2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Csillag születik kiválóságát a nézők mentették meg - képekben
A Csillag születikben dolgozik a műsorból kiesett táncos
Csillag születik: Janicsák Veronika és a Black Time kiesett - képekben
Fáradt versenyzők küzdenek ma este a Csillag születikben
Janicsák Veronika durva balesete
Képgalériák
Csillag születik - képek a harmadik elődöntőből
Kapcsolatok
Csillag születik
Janicsák Veronika (Veca)
Legnépszerűbb csengőhangok
Bíró Gergely (Bíró Gergő)
Black Time
4 For Dance
Kovácsovics Fruzsina
Polyák Rita
Kocsis Tibor
Botafogo Táncegyüttes

Hátborzongató produkció és Janicsák István segítsége is kevés volt - képekben a Csillag születik

A harmadik középdöntőben nyolc produkció küzdött a továbbjutásért. A verseny egyre élesebb, hiszen a következő szombaton már a döntőbe jutás lesz a tét a hat versenyben maradó kiscsillag számára. A zsűrinek és a szavazó nézőknek ezen a napon sem volt könnyű dolguk…

Janicsák Veronikának most először segített az édesapja, Janicsák István a felkészülésben. Veca egy Madonna-számot, a Material girl-t adta elő, a Veresegyházi asszonykórus közreműködésével. Az ötletes produkció a közönséget és a zsűrit egyaránt lenyűgözte. A csodálatos hangú énekeslány ismét egy új arcát mutatta meg, 32 pontot kapott a zsűritől.

Bíró Gergő a harmadik középdöntőre újult erővel érkezett, hetekig elhúzódó betegségének szerencsére már nyoma sem volt. A népdalénekes kisfiú ezúttal bizonyára sokak szemébe könnyeket csalt az A csitári hegyek alatt című, jól ismert népdal rendkívül megható feldolgozásával. Előadása után a közönség percekig vastapssal ünnepelte, a zsűri pedig 38 ponttal fejezte ki elégedettségét.

Utasi Árpi ezúttal komolyabb oldalát mutatta meg. Nyilas Misi monológját adta elő Móricz Zsigmond Légy jó mindhalálig című regényéből. Óriási lépés volt ez Árpinak a népmesék után, de most is megállta a helyét, Fábry Sándor szerint színészi produkciót láthattunk a fiúcskától. Árpinak nem lehetett oka panaszra, 35 pontot kapott az előadására.

A négytagú tánccsapat, a 4 For Dance  zenei kíséret nélkül léptek színpadra, így teljesen magukra voltak utalva. A sztepp elemeket is felvonultató energikus néptánc koreográfiájuk osztatlan sikert aratott. Bár most nem fektettek akkora hangsúlyt a humorra, mint eddig, így is elbűvöltek mindenkit. A múlt heti maximális pontjuktól mindössze 2 ponttal maradtak el, a géppuskalábú srácok 38 pontot kaptak a zsűritől.

A musical felé kacsintgató Polyák Rita ismét egy zenés darab betétdalával örvendeztette meg a publikumot. A Diótörő és Egérkirályból énekelte a Szerelmes csillagok című számot. Megható produkciójához rengeteg erőt és ihletet kapott párjától, Attilától. A zsűri egyetértett abban, hogy Rita a musical világában talált magára, ez a stílus áll legjobban neki. 38 ponttal értékelték Rita szívbemarkoló előadását.

Kedvencét adta elő

Kocsis Tibor Phil Collins Against all odds című dalát adta elő. Tibó kedvenc számát énekelte, ez meg is látszott produkcióján: 39 pontot ért a lírai előadás.

Hátborzongató produkcióval lepte meg a közönséget a Black Time. A vámpíroknak öltözött táncosok emelésekkel és akrobatikus elemekkel tarkított előadása túlépett a hip-hop tánc keretein, a zsűri szerint komplex táncszínházi produkciót láthattunk a fiataloktól. A négytagú zsűri csak szuperlatívuszokban beszélt róluk, kiemelve a zeneválasztást és persze a zseniális koreográfiát. A táncosok 36 pontot zsebeltek be ezen a héten.

Az este utolsó versenyprodukciója Kovácsovics Fruzsina volt. Shania Twain Still the one című számát adta elő a még a harmadik középdöntőn is lámpalázas lány. Úgy tűnik, a gitár jó hatással van Fruzsira, hangszerével ezúttal magabiztosan állt a színpadon. A zsűrit is teljesen levette a lábáról a fiatal lány, 37 ponttal jutalmazták.

Az eheti meglepetés-produkció az 1996-os Ki mit tud? győztes csapata, a Botafogó táncegyüttes volt. A nyolctagú formáció a Cabaret című film betétdalára készített koreográfiával szórakoztatta a nézőket és a végeredményre váró izgatott kiscsillagokat.

Rendkívül szoros volt a mezőny a harmadik középdöntőben is, így nem volt könnyű dolga sem a zsűrinek, sem a telefont ragadó nézőknek. Két versenyzőtől azonban ma is meg kellett válni, Janicsák Veronika és a Black Time már biztosan nem nyerheti meg a havi egy millió forintos fődíjat. Az utolsó középdöntőben már csak hat produkció: Bíró Gergő, a 4 For Dance, Utasi Árpi, Kovácsovics Fruzsina, Polyák Rita és Kocsis Tibor méri össze tudását a döntőbejutásért.

- bíró - www.csillagszuletik.tv -

[2007.12.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még