2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
„Santa Maria”, „Sandokán” és „Don Quijote” egy estére Győrbe látogatott
Csepregi Éva szeretetet vitt
Csepregi Éva a szeretet jegyében készíti új lemezét
A Neoton slágere nyerte a nosztalgia dalversenyt
A szeretet jegyében ünnepel Csepregi Éva
Kapcsolatok
Neoton Família
Kapcsolódó események
Neoton Família Sztárjai koncert
[2007. november 23.
péntek 19:00]

Felolvasztják a jeget a Neoton Sztárjai

Hazánkban nagy valószínűséggel nagyítóval sem lehetne olyan embert találni, akinek a Neoton Família neve nem mondana semmit sem. Megannyi nagyszerű sláger fűződik a nevükhöz, a nemzetközi sikerekről nem is beszélve. Pénteken 19 órától a Jég és Rendezvény Centrumban (egykori Káposztásmegyeri Jégcsarnok) a fővárosi közönség is meggyőződhet arról, hogy semmit sem kopott a varázsuk, sőt talán még jobban csillog, mint egykoron.

Akinek volt alkalma mostanában élőben megtekintenie a Csepregi Éva, Végvári Ádám, Baracs János „Öcsi”, Bardóczi Gyula, Lukács László, Bodza Andrea alkotta Neoton Sztárjai elnevezésű csapatot, annak biztosan frenetikus élményt nyújtott az a bő 2 óra, amit varázsoltak a színpadon.

Éva összetéveszthetetlen, jellegzetes hangjával, kedvességével percek alatt magával ragadja a közönséget, akik azután szinte együtt lélegeznek a színpadon állókkal. Ádám, Öcsi, és Gyula a zene mellett a humorról is gondoskodik a bulikon, így a jó hangulathoz még ez is hozzáteszi azt a pluszt, ami miatt még most is hatalmas a Neoton rajongótábora. A hatáshoz az is hozzátartozik, hogy semmi playback, mindenki élőben teszi oda magát a világot jelentő deszkákon, így arra is volt már példa, hogy aki időben érkezett, az a hangolásnak és a beállásnak is szem- és fültanúja lehetett, amely szintén érdekes élményt nyújthatott.

A legnagyobb slágerek

Péntek este 19 órakor a budapestiek nagy örömére a káposztásmegyeri jég és rendezvény csarnokban lépnek fel, amelyre várhatóan – ismerve a Neotonosok hűségét és szeretetét – vidékről is szép számmal érkeznek majd. Ahogy eddig minden Neoton Sztárjai koncerten, úgy várhatóan a jégcsarnokban is felcsendülnek majd olyan generációkon átívelő, mind a mai napig népszerű és sokat énekelt slágerek, mint a Kétszázhúsz felett, a Tinidal, a Hegyirabló, a Karnevál, vagy éppen az Apám szólt.

Az este egyik legszebb és legmeghatóbb pillanata szokott lenni, amikor Éva, Ádám gitárkísérete mellett énekli el a csodaszép dallamú és szövegű „Gondolj néha rá” című dalt. Aki pedig „Egy kis nyugalmat” kíván, az azt is megkaphatja itt, és ha kedve van, még a Neoton kórusba is beléphet: ugyanis ezt a nótát garantáltan együtt fújja Csepiékkel a közönség. S hogy hogy jön egy Párizsi lány Káposztásmegyerre? Ugyanúgy, ahogy Sandokán és Don Quijote! Ádámék idevarázsolják őket nekünk egy estére, amely garantáltan feledhetetlen lesz.

Senki nem fog fázni

S erre nem csak a nagyszerű dalok és a forró hangulat a biztosíték, hanem az is, hogy bár jég-és rendezvénycsarnokról van szó, a jégnek és az ezzel együtt járó didergésnek nyoma sem lesz, ugyanis a jeget leolvasztották. Minden összegezve: a feltételek adottak, hogy egy nagyszerű és tartalmas estét tölthessen el az, aki szeretné az álmokat újra élni a Neoton Família Sztárjaival.

- Havassy Anna Katalin -

[2007.11.20.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még