2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Így haknizik DJ Szatmári

Miért vetítik a Miniszter félrelépet egy buli kellős közepén? Hogy telik DJ Szatmári szombat estéje, amikor két fellépése is van? Lapunk ezekre volt kíváncsi,...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2005.10.28.
Utolsó hozzászólás: 2006.04.05.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

schmidthoffer 2006.03.03. 08:23 • [16]
Nagyon egyetértek Reinharddal. Nem az a gond, hogy DJ-k is dolgoznak a könnyűzenében, hanem hogy egyesek azt képzelik, az már zenész, aki lemezeket rak fel. Persze, hogy kell hozzá ízlés meg hallás. De sajna, attól még nem lesz valaki musicmaker, hogy mixelget meg groove-okat pakol össze. Ez a műfaj emellett nem is időtálló (hogyan is lehetne a Zeppelin meg a Purple mellett emlegetni!), sosem lesz klasszikus. Ja, bocs, a nagy klasszikusotok a DJ Bobo??
Különben én nem voltam még ott a Piramisék időszakában, mert a diszkózenében születtem, de akkor sem lettem egy gépzenerajongó (hegedülök egyébként, de csak hobbiból). A DJ-k szerintem csak szakmunkások, nem művészek.
reinhard 2006.03.03. 01:23 • [15]
Na hello kishaver!
Én ott voltam a ti "műfajotok" születésénél! Valamikor, amikor csak élőzene volt, klubokban, kultúrházakban hétvégeken
táncos bulik, akkor a szünetekben, amikor a zenekar pihent , valaki/ hogy addig se legyen csend/ lemezeket mutatott be Először csak lejátszottak valami újdonságot. Később kitalálták, hogy konferálnak elé, alá, után szöveget is. Aztán ez tovább alakult, egészen odáig, hogy önálló szórakozás lett zenekarok nélkül, csak gépzene meg szövegelés. Az élő zene meg csak koncertek formájában 2-3 órás műsorrá alakult csupán, tánc nélkül, A Piramisék időszaka után pedig csápolással kiegészítve! Nos kisfiam gondolkodtam mielőtt leírtam,amit leírtam. Tudom, hogy kell konyítani valamit a zenéhez nektek is, ha nem is igen vagytok zenészek. Nekem nem tetszik ez a műfaj, ennyi.Egyébként kb 35 éve zenélek
Hammond orgonán kezdtem, Deep Purple, Led Zepp. stb. aztán párhuzamosan komolyzene, rockzene, zeneakadémia, aztán azóta kántorképzőben tanítok orgonát. De a könnyűzenének nem fordítottam hátat, példa rá hogy ilyen zenei fórumokon is előfordulok. Szóval nekem akkor is csak pótszer, zenepótlék, az amit produkáltok!! De ha megfizeti valaki, akkor oké!
Előzmény: Dj Goodboy • 2006.03.02. 13:16 • [14] • Előzménykövetés 
Dj Goodboy 2006.03.02. 13:16 • [14]
Hahahahahahahaha!! Röhög a vakbelem! DD
Szerintem, mielőtt írnál ebbe a fórumba(amit sajnos gondolkodás nélkül megtettél), tudd meg azt, hogy nem abból áll az egész, amire gondolsz.Kell egy kis ritmusérzék,zenei szaktudás és még sorolhatnám!
Akkor tehát te szerinted akárkiből lehet DJ??Te tulajdonképpen a levegőbe beszélsz, vagy talán tudsz vmin játszani?Egyáltalán tudod hogy miket írtál??
Csak megjegyzem hogy Dj Szatmári gitáron és még dobolni is tánult!!
Na nembaj, abban viszont igazad van hogy ez egy fórum! Itt mindenki kimondhatja a véleményét!
Előzmény: reinhard • 2006.03.02. 00:15 • [13] • Előzménykövetés 
reinhard 2006.03.02. 00:15 • [13]
Azért fórum ez, hogy bárki írhasson bele amit akar!!
Pro és contra, kedves kis Dj és nem Dj ...boy-ok. Egyénként meg mit erőszakoskodtok nyálas tinédzser
Wurlitzernyekergetők?! Dj Fuckboys galeria.
By all!
Előzmény: Dj Goodboy • 2006.02.22. 14:39 • [12] • Előzménykövetés 
Dj Goodboy 2006.02.22. 14:39 • [12]
Az egésznek az a lényege, hogy te nem ide való vagy! Sikerült felfogni??
Előzmény: Jimmy Page • 2006.02.03. 16:36 • [10] • Előzménykövetés 
Dj Goodboy 2006.02.22. 14:37 • [11]
Na mi van Sam?
Eltüntél??? Régen nagy volt a szád!!
Előzmény: Sam Fisher • 2005.10.28. 13:34 • [1] • Előzménykövetés 
Jimmy Page 2006.02.03. 16:36 • [10]
boyok! Én csak ide írtam a véleményemet 1X aztán tudom h. neked nemtetszik de te is kifejtheted a negatív véleményeidet máshol. A hülye logikádat meg nemértem.

Miaz h: "Ha utálod Szatmárit, akkor vissza se írtál volna Freeboy-nak.Ebből is látszik, hogy nem vagy ide való."
Dj Goodboy 2006.02.03. 13:50 • [9]
Csá!
Ha utálod Szatmárit, akkor vissza se írtál volna Freeboy-nak.Ebből is látszik, hogy nem vagy ide való.
Amúgy neked milyen stílusod van? Legyen már kit nekem is FIKÁZNI!
Előzmény: Jimmy Page • 2006.02.02. 15:36 • [8] • Előzménykövetés 
Jimmy Page 2006.02.02. 15:36 • [8]
Goodboy! Kösszépen hogy vetted a véleményemet, és jóleszek!
Jimmy Page 2006.02.02. 15:35 • [7]
haha ezen csak röhögni tudok! "Megtudom hogy hol lakol" XD. Biztos. Nyugodtan gyere. :D És micsinász, megkéselsz?:DDD
lap teteje
További oldalak «« 12 3 »»
-Billentyűs zenész [2024.10.28.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Hans Zimmer legendás zenéi élőben: Ilyne volt a New Dimension koncert Budapesten
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
beszámolók még