2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Dalospacsirta 2005 - Melyik a legnépszerűbb együttes?- SZAVAZZ!

Először osztja ki a Zene.hu és olvasótábora a Dalospacsirtát. Az első fordulóban 2005 legnépszerűbb együttesére szavazhatsz! Melyik az a csapat, amelyik dalait legszívesebben...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2006.01.05.
Utolsó hozzászólás: 2006.01.20.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Fasírt 2006.01.08. 17:45 • [6]
LaCrystal: az nem rossz szám. Hooligans? neeeeeem Nox? egy haverom azért szavazott arra mert a felsoroltak közül abban van a legjobb nő. Szavazzunk a kedvenceinkre ezerrel még van egy napunk, vagy kettő
Hajrá Belga!
LaCrystal 2006.01.08. 16:22 • [5]
Szia!! Fában a fűben egy eldobott kőben.. a szám címe Sosem múlik el. én listám: 1.CRYSTAL 2.Zanzibár 3.Groovehouse 4.Nox 5 Hooligans 6.Fiesta 7.Desperádo 8. Hip Hop Boyz 9.Back II Back 10. Tankcsapda 11.Kozmix 12.Republic. 13. Belga- Igen sokak szerinte sok Crystal rajongó van,de sajnos a Nox lessz az első vagy a Hooligans.
Fasírt 2006.01.08. 14:37 • [4]
LaCrystal: csak szerinted a legjobbak.. és még biztos sokak szerint. Nem nekik van az a számuk, hogy fában, fűben, kőben. Azt hallottam tegnap, az egész jó. Drukkolok nekik is, hogy jó helyezést érjenek el. hmm. csinálok egy listát hátha kedvet kap rá más is: 1. Belga, 2. Tankcsapda, 3, Back II Black 4. Republic, 5, Crystal 6. Zanzibár 7. Hooligans 8, Nox, 9, Hip Hop Boyz 10, Desperado, 11, Fiesta, 12, Groovehouse 13, Kozmix pedig meg sem érdemelné, hogy a listán legyen. Ilyet ha én nem de bármelyik zenész csinálhatna, hogy hozzányúl egy ismert szép számhoz amit a közönség ezelőtt le se kakált és electrostílusban átdolgozza. Pfúúúj Kozmix, HAJRÁ BELGA!!!!
LaCrystal 2006.01.07. 18:38 • [3]
ÉN A CRYSTAL nak drukolok, mert Ök a legjóbb együttes Magyarországon. Igényes zenét játszank én imádom a CRYSTALT!! Hajrá CRYSTAL:) 2005-ben egy csodálatos slágert köszönhetünk Nekik a címe SOSEM MÚLIK EL..
Vannak ismeröseim,akik neki nincs netjük,de Ök is a Crystal ra szavazznaik pontosn 12-en.
CRYSTAL,CRYSTAL,CRYSTAL hajrá:!!!!!!!!!!!!
Fasírt 2006.01.05. 23:54 • [2]
igazából nálam kis fáziskéséssel a Belga viszi a pálmát de erről már írtam külön a Belga topicban. Viszont lenne egy zenekar amit nem szívesen látnék a legjobbak között és ez a Kozmix. Semmi bajom nem volt ezzel a formációval, még egyszer fellépésüket is láttam 4 éve de amit most műveltek a Kell még egy szó c. dallal az borzasztó. Különben nagyapám temetésén is játszották ezt a számot és most feldiscósítva valahogy nem illik a képbe. Na meg jó lenne hogy ha csak olyan számokat dolgoznának fel aminek önmagában nincs ekkora eszmei értéke ami elveszhetne. Kozsó féle zenekarok számait és az ilyeneket. Mondta is egy riportban Lala, hogy merész választás volt ezt a számot feldolgozni hát úgy gondolom nem kellett volna. Egyszerűen nem illik a képbe és nagyon sokakat zavar. Igaz, hogy sokaknak tetszik de azok meg olyan elfogult electro vagy Kozmix rajongók, hogy nekik már mindegy hogy mit csinál a Kozmix akkor is szeretni fogja őket, mint az egyik srác a Kozmix fórumán ki is jelentette, hogy szeretni fogja őket még ha holnaptól metal-t is nyomnak. Így nem is csodálkozhatunk, hogy bármekkora kakit is csinálnak sokan maradnak a rajongótáborukban de attól a minőség még romlik
Fasírt 2006.01.05. 23:47 • [1]
és akkor most ide is lehet írni? akárhányszor lehet szavazni egy adott zenekarra? most akkor én vagyok az első aki hozzászól ehhez a témához?
lap teteje
További oldalak «« 12
-Billentyűs zenész [2024.10.28.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Hans Zimmer legendás zenéi élőben: Ilyne volt a New Dimension koncert Budapesten
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
beszámolók még