2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Republic együttes 15 éves lett
Keleten a helyzet változatlan
Kutyás őrök védték a zenekart
Rajongókkal együtt duplán ünnepel a Keleti Front
A rácson kívül is sikert arattak - kiderült a titok
Cipő: „A veszély mindig leselkedik”
Képgalériák
Képek a békéscsabai sörfesztivál nyitónapjáról (Deja-vu, Keleti Front)
Kapcsolatok
Republic
Deja-vu
Keleti Front
Legnépszerűbb csengőhangok
Kapcsolódó események
VII. Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé
[2007. május 23. - 28. ]

Húszezer embernek bejött a Keleti Front

A rockzenekar május 24-én, a Csabai Sörfesztivál és Csülökparádén több tízezer ember előtt – a Republic előzenekaraként – emlékezetes produkciót nyújtott.

Fergetegesen indult Békéscsabán a hetedik alkalommal megrendezett Csabai Sörfesztivál és Csülökparádé, ahol az 1 literes korsókból több mint 30 fajta csapolt sört kóstolhattak meg a látogatók. Az eseményen közel huszonötezer ember jelent meg, akiknek egy része állva, a másik része pedig a sörsátorban poharazgatás közben kivetítőn figyelte a színpadi műsort.

Gyenge kezdés, erős folytatás

A programot a Deja-vu együttes könnyen feledhető produkciója nyitotta. Az öttagú csapat előadásának negatívumát és pozitívumát egyaránt az énekesnőjük nyújtotta. A hölgy kétségtelenül jól mutatott a színpadon és remekül táncolt, de megnyilvánulásai, mint például a csengő mobiltelefon elővétele produkció közben vagy a „nagyon unom már” érzést sugárzó mosolya az egész - olykor playback-be átcsapó - műsort nagyon lehúzta. Kár volt érte, pedig a jó kis dallamok csendültek fel...

Röviddel 20 óra után Gráf József Földművelésügyi és Vidékfejlesztési miniszter mondott köszöntőt, majd csapra verték a söröshordót, amivel hivatalosan is megkezdődött a sörfesztivál. Ezt követően a Keleti Front melegítette be a hangulatot az est sztárzenekara, a Republic előtt.

- Nagyon jó érzés volt ennyi ember előtt játszani és annak ellenére, hogy nem mi voltunk az est főzenekara, jól fogadott minket a közönség. Azt hiszem ez az az élmény, ami miatt a leginkább érdemes zenélni. Tavaly is jó bulit nyomtunk Békéscsabán, de az idei ezt magasan felülmúlta - mondta a fellépést követően csillogó szemekkel Szécsi Norbert, a hamarosan új nagylemezzel jelentkező zenekar énekes-billentyűse, miközben már a közönség már ujjongta a jól megszokott Lik, Lik Republik szavakat, amire lassan a színpadon is termet a népszerű zenekar.

Szerencsére nem áztunk el

Közel két órás programjukban a legnépszerűbb slágereiket, - köztük a legújabb klipes daluk, a Tyereskova is terítékre került - amire több száz tinilány feltartott kézzel bulizott, de a többiek sem unatkoztak, csak ők nem tomboltak, hanem egy helyben állva vagy ülve élvezték a dalokat, miközben többen „bekaptak” néhány folyékonykenyeret. A buli félidejében ugyan gyülekeztek a viharfelhők, a szél is feltámadt, de ez szerencsére olyan mértékű volt, hogy csak picit zavarta az önfeledt szórakozást.

A fesztiválnak ezzel még nincs vége, hisz május 28-ig szépszámú fellépő - többek között Edda, Groovehouse, Márió, Fenyő Miklós - érkezik a viharsarokban, így nem csak a sörkedvelőknek érdemes ellátogatni Békéscsabára Városi Sportcsarnok zöldterületére.

- Bíró Zsolt -

[2007.05.25.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még