2023. február 1. | szerda | Ignác nevenapja
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával  
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Engedj el - elgondolkoztató dallal jelentkezett a ThisMustBeLove együttes

A ThisMustBeLove együttes első albumának címadó dala egy bonyolulttá vált kapcsolat lezárása, egy fájdalmas, de megnyugvást hozó szakítás története, amit a zenekar fiatal énekesnője, Mogyorósi Tímea a klip elkészítése alatt a valós életben is átélt.

Ha egy kapcsolat túl komplikálttá válik és nem marad más belőle, mint az álmatlan éjszakák, akkor elérkezett a szakítás, az elengedés ideje, és ez lehetséges kölcsönösen, belenyugodva, felesleges drámák és harag nélkül békésen is.

„Szerelemnek kellett lenni, mert a vége annyira fáj. Kérlek, hogy engedj el, hidd el jobb lesz így nekem, értsd meg, hogy mennem kell, meglátod jobb lesz így neked”. - kéri Timi a dalban, aki elmesélte, hogy az életben ugyanaz történt vele, mint a klipben.

„Amikor elkezdtük a forgatást még együtt voltam a barátommal, de a forgatás végére szakítottunk.  A dal szövege („Bonyolult lett minden”) jól tükrözi ezt a kapcsolatomat.”

A nyolcvanas évek funky-s zenei stílusát követő dalt a videoklip képi világa is aláfesti. Élénk színek, letisztult, minimalista stúdiófelvételek, a kor hangulatát idéző ruhák, sminkek és koreográfia. Kuriózum, hogy a budapesti utcákon készült felvételek analóg super 8-as kamerával készültek, ezzel is megidézve a korszakot. „A klipben a nyolcvanas éveket úgy próbáltuk megjeleníteni, hogy látszódjon, hogy mi ezt csak utánozzuk, nem szeretnénk teljesen autentikusak lenni, és ezáltal nem erőltetett” - mondja Timi.

A ThisMustBeLove első tíz számot tartalmazó nagylemeze idén nyáron jelent meg azonos címmel és elérhető az összes zenei megosztó oldalon. Az album címadó dalában az énekesnő, Timi énekhangja mellett hegedűjátékát is élvezhetjük. Az együttes tagjai: Mogyorósi Tímea-Ének, Lakatos Bence - gitár, szintetizátor, Dékány Dániel - gitár, Gerdesits Máté - basszusgitár, Varga Szabolcs – dob. A dalokat közösen írják és már elkezdték készíteni a második nagylemezüket.

[2023.01.24.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
hitel ajánlat 72 óra szolgáltatás [2023.02.01.]
gabriella szolgáltatás [2023.02.01.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Otthoni játékok

A házibuli, ahol kizárólag Első Emelet,  Rapülők és Emberek szólt
Berkes Gábor nem...

Képekben! Ákos ismét világszínvonalú koncertet adott telt ház előtt az Arénában
Ákos...

MetálKarácsony Pokolgép módra - képriport
Jubileum a Madách Színházban - képekben
Tüzes hangulat a Nightwish koncerten
Egy szerelem három éjszakája bemutató képekben - Milyen az, amikor a világ szétesőben van
Képek a Hooligans Évzáró koncertről
beszámolók még