamint Erdélyben és Felvidéken terjesztett – rockzenei magazin páratlan lehetőséget nyújt a feltörekvő tehetségek CD-n való megszólalásához. Emellé a lap biztosítja a megjelent dal részletesebb ismertetését, illetve a zenekarral készített interjút, ráadásul ötven óra stúdióidőt is nyerhetnek! A felsoroltakon kívül az sem elhanyagolható szempont, hogy egy „első bálozó” rockcsapat közös kiadványon szerepelhet a felsorolt sztárbandákkal.

Jelentkezési határidő: 2009. október 30. További fontos részletek, illetve a részvételi feltételek a http://www.rockinform.hu/valogatascd-21.html oldalon olvashatók.

Hegedűs István

[2009.10.29.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
keleakos 2009.10.29. 10:53 • [1]
Nagyszerű lehetőség??? részvételi díj: 65ezer FT+Áfa.... jó lenne, ha egyszer végre a tehetséget értékelnék nem pedig azt, hogy kinek van több pénz a zsebében...

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » vonós [2024.05.16.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.15.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még