2024. február 25. | vasárnap | Géza nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

"Ez a dal egy kis szelet az életemből." - érkezik Sík Frida újdonsága

A gyönyörű színésznő lenyűgöző színészi tehetségén túl most már a zenei színtérre is beteszi a lábát a saját pop-rock dalával.

A színészvilágban szerzett hírneve mellett Frida a TikTok színterén is széles körben ismert. Kreatív tartalmával és lenyűgöző alakításokkal gyorsan meghódította az online közönség szívét is. A modern média felületein való jelenléte egyedi módon köti össze a hagyományos művészeteket az új generáció számára.

Azonban Frida nem elégszik meg a már elért sikerekkel, és most egy teljesen új területen mutatja meg tehetségét: a zene világában. Frida első pop-rock dala mérföldkő a karrierjében, és ígéretét hordozza arra nézve, hogy ebben az iparágban is elérje a csúcsot.

A dal szövegét és zenéjét Lobó-Szalóky Lázár, a Dirty Slippers Pro Arte-díjas dalszerzője jegyzi.

Az együttműködésük eredményeként született meg egy olyan dal, amely nemcsak a szívünkhöz szól, de mélyen személyes is Frida számára. A színésznő a dal kapcsán elmondta: 

"Ez a dal egy kis szelet az életemből. A szöveg olyan érzéseket és gondolatokat tükröz, amelyeket talán mindenki átél valamikor az életben. Nagyon izgalmas és egyben megható is, hogy most már zenében is kifejezhetem magam."

Frida nem csak művész, hanem egy sikeres édesanya is. A karrier és család összeegyeztetése sosem könnyű feladat, de Frida példát mutat azzal, hogy a szenvedélyt és elkötelezettséget ötvözve lehetséges mindkét területen kimagaslóan teljesíteni. A művészetek és anyaságban való kiegyensúlyozott jelenléte inspiráció lehet mindazoknak, akik hasonlóan törekednek a teljesítőképesség és a boldogság egyensúlyára.

Frida és közönsége izgatottan várja az új dal megjelenését, és a művész karrierjének ezen újabb szakaszában biztosak lehetünk abban, hogy továbbra is számos meglepetés és kreatív alkotás vár még ránk. Sík Frida nemcsak színésznő, TikTok sztár és édesanya, hanem most már egy tehetséges zenei művész is, aki egyedülálló stílusával és mélyen érző művészi kifejező képességével hódítja meg a közönség szívét.

[2024.01.31.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Hitel ajánlat 48 órán belül (Jelentkezze egyéb [2024.02.06.]
Hitel, pénzügyi segítség és kötvény egyéb [2024.02.02.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Legolvasottabb cikkek

István, a király 40. éves koncertturné - képriport
A Crescendo Music Management...

20 éve mutatták be a Rómeó és Júlia musicalt - képriport
A 2001-es párizsi világpremiert...

Elindult a Tankcsapda 35. éve - képriport  
Ha eddig úgy élt bennünk a Fekete Péter, mint egy "poros darab", akkor most irány a Centrál Színház
Szimfonikus metal est a Barba Negrában 
beszámolók még