2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Egyházi Géza átvette a vezetést - Ma 16 óráig lehet voksolni

Március 18-ig tart portálunkon a legnépszerűbb musicalszínész szavazás, amelyben még mindig Dolhai Attila vezet, viszont Mészáros Árpád Zsolt már alig 3 %-kal van elmaradva az élről. Te leadtad már a szavazatodat?

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.03.18.
Utolsó hozzászólás: 2008.04.08.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

timcsi02 2008.03.18. 19:42 • [10]
Természetes, hogy Dolhai Attilát többen ismerik, hiszen Egyházi Géza egy viszonylag "friss" énekes. De ettől függetlenül nem az volt a kérdés, hogy ki az ismertebb (akkor még én is Dolhai-ra szavaztam volna), hanem, hogy ki a népszerűbb. Márpedig mindenkinek az a népszerűbb akit jobban kedvel. És mivel egy gépről csak egy szavazatot lehetett leadni (ahogy azt már a korábbiakban tisztáztuk), ezért mindenki a számára szimpatikusabbra szavazott. És mivel Gézára ilyen sokan szavaztak, ez azt jeleni, hogy népszerű. Jelen pillanatban népszerűbb mint Dolhai Attila. Mindemellett senki nem állítja, hogy a mezőny többi résztvevője rossz énekes vagy nem népszerű. De mindenkinek joga volt kiválasztani a számára legjobban tetszőt.
Amúgy a délelött folyamán többször volt olyan amikor fej-fej mellett haladtak. Tehát nem igaz, hogy Attila szavazatai nem nőttek.
De ha annyira nagyon népszerű akkor hol volt a rajongótábor? Miért nem ő kapta a több szavazatot??
Előzmény: BK1 • 2008.03.18. 17:48 • [6] • Előzménykövetés 
Guthwine 2008.03.18. 18:06 • [9]
ezek szerinte mégsincs mindeki ezen a véleményen
Guthwine 2008.03.18. 18:06 • [8]
És ha Attilát meg szerinted mindenki ennyire elismeri akkor meg elég ciki hogy nem ő nyerte meg.
Guthwine 2008.03.18. 18:04 • [7]
Én nem értem hogy lehet vki ügyesebb egy szavazásnál, vagy azt gondolod hogy természetfeletti varázserőnk van amivel átkot bocsátottunk Attila százalékaira?
Előzmény: BK1 • 2008.03.18. 17:48 • [6] • Előzménykövetés 
BK1 2008.03.18. 17:48 • [6]
Gondolod? Sztem ez nem azt mutatja, csak azt, hogy ki volt ügyesebb a szavazásnál. Azért Dolhait ma már mindenhol ismerik, Egyházi Gézát nem feltétlenül.
Előzmény: Guthwine • 2008.03.18. 17:21 • [4] • Előzménykövetés 
BK1 2008.03.18. 17:47 • [5]
Az rendben van, hogy közben őrá is szavaznak, és az ő %-a pörgött is, míg ezalatt Dolhaié egy helyben állt végig. Na, ez a furcsa.
Előzmény: timcsi02 • 2008.03.18. 16:55 • [3] • Előzménykövetés 
Guthwine 2008.03.18. 17:21 • [4]
Sziasztok szerintem kár ezen veszekedni, ugyan már, ez csak arra ment ki hogy kinek van több rajongója, és Gézának van több, ezen kár vitatkozni, ettől a szavazástól senki sem lesz több vagy kevesebb.
timcsi02 2008.03.18. 16:55 • [3]
Szia,

Arra nem gondoltál, hogy EG rajongók ugyanezt csinálták? Szavazott az egész X cég, meg az összes ismerősünk és az összes rajongó. Ez azt jelenti valóban sokan vannak.
Előzmény: BK1 • 2008.03.18. 16:03 • [2] • Előzménykövetés 
BK1 2008.03.18. 16:03 • [2]
Sziasztok! Valóban nem lehet túlértékelni ezt a szavazást annál is inkább mert engem is bosszantott hogy tegnap még Bereczki Zoli volt a harmadik és ma mint egy vúlkán tört előre Egyházi Géza. Ezért kipróbáltuk a kolleganőimmel hogy az ismerőseinknek írtunk az iwiwen és visszajelzést kértünk tőlük ha sikerült szavazni valamint személyesen is felhívogattam telefonon megvárva a szavazást és még a munka helyemen is lementem 4 osztályra hogy szavazzanak a Dolhaira és érdekes jelenségnek lettem tanúja. A közel 70 szavazattal sem mozdult el Dolhai 15 -20 percen belül a 21.6-ról, akkor is 2%-ot, ugyanakkor Egyházi Géza pont ezen időszak alatt 22-re ment fel fokozatosan szinte percenként egy-egy %-ot. Nem hiszem hogy a kb. 70 szavazat nem lett 5% körül minimum 25-30 perc alatt. Ezt direkt próbáltam ki mentségemre legyen mondva hogy csak akkor szavazzanak Dolhaira ha szeretik. Hát mindenki szerette egy kivétellel de mivel az ő favoritja már nem rugott labdába így ő is letette voksát. Hát nem érdekes ez?
Holle Anyó 2008.03.18. 15:48 • [1]
Ugye senki nem értékeli túl ezt a szavazást?! Az eredmény nem azt mutatja, hogy E.G. jobb, mint M.Z. vagy azt, hogy B.Z. rosszabb, mint M.Á.Zs. Na és, hogy J.K. csak ennyit érne? Egyszerűen az elöl lévők rajongói voltak résen, közülük többen jutottak hozzá az infóhoz, na és terjesztették azt saját híveik körében. JÁTÉK volt (mindjárt lejár)!!! Kíváncsi lennék mit szólnak a kilistázott művészek az egész polémiához (egy gép kontra több gép)..., ki nyer ma?! Szerintem nem is tudnak róla, vagy ha igen, csak mosolyognak - ti. jóban vannak egymással. És ez a LÉNYEG! Utóirat: Géza von Krolock tényleg ütős volt !
lap teteje
További oldalak «« 12
Hitel- és pénzügyi segítség online egész egyéb [2024.11.22.]
-Billentyűs zenész [2024.10.28.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még