2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Különlegességet vasárnapi ebédre 1. - a Zene.hu szakácsa ajánlja
Különlegességet vasárnapi ebédre 2. - a Zene.hu sztárvendége ajánlja
Kapcsolatok
Székelyhídi Balázs
Legnépszerűbb csengőhangok
Roxx69

Különlegességet vasárnapi ebédre - bemutatjuk a Zene.hu szakácsát

Ismét kisütöttünk... pontosabban kifőztünk valamit! Mégpedig azt, hogy a Zene.hu séfje, Székelyhídi Balázs – a népszerű Roxx69 zenekar énekese, aki mellesleg szakács – és sztárvendégeinek közreműködésével igyekszünk kicsit megújítani a vasárnapi fogások tárházát.

- Természetesen senkit sem szeretnénk lebeszélni a jól megszokott vasárnapi húslevesről - kezdi a mi rocker-szakácsunk, aki ezentúl hétről-hétre jó kis receptekkel jelentkezik internetes újságunk hasábjain. - De a Zene.hu újságíróival úgy gondoltuk, nem árt felfrissíteni az évek óta jól bevált menüsort és kipróbálni valami újat a hétvégeken.

- A „Különlegességet vasárnapi ebédre” rovatban könnyen és gyorsan -akár buli után is- elkészíthető étkeket fogok ajánlani hétről-hétre. Hogy mik ezek az ételek, azt egyelőre nem szeretném elárulni, egy biztos: minden pénteken 17 órától a Zene.hu címoldalán kiderül.

Nem titok, hogy Balázs többször sztárvendéget is hív, aki megosztja velünk a kedvenc finomságainak leírását. Úgy tudjuk, hogy februárban Jutta, a Josh és Jutta formáció énekesnője és Rúzsa Magdi legtuttibb receptjét ajánlja olvasóink figyelmébe.

Megfertőzte a konyhaművészet

Balázs nővére révén került közelebb a főzés tudományához, aki az egyik vendéglátóipari iskolában tanított. A kezdetekben csupán kíváncsi érdeklődőként, mint látogatóként volt jelen, később már tanulóként is bekapcsolódott a konyhaművészetbe. Ma - immár 5 éve - hivatásos szakácsként dolgozik egy görög étteremben, sőt olyannyira szereti a főzést, hogy legtöbbször a hétvégi ebédeket is ő készíti.

- Nem tudok hús nélkül élni. Minden, olyan étel, amelyben hús van, az jöhet. Imádom az olasz és a görög konyha minden fogását – mondta séfünk a kedvenc ételét firtató kérdésünkre, aki megosztotta velünk egy sztorit, amelyből kiderül, hogy többször szakácssapkában is felismerik a vendégek.

Lelkes rajongók gyakran meglátogatják az étteremben, néha nagyobb csoportokban is, legutóbb egy középiskolás osztály tagjai miatt kellett egy kis időre kivonni magát a munkából.

Figyeld minden pénteken 17 órától a Zene.hu-t, mert jönnek a különleges finomságok, sőt egy meglepetés nyereményjátékkal is várjuk a főzést kedvelő olvasóinkat.

- Konyhafőnök: Bíró Zsolt -

[2007.02.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még