2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Technikai hiba a Csillag születik elődöntőjében
Csillag születik: Nagyon boldogok a 4 for dance tagjai
Janicsák István lánya is megnyerheti a Csillag születik vetélkedőt?
A Csillag születik után Németországba mennek
Kiesett az Attraction a Csillag születikből, de újabb esélyt kaptak
Kapcsolatok
4 For Dance
Szegedi Zoltán
Toldi Viktória
21 Gramm
Karacs Ildikó
Ádok Zoltán
Eszes Viktória
Black Time
Attraction
Polyák Rita
Boros Réka & Kiss Linda
Csillag születik
Falusi Mariann
Keleti Andrea
Legnépszerűbb csengőhangok

Táncosok és énekesek lesznek az új csillagok a RTL Klubon? - képekben

Elrajtolt az RTL új tehetségkutatója, a Csillag születik. Az első elődöntőben 14 produkció sorsáról dönthettek a nézők és a zsűri.

Elkezdődött a Csillag születik! A tehetségkutató műsor szombati adásában 14 produkció mutatkozott be. Az első elődöntő egy fergeteges nyitánnyal kezdődött. „Szárnyára vesz majd a hírnév" – énekelték stílszerűen a verseny résztvevői a Fame című musical ismert dalát, majd a két műsorvezető: Ördög Nóra és Stohl András köszöntötte a nézőket.

Négyen már a középdöntőben

A zsűri, azaz Keleti Andrea táncművész, Falusi Mariann énekesnő, Fábry Sándor showman és Náray Tamás divattervező pontokkal, a nézők pedig szavazataikkal támogathatják kedvencüket.

A műsort a Ki Mit Tud győztes Falusi Mariann meglepetés produkciója zárta, majd kihirdették a továbbjutókat: a Black Time, Polyák Rita, a 4 For Dance és Toldi Viktória új produkcióval léphet színpadra.

A Black Time tagjai összeszokott csapatot alkotnak, egy látványos hip-hop produkciót mutattak be. Igazán rutinosnak számítanak, hiszen nem egy versenyt nyertek már meg tánctudásukkal.

Polyák Rita az Éjfél című számot választotta a Macskák című musicalre. Az utolsó fellépő nagyon izgult, utólag kiderült, hogy hiába, hiszen bejutott a második fordulóba.

A nyíregyházi 4 For Dance elsőként lépett színpadra, egy néptánc produkcióval, a zsűri szerint magasra tették a mércét. A négy fiatalemberből álló csapat egy „igényes legényest" adott elő, de nem a megszokott stílusban ropták. Műsoruk elején először is leestek egy bicikliről.

A 17 éves Toldi Viktória remek hangjával kápráztatta el a közönséget és a zsűrit. Példaképe Beyoncé, szombat estére természetesen kedvence egyik számával készült. A fiatal énekesnő egy vérbeli profi lélekjelenlétével kezelte, amikor meghibásodott a mikrofonja. És azt is, mikor másodszor kellett dalra fakadnia, természetesen élőben.

Tízen kiestek

Nem sikerült továbbjutni a 18 éves énekesnek,  Szegedi Zoltánnak sem, mint ahogy a Charlie és Viola artistadúónak sem, ők dzsungelbe illő jelmezben végezték a nyakatekert és veszélyes mutatványokat.

A 21 gramm zenekar a Viszki-dalt adta elő, produkciójuk kevés volt a továbbjutáshoz, és ez igaz a Diabolo nevű artista formációra is.

Karacs Ildikó, a móri szociális munkás „Boldogság, gyere haza" című Cserháti Zsuzsa-dallal készült a szombat estére, jól énekelt, de ez neki és a következő versenyzőnek, Ádok Zoltánnak - „Fever" című dala - is kevés volt a második körbe lépéshez.

A kiesők között találjuk Eszes Viktóriát és az Attraction látványszínházat is. Viki a verseny legfiatalabb előadója, mindössze 12 éves, korához képest magabiztosan mozgott a színpadon, de utána elbőgte magát, amikor Fábry Sándor véleményét hallgatta.

Az Attraction a táncot az illúzióval keveri. Produkciójuk nem más, mint érzéki csalódás, amivel mindenkit levettek a lábáról.

Polgár Péter, a humorista egy díjátadó gálát parodizált, eközben műsorvezetőt alakított és énekelt, mégpedig a Hosszú, fekete haj című sláger szövegét a legkülönbözőbb stílusokban és a legkülönbözőbb dalok zenéjére, de ő is kiesett, és erre a sorsa jutott Boros Réka és Kiss Linda is, ők egy No Doubt dallal készültek. A 18 és a 19 éves lány remekül tudnak együtt dolgozni, igaz, csak a műsor kedvéért alakultak igazi duóvá.

Újabb kiscsillagok következnek

A Csillag születik jövő hét szombaton folytatódik, amikor újabb 14 produkció következik. A második elődöntő résztvevői: Balogh Brigitta, Beat'n'Folk, Bíró Gergely, Jaffa, Utasi Árpád, Hajnóczy Soma, Janicsák Veronika, Kásás Anita, Kékesi Dóra, Kocsis Tibor, Mező Bettina, Rhytm'n'Shoes, Rontó Kitty és Szeleczki Ádám.

- zene.hu -

[2007.11.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még