2020. július 10. | péntek | Amália nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Buszjáratról elnevezett zenekar lép fel Győrben
Rendhagyó Kispál koncert Győrben
Tehetségbemutató a Rába partján
„Rockandrollpopsanzon” Győrben
Kapcsolatok
Heaven Street Seven (HS7)
Wakachuka
Kapcsolódó események
Wakachuka, HS7 koncert
[2008. április 19.
szombat 20:00]

Nagy buli lesz Győrben a hétvégén

A Heaven Street Seven tavaszi koncertkörútjából nem maradhat ki Győr sem. Ami várható: pörgős koncert aktuális, régebbi és egészen új számokkal. Kezdés szombat 20.00-kor.

Hazánk több mint tíz éves múltra visszatekintő, iránymutató gitárpopzenekara ugyan az idei év első felében koncertműsorát még a komoly kritikai elismerést arató Tudom, hogy szeretsz titokban számaira építi, egy ideje azonban már új nagylemezének dalain dolgozik. Ezekből a dalokból be is mutat egyet-kettőt Győr közkedvelt koncerthelyén - s persze szemezget majd az említett 2006-os album legjobb számaiból, meg a zenekar korábbi legfontosabb dalai közül is. Aki tehát kíváncsi arra, hogyan is szól a koncerten mindig magával ragadó HS7 2008. tavaszán, az mindenképp látogasson el a Págisz-ÁMK-ba, mivel a zenekar aktuális bővebb koncertprogramja már alig pár hónap erejéig, a tavaszi klubturné végéig tart csupán – hiszen a zenekar tervei szerint, a nyári fesztiválszezon után őszre itt az új HS7-album.

Győri tehetségek nyitnak

Előzenekaruk a győri Wakachuka lesz, amely a dob-basszus groove-ra felépülő gitáros, énekes zenéhez párosul egy kis szaxofon és egy sereg, jó kezekben lévő ütőhangszer. Zenéjükben jól megférnek egymás mellett látszólag eltérő ritmusok, dallamok, hangulatok, a bossa nova-s kocsmakesergő után rohanás keresztül az éjszakai városon néhány groove-os, dub-os beat kíséretében, végül megpihenhetünk egy könnyed swingben. Ördögi vágta angyalszárnyakon, néhol szürrealisztikus és mesélő, néhol realisztikus és (ön)irónikus szövegekkel. Ez a közösen megélt szabadság, más és új útra terelte a különböző stílusú zenekarok zenészeiből (Vér és Arany, Inkább Holnap, Apnoé) összegyúrt Wakachukát, ezért a tagok semelyik aktív vagy inaktív zenekarához nem hasonlítható.

Akik tehát szeretnének egy hamisíthatatlan hangulat részesei lenni, azoknak nem kell mást tenniük, mint a hétvégi bulinaptárba beprogramozni a szombat esti HS7 és Wakachuka koncertet!

– GK/HAK –

[2008.04.17.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Színház, szerelem és Mamma mia Kováts Krisztával és Sasvári Sándorral
Duett koncertek a...

Újra nyit a Madách Színház! 
Duett koncertek a csillagfényes tetőteraszon! Július 2-4....

beszámolók még