2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Így haknizik a Capuccino együttes
Így haknizik DJ Szatmári
Képgalériák
Képek a bulikról
Kapcsolatok
Josh és Jutta
Dancelovers

Így haknizik a Josh feat Jutta

A Zene.hu elkísérte egy haknihétvégére a Josh feat Jutta formációt. Kiváncsaik voltunk, vajon hogyan telnek napjaik.

Első útunk Nagykőrösre a helyi Művelődési Házban tartott városi rendezvényre vezetett, ahol Joshék pontban 23:00 órakor -  telt ház előtt - léptek színpadra. A dalokat a közönség jól fogadta, így a siker sem maradt el.

Fellépés után egy kis dedikálás és fotózás is belefért, de utána indulás Szigethalomra, amely helyen hajnali kettőkor volt jelenésük. A főszervező, Marcsi nagyon nagy szeretettel fogadott bennünket. Egy rövid beszélgetés után irány a színpad, szerencsére a publikum hamar felvette a ritmust, a Miért félsz, és a Nincs az a szó dalokat már együtt énekelték a formációval. A visszataps ezek után már természetesnek tűnt. Következett egy ráadásszám, majd irány az öltöző, egy kis lélegzetvétel, és utána készülhettek a partyfotók a lelkes vendégekkel, és az aláírás osztás sem maradt el. Szombaton 6 órát mutatott az óra mire Budapestre értünk.

Irány a VIVA-val Tolnára

Kezdődhetett a pihenés, mert aznap még a hazai zenecsatorna meghívásának is eleget kellett tennie a duónak. Röviddel 11-kor a stábbusszal Tolnára indultunk, ahol a Megálló következő adása került leforgatásra Dred-del, DJ Sly-jal, Spy The Ghost-tal, a Dance4Ever-rel és a Josh feat Juttával.

Képek a hétvégéről

Tolnában a főtéren lelkes fiatalok gyűrűjében megkezdődött a forgatás, ami késő délutánig elhúzódott. Ezt követően a menetrend ugyanaz, mint az előző nap. Utazás Budapestre, gyors alvás és 22:00-kor már ismét úton csapat, ezúttal Enese a cél. A szokatlan nevű községben a helyi disco meghívását élvezhettük. A helyi lemezlovas - Dj Enzsöl - remek alaphangulatot teremtett, és ennek a meg koronázása volt a Josh feat Jutta fellépése. A vidám közönség szinte a tenyerén hordozta duót, akik plusz számokkal jutalmazták őket.

Megint reggel mire hazaértünk, és most jutott idő az elmúlt 2 nap fáradalmait kipihenni, de néhány perccel 21 óra után újra indulás, ezúttal az ország másik felét, pontosabban Nagykanizsát vettük célba, ahol a Dancelovers vendégeként lép fel Josh és Jutta. Természetesen elhangzott a helyi rádió játszási listájának első helyezettje a Nincs az a szó is.

A discoban Dj Goor, és a tulajdonos Endre jó házigazdaként fogadta csapatunkat. A bulit a Dancelovers team  - Dj Goor és Dj Alex - nyitotta, majd felkonferálták az est vendégeit, akiket hatalmas őrjöngéssel köszöntötte és ismét megkezdődött a buli. Egy kis lazítás következett, irány Budapest é búcsút intettünk a hétvégének, ami péntektől hétfőig folyamatos utazással, fellépéssel és bulizással telt.

Bevallom meglepett, és egyben örülök is neki, hogy egy most induló formáció, máris ilyen keresett, és elismert a partyarcok részéről, de Joshban és Juttában két sokrahivatott embert ismertem meg, akiknek remélhetően a karrierjük a jövőben is felfelé ível majd.

- Bíró Zsolt -

[2006.04.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még