Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2019. február 20. | szerda | Aladár, Álmos nevenapja
    Zene.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Zene.hu
 
 

Áradt a szeretet Kiki felé a RaM Colosseumban

Mi újságírók sokszor fejtegetjük egy elismert előadóművész esetében, hogy voltaképpen mi is a sikerének a titka?

Patkó Béla, akit rajongói és barátai 50-en túl is Kiki-nek becéznek – ami egyértelműen mutatja azt, hogy nem fog rajta semmit sem az idő - tegnap este a RaM Colosseumban tartott koncertjén bebizonyította, hogy miért is rajonganak érte annyian.

A sors igazságtalansága, hogy Kiki a próbák során berekedt és információink szerint lázas betegen, szteroidinjekciókat kapva vállalta a fellépést. Nem akarta cserbenhagyni rajongóit. Biztosra vesszük , hogy a legtöbben ilyen állapotban lemondták volna a koncertet, ő azonban másként döntött. Jól  tette!

A népszerű énekes nem titkolta állapotát a RaM Colosseumot szinte teljesen megtöltő rajongótábora előtt, de amint megkezdődött a koncert a publikumot elvarázsolta a színpadról átjövő profizmus, energia és persze a dalok, amiket új hangszerelésben és stílusban adott elő a zenekar.

Kiki felé hihetetlen szeretet áradt az első perctől kezdve, s dacolva a fájdalommal ő ezt igyekezett viszonozni és nyugodt szívvel kijelenthető, hogy előadó és a közönség kölcsönösen egymásra hangolódva, bensőséges hangulatú estét szereztek egymásnak.

Új értelmet nyertek a dalok

Elhangzottak az Első Emelet és a szólóalbuma legnépszerűbb dalai mellett a legfrissebb szerzemények is, s talán ki lehet azt is jelenteni, hogy új értelmet is nyertek az új köntösben való előadásmód miatt.

Essen néhány gondolat a zenekarról is, mert megérdemlik! Berkes Gábor, Hastó Zsolt és Dandó Zolika nagyszerű muzsikusok ezt a koncert alatt is bebizonyították, nekik is jutalomjáték volt, hogy megmutathatták, hogy bármilyen stílusban otthon vannak és képesek magas szinten teljesíteni.

Ott Rezső, Unger Balázs, Fehér Zsombor és Illényi Katica, akik vendégművészként kaptak meghívást erre az estre, szintén sokat hozzátettek a sikerhez, megérdemelten kaptak a vastapsot a hozzáértő közönségtől, akik között felfedeztük többek között Menyhárt Jánost, a romantikus slágerek királyát Balázs Palit illetve Johnny K. Palmert, akivel az utóbbi időben Kiki együtt dolgozik és hamarosan megjelenik legújabb közös munkájuk is.

Mi magyarok büszkék lehetünk Kikire, aki példát mutatott szakma és közönség iránti alázatból, s bizonyította, hogy ő mindig képes megújulni és megkérdőjelezhetetlen a helye a magyar könnyűzenei élet legjobbjai között.

Csak gratulálni lehet neki!

- Simonyi András -

[2016.10.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Zeneszerzéssel,dalok írásával foglalkoz egyéb [2019.02.19.]
Zongora tanítás,korrepetálás 15.ker tanár [2019.02.06.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Fabrik

Megnéztük Gájer Bálint új műsorát az Orfeumban - képekben 
A sármos énekes Swing ’N Pop...

Harminc év rock and roll, három éjszaka alatt a Tankcsapdával - képekben
Rendhagyó módon...

Megnéztük Veres Mónika Whitney Houston-estjét az Orfeumban - képekben
Egy szilveszteri éjen át a Kowalsky meg a Vegával
Megható módon búcsúzott az ünnepektől a Neoton Família Sztárjai 
beszámolók még
cdbolt.lap.hu
koncert.lap.hu