2024. április 29. | hétfő | Péter nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Három tehetségnek véget ért a Csillag születik
Hátborzongató produkció és Janicsák István segítsége is kevés volt - képekben a Csillag születik
Képgalériák
Csillag Születik ötödik adás (második középdöntő)
Kapcsolatok
Csillag születik
Lakatos Zoltán és Rostás Viktor
Kovácsovics Fruzsina
Bíró Gergely (Bíró Gergő)
Rontó Kitty
Black Time
Janicsák Veronika (Veca)
4 For Dance
Polyák Rita
Kocsis Tibor
Legnépszerűbb csengőhangok

A Csillag születik kiválóságát a nézők mentették meg - képekben

A hétvégén már a második középdöntőt izgulhatták végig a nézők. Ismét színes és magas színvonalú produkciókat láthattunk.

A 10 fellépő között megint volt betegeskedő, és kimagaslóan szereplő. A zsűri a maximális, vagyis negyven pontot a 4 for dance formációnak adta, ezzel a nézők is egyetértettek. Második helyen Polyák Rita jutott tovább. Majd őt követte sorrendben a Black Time, Utasi Árpi, Bíró Gergely, Kovácsovics Fruzsina, Kocsis Tibor, Janicsák Veronika. 

A két búcsúzó csillag pedig a néptánc duó Lakatos Zoltán és Rostás Viktor, valamint Rontó Kitty könnyekkel küszködve mondtak köszönetet mindenkinek.

Elsőként a két fiatal néptáncos, Lakatos Zoltán és Rostás Viktor rukkolt elő a hip-hop-os elemeket felvonultató modern zenével. A produkcióhoz a családból is csatlakoztak táncos kislányok. Keleti Andrea az eddigi legjobb műsorként emlegette eheti fellépésüket, és mindössze a férfias kiállást hiányolta. A fiúk 25 pontot kaptak, amit igencsak csalódottan fogadtak.

Kovácsovics Fruzsina ismét új oldaláról mutatkozott be. Ezúttal bohókás énjét szerette volna bemutatni. Míg az előző adásban saját dallal lépett fel, most nem vállalt újabb kockázatot. Egy igazi klasszikust, a Girl just wanna have fun című Cindy Lauper számot énekelte. Falusi Mariann szerint igazi kaméleon a fiatal énekes lány. A zsűri 33 ponttal díjazta Fruzsinát.

Bíró Gergő az előző középdöntőben a betegsége ellenére is elsőként jutott tovább. Rekedtes hangja ismét nem volt akadály, hogy a Gyimesi népdalcsokorhoz illő ruhában és nagyszerű produkcióval lépjen fel. Sőt, még egy-két bátortalan lépést is belecsempészett. előadásába. A zsűri szerint még néhány döntő, és az összes tájegység népdalait megismerhetjük. Gergő 34 pontott gyűjtött be.

Egy darabot a szívemből

Utasi Árpád továbbra is mindenki kedvence, nem változott ez akkor sem, miután előadta A gyáva férfi című vajdasági mesét. Mimikáját és fellépését ismét vastapssal jutalmazta a stúdió nézőközönsége. Keleti Andrea mindössze a tiszta beszédet szorgalmazta, amit a csantavéri kisfiú elfogadott. A kis mesemondó 33 pontot kapott, amivel meg is elégedett.

Rontó Kitty Máté Péter Egy darabot a szívemből című dalát énekelte a Csillag születik színpadán. Rontó papa is bőszen pengette a gitárját, ezzel is segítve kislánya produkcióját, melyet Náray Tamás is csak dicsérni tudott. Kitty 36 ponttal ülhetett vissza a helyére.

A Black Time tánccsoport hétközben részt vett ugyan egy kis wellness délutánon, de csak azért, hogy még jobb teljesítményt mutassanak be a közönségnek. Koreográfiájuk a Baba tematika címet kapta. A táncosok olyan öltözékben léptek színpadra, hogy a néző egy oviban találta magát. De gyorsan beindultak a lábak és a karok, melynek eredménye, hogy a hét ember teljes összhangban mozgott. Fábry Sándor is csak pozitív jelzőkkel illette a csapatot, csakúgy, mint a zsűri többi tagja, akik 37 ponttal értékelték a műsorszámot.

Igazi western hagulat

Janicsák Veronika a Besame mucho című dallal készült. Az énekes még álmában is a Csillag születikre gondol. A spanyol hangulatot idéző számot hallgatva, mindenkinek eszébe jut egy kis déli, mediterrán városka, melynek bárjában koktélt szürcsölhet. A zsűri szintén hasonlóképpen érzett, és 36 pontot adott Vecának.

A vadnyugatot hozták el nekünk a 4 for dance tagjai, akik ismét keményen készültek a szombat esti fellépésre. A néptáncos fiúk apait-anyait beleadva ugrálták végig a több számrészletből álló egyveleget. A western táncosok végül megkapták a maximális pontszámot.

Polyák Rita nagyszerűen felkészült az ABBA dal előadására. Amint felcsendültek a Thank you for the music első akkordjai, a nézők azonnal serény tapssal biztatták a fiatal gimnazistát. Náray Tamás szerint ebben dalban újra önmagára talált Rita, aki ezen az estén 36 pontot kapott.

Kocsis Tibor célja, hogy mindenképp olyan szinten énekeljen, mint eddig, éppen ezért a dalválasztásnál is egy profi előadó örök kedvence, a Freedom mellett döntött. Falusi Mariann szerint ez a szám volt az este legnehezebb dala. A csapat egyetlen férfi énekesének még arra is van ideje, hogy biztassa lány versenytársait. Tibor 36 ponttal várta a szavazás végeredményét.

Magas lázzal jutott tovább

A zsűri pontszámai alapján a két táncos csoport állt az élen, majd holtversenyben a harmadik helyen az énekesek, és a lista végén pedig Lakatos Zoltán és Rostás Viktor, valamint a magas lázzal küzdő Kovácsovics Fruzsina állt.

A zsűri a maximális, vagyis negyven pontot a 4 for dance kapta, ezzel a nézők is egyetértettek. Második helyen Polyák Rita jutott tovább. Majd őt követte sorrendben a Black Time, Utasi Árpi, Bíró Gergely, Kovácsovics Fruzsina, Kocsis Tibor, Janicsák Veronika. A két búcsúzó csillag pedig a néptánc duó Lakatos Zoltán és Rostás Viktor, valamint Rontó Kitty könnyekkel küszködve mondtak köszönetet mindenkinek.

Egy hét múlva új produkciókkal lép színpadra a 8 kis csillag. Fábry Sándor szerint a zsűrin belül kezd belharc kialakulni, ami a későbbiekben csak fokozódni fog.

- Bíró - rtlklub.hu -

[2007.12.02.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
beszámolók még