2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Exkluzív részletek! Nincs kártérítés az Avril Lavigne koncert miatt

Mint ismert a világsztár hétfői budapesti fellépése a vihar miatt később kezdődött és rövidített programmal tartották meg. Emiatt több olvasónk jelezte nekünk, hogy kártérítést követel. Lapunk megkérdezte erről az eseményt...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.07.09.
Utolsó hozzászólás: 2008.07.28.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

teklaaa 2008.07.10. 15:32 • [18]
Avrilnek fél 9kor kellett vna kezdenie mert az előzenekar azt mondta h 20-25 percig fog tartani a koncertjük...
Én is a jegy árának a felét szeretném visszakapni mivel a konceert fele volt megtartva és előzenekar sem volt.
A jegyárusitóktól egy ugymondva szolgáltatást vettünk meg, és ezt a koncertet nem fejezték be,tehát kártéritést követelhetünk!!!!
2008.07.10. 14:13 • [17]
Nem azt mondják, hogy csak 30 percet vártunk, hanem, hogy csak fél órát csúszott Avril fellépése. Ez egy ügyes ferdítés, mert nem beszélnek az egy órásra tervezett előzenekarról.
CDfan 2008.07.10. 11:33 • [16]
nincs olyan a jegy hátulján, hogy ha elkezdik a koncertet akkor már nem élhetünk semmivel. az van, hogy a jegy árán felül nem élhetünk kártérítéssel, de én ezt el is fogadom.
CDfan 2008.07.10. 11:27 • [15]
Pontosan ez a cél :) Nem én beszélek hülyeségeket, mert én ott is voltam és tisztában vagyok a tényekkel, és én nem is mondtam olyat, hogy kérem vissza a jegyem teljes árát. Fél koncert, kérem vissza a felét, de engem nem fognak lekenyerezni egy poszterrel, ami jó taktika, mert szerencsétlen 12 éves még örül is neki...
Próbálják a médián keresztül csöndesíteni a népet, de ez csak annak jön be aki nem volt ott, mert az beveszi, hogy 3 számmal és nem 10-zel volt kevesebb, és hogy 30 percet vártunk... Ez akkoris hazugság és ez akkor is bűn. Persze mint hatóság én nem nyilatkozhatok és nem is fogok sose, azért kértem meg a Fogyasztóvédelmet, hogy majd ők kivizsgálhatják az ügyet, de ha egyedül ha ketten ha százan, nem fogjuk hagyni hogy ennyivel betömjék a szánkat.
AvrilKickAssFan 2008.07.10. 10:25 • [14]
Teljes mértékben egyetértek, én is fel vagyok háborodva! A Borsban meg azt írták a koncert utáni napon, hogy 25 perccel kezdődött csak később! Persze... másfél óra mióta egyenlő 25 perccel?! Szerintem is próbálják elsimítani ezt az egészet, márpedig a jegyek árának minimum a felét visszakövetelhetnénk! Alig egy órás volt a műsor a beígért 2 órás helyett, + ott ülhettünk több óra hosszat tanácstalanul, hogy meg lesz-e tartva! Szal bekaphatják azt a bizonyost!
fredibeni 2008.07.10. 09:38 • [13]
Kedves CDfan!
lehet h több szám lett volna még mint 3, de még a jegy hátoldalán is ott van, és bárhol ha utánanézel el tod olvasni h az elkezdett koncert után jegyet vissza már nem fizetnek, és amikor te bementél a csarnokba, akkor ezzel elfogadtad a feltételeket, ugyhogy egy szavad sem lehet. ráadásul akkora hülyeségeket beszélsz h az páratlan, ugyhogy inkább maradj csöndben..
CDfan 2008.07.10. 09:12 • [12]
Őt nem tanította meg az anyukája, engem megtanítottak rá, hogy HAZUDNI BŰN és ez a fogyasztók megtévesztése! Úgy utálom mikor leáll velem vitatkozni valaki, mert a tévében az volt, hogy 3 maradt el, de én ott voltam és én tudom, hogy a fele!
Ez a fogyasztók megtévesztése és tények megmásítása, amit a pénzzel csinálnak az jelenleg sikkasztás???? Persze hogy feljelentem őket, ezek BŰNCSELEKMÉNYEK!
Másrészt én nem szeretem ha a képembe hazudnak. Jah elfelejtették mondani, hogy Madonna volt az előzenekar... na kéremszépen megbeszéltük.
CDfan 2008.07.10. 09:08 • [11]
Helyes! Én azonnal a Fogyasztóvédelemhez fordultam, mert egy dolog lenne leülni a pofám elé és megbeszélni a dolgot valamelyikkel, de hogy 3 szám maradt el, az eső előtt be akarták fejezni, vagy hogy 15 szám volt, illetve, hogy esernyő vagy mi volt (a hatalmas esőben a biztonsági csukatta össze a mögöttem állóval) ez azért már MINDENNEK A LEGTETEJE! NEKEM NE HAZUDJON, mert a párezer rajongó "vallomása" más lesz! Méghogy 3 számmal kevesebb? Na ez azért minden pofátlanság leges-legteteje és ÉN biztos, de lehet, hogy még jópáran nem fogjuk lenyelni. Várok a fogyasztóvédelem válaszára max 1 hetet, ha nem jön össze megbeszélünk egy találkozót és odamegyünk.
Hangsúlyozom a tisztelt érdekelteket, hogy nem tüntetést szervezek, de ha többen (nem ezren...) odamegyünk még foglalkoznak is velünk.
2008.07.09. 23:13 • [10]
Engem az rtlklub meg sem lepett nagyon. Egyébként ugyanaz volt a szervező, aki még Multimedia Concerts néven az elmaradt Smashing Pumpkins koncertet is szervezte, bár ott természetesen visszajárt a pénz, sok vidéki inkább elkönyvelte a veszteséget, mint hogy feljöjjön Pestre visszaváltani a jegyét-
daniella17 2008.07.09. 22:58 • [9]
CDfan teljesen IGAZAD VAHN!!!!! Próbálják eltusolni a dolgot! ÉS a tv-t is félre tájékoztatták: a fókusz arról számolt be hogy 15 szám volt és a végéről egy icipici lemaradt! Baaaxxx***ák meg! ÉN IS IRTAM TEGNAP A FOGYASZTÓ VÉDELEMNEK LEVELET! És a barátom is írt! CSináljuk ki a szervezőket baz:D
lap teteje
További oldalak «« 12 3 »»
Hitel- és pénzügyi segítség online egész egyéb [2024.11.22.]
-Billentyűs zenész [2024.10.28.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még