2024. április 20. | szombat | Tivadar nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Quaestor Travel
Kapcsolódó cikkek
Magyar zenészek kalandos utazása - képes beszámoló
Táncos lakoma a szultán palotájában - fotós beszámoló
Törökországban is sikert arattak a magyar zenészek
Önként vonult börtönbe a Roxx69 - képek az eseményről
Képgalériák
Exkluzív képek a sztárnyaralásról
Kapcsolatok
Roxx69
Székelyhídi Balázs
Kelemen Tamás
Szklenár Gabriella (Baby Gabi)
Kefir (Kecskés Tibor)
Bartók Krisztián (Bartokk)

Törökországban pihentek a sztárok – exkluzív beszámoló

Kétség nem férhet hozzá, hogy a zenészek is élvezik a gondtalan felüdülést. A felhőtlen szórakozásukhoz tengerpartra, napozóágyra, zenére és italokra van leginkább szükség. Lapunk munkatársa Törökországban járt, ahol pihenés mellett mindig nyitva tartotta szemeit, hogy még véletlenül se maradjon le a sztorikról.

Unatkozni percig sem volt alkalma, hiszen a megfigyelt személyek között izgő-mozgó slágergyárosok – Baby Gabi, Kefir, Roxx69, Ricky és Bartók Krisztián – szerepeltek. Persze nem felejtkezett meg a VIVA műsorvezetőjéről, Kristófról sem, aki szinte hazajár a turbánosok országába, hiszen hetedik alkalommal járt a török tengerparton.

A Sztárrepülő úticélja a gyönyörű környezetben, a Taurus hegység lábánál fekvő népszerű üdülőváros, Kemer volt. Számos étterem, üzlet, tengerparti sétány és egy hangulatos jachtkikötő várta az idelátogató magyar csapatot, amelyeknek pihentető szolgáltatásait a zenészek is egy az egyben élvezték.

Problémák a leszállást követően

A 10 napos pihenés nem indult zökkenőmentesen, Kefir a leszállást követően ugyanis olyan helyre rejtette az útlevelét, ahonnan csak közel tízperces ideges keresés után került elő a belépésre jogosító kiskönyv. A problémáknak ezzel nem volt vége, hiszen az egyik török határőr nem akarta beengedni az országba, a hangszereikkel érkező Roxx69 tagokat, a megoldást vámos kollegája jelentette, aki egy bólintással nyílt utat biztosított a billentyűsnek, a basszusgitárosnak és a gondtalan pihenésnek.

Baby Gabi boldogságban úszott

Baby Gabi a delfinekkel - további képekért klikk a fotóra
A színes programokról a tájékoztató füzetben találtunk információkat. – Ha már itt vagyok, nem hagyom ki a közös úszást a delfinekkel – jelentette ki Baby Gabi, aki az utazás első napján azonnal kipróbálta ezt a remek lehetőséget, majd csillogó szemekkel azonnal elmesélte tapasztalatait.

– Csodálatos állat a delfin, elmondhatatlan élmény volt vele lubickolni. Szívesen úszkált velem, háláját egy puszival mutatta ki. Minden nap el tudnám viselni ezt. Biztos vagyok benne, hogy nem utoljára pancsoltam a finom tapintású, szelíd és rendkívül okos víziállattal. Ígérem, ha lehetőségem lesz, rá beszerzek egy delfint. – zárta élménybeszámolóját a szimpatikus énekesnő.

Kemer festői fekvésű üdülőfalu, egy hegyekkel, erdőkkel övezett csendes kis öbölben található. A gondtalan nyaralás itt minden szempontból biztosított. A Quaestor Sztárrepülő utasai abban a szerencsés helyzetben voltak, hogy egy percnyi kellemes sétát követően már a Földközi-tenger partját élvezhették, illetve csobbanhattak a sós, kellemes vízben. Így nem meglepő, hogy gyakran találkoztunk magyarokkal.

Először egy kisebb társasággal – Kristóffal, Kelével a Roxx69-ből, Rickyvel az ex-Picasso Branchból és Baby Gabival – futottunk össze. Ők az ejtőernyőzés speciális, tenger felett csónakkal húzott változatát próbálták ki.

– Vonzott, hogy milyen lehet, amikor a levegőben vagyok és csupán a tenger van alattam. – ragadta magához a szót az országunk Baby-je. – Tíz percig „szálltam” a levegőben. Érdekes volt felülről látni azt az elsüllyedt hajót, amiből a partról szinte semmit sem lehet észrevenni. A légi utazás első harmadát élveztem, de később unalmas volt, hiszen semmi nem történt. Ennek ellenére nem bántam meg, hogy kipróbáltam.

Megzavarták Bartók Krisztiánt

Bartók Krisztián a stúdióból érkezett a repülőtérre. A népszerű énekes nemrég fejezte be Klubforradalom című kiadványát, és javában készül következő szólólemezére. Éppen szüksége volt néhány nap felüdülésre, amihez Törökország kiváló helyszínnek bizonyult.

Természetesen ekkor sem felejtkezett meg fellépéseiről, de ezt nem éneklés, hanem kellék és ruhavásárlás formájában tette.
– Órákon keresztül sétálgattam a bazársorban, ahol ezüst és egyéb kellékeket vásároltam. A helybéliek kedvesek, vendégszeretők, üzleteikben szívesen látják a magyarokat. Zavartalan nézelődésre vágytam, de egy török árus mindig megzavart, vásárlási ajánlatokkal halmozott el. Biztos, hogy egy darabig nem kell új ékszert vásárolnom – árulta el Bartók Krisztián, majd quadozni indult, amelyet, mint később kiderült nagyon élvezett.

– A Quad Safari keretén belül fél nap terepmotorozás várt rám a hegyekben. abszolút biztonságban éreztem magam négy keréken. Tetszett a vidámság és az akadályok legyőzésének élménye. Ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki – zárta gondolatait Forradalom sláger előadója.

Mivel tartotta Kefir rettegésben a vendégeket? Miért kiabált a törökfürdőben a Roxx69 két fenegyereke, Székelyhídi Balázs és Kelemen Tamás? Kivel találkozott Kristóf a turisták által nem látogatott vidéken? Mindezekre fény derül exkluzív anyagunk második részében, október 4-én.

Utazásunk a Quaestor Travel támogatásával jött létre.

- Bíró Zsolt -
Fotó: Ács Edina

[2006.09.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még