2024. március 28. | csütörtök | Gedeon, Johanna nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Már Ausztriában is szeretik a Capuccinot
Évfordulós meglepetéstorta a Capuccinonak
Fásy Mulató Nyíregyházán
Megjelent a Capuccino együttes új maxi CD-je
Juhász „Capuccino” Péter:  Igazából 1-1 dal tetszik.
Új Capuccino dal: "Elloptad te lány a szívemet " 
Elkészült a friss Capuccino
Nyerd meg az új Capuccino albumot!
Így haknizik a Josh feat Jutta
A kiadó válasza: Nem mulatóst énekeltek, nem adjuk ki a lemezeteket
Képgalériák
Capuccino Képek a hakniról
Kapcsolatok
Capuccino

Így haknizik a Capuccino együttes

A Zene.hu elkísérte egy átlagos hakniútra a Capuccino-fiúkat, ahol testközelbõl tapasztalhattuk meg mivel jár mindez.

Aki eddig azt gondolta, hogy egy mulatós csapatnak csak annyiból áll az élete, hogy egy kicsit nótázgat, zsebreteszi a nagy pénzt, majd dalolva hazaindul, az nagyon téved. Hetente több fellépésre kell menni, és mindig jól kell teljesíteni a színpadon, hiszen a publikum ezt várja el.

Peti és Gyuri vasárnapi menete Nyíregyházán kezdõdött, ahol a Magyar Televízió Party-túra nevű műsorának felvételén volt jelenésük.

Horinak, a sofõrnek és Norbinak a menedzsernek köszönhetõen hamar odaértünk, a helyi Kossuth-tér megtalálása könnyű feladat volt. Kiderült, hogy az elmúlt három hónapban többször csendült fel egyik-másik népszerű Capuccino-dal ezen a helyszínen, így srácok otthonosan mozognak már itt. Gyors átöltözést követõen 16-20-kor kezdõdhetett a műsor. Nyitásként az Édesanyám hangzott el ezt a Három éjjel, három nap követte, majd zárásként egy újdonság, az Elvarázsolt éjszakákon című muzsika szólt. A fiúk kérésének megfelelõen az utóbbi felvételt vasárnap este a közszolgálat csatorna nézõi is hallhatják, amikor a szabolcsi megyeszékhelyen készült felvételeket mutatják be a televízióban. A röpke 20 perces műsor a kora délutáni idõpont és a bulizásra kevésbé alkalmas nagy meleg ellenére jól sikerült. A fiúk műsora után a lelkes rajongók a színpad felé sétáltak. Rövid terepszemle után közülük egy bátor nagymama Peti mellé lép.

– Elnézést! Ti vagytok a család kedvencei, imádjuk a dalaitokat. Kérhetnék egy autogramot? - kérdezi félénken. Erre Gyuri, a dedikálókártyafelelõs a hátsó zsebéhez nyúl, és elõvesz egy szórólapot, amit mindketten rutinosan aláírnak. Érkezik egy újabb kérés és még több tucat, egyszer csak elfogyott a közel 300 szórólap.

Néhány közös képet és egy kis paprikapálinka kóstolót követõen irány a kocsi és a következõ helyszín. A célpont egy szabolcsi falunapi rendezvény pontosabban a helyi művelõdési ház mellett található szabadtéri színpad, ahová közel egy óra alatt leértünk, köszönhetõen Horinak és Norbinak. Norbiról annyit kell tudni, hogy térkép segítségével minden helyet megtalál és állandóan beszél, amit ezen az estén egyáltalán nem bántunk.

Valószínűleg még most is ott bolyongnánk a településen, ha nem navigált volna el egy szimpatikus hölgy, aki annyit mondott: – Menjenek a tömeg után, úgyis mindenki a falunapra megy.

Amíg a fiúk autogramot osztogattak és készülõdtek, mi kicsit beszélgetünk a fõszervezõvel, aki elmondta, hogy a televízióban látták a Capuccinot. –– Többen kérték a községben, próbáljuk meg õket elhívni.  Egyébként a falunapot ötödik éve rendezzük meg, de ilyen ismert vendég még nem volt. Köszönjük a fiúknak, hogy eljöttek! - fejezte be válaszát a boldog főszervező

A megszokott 30 percnél hosszabb mûsor aztán olyan jól sikerült, hogy még ráadást is követeltek a rajongók, akik pár perc múlva már a VIP-sátort készültek fellökni, hogy mielõbb autogramhoz jussanak. A srácok kitartóan osztogatták autogramokat több mint fél órán keresztül, az egyik lelkes rajongó lány még dalra is fakadt és gyönyörűen adta elõ a Mindig úgy égjen illetve az Ég Veled című Capuccino nótákat. Nagyon megható és szép pillanatok voltak!

- Hatalmas parádé volt! - értékelte röviden Peti az estét, aki mosolyogva osztogatta az aláírásokat. Már jóval elmúlt tíz óra, amikor elhagytuk a szabolcsi falut, fél kettõ után érkeztünk meg Pestre fáradtan, de nagyon sok élménnyel gazdagodva.

Bíró Zsolt

[2005.07.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még