2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Csézynek még mindig van titka! - megtudtunk belőle néhányat
Vicces! Plágiummal vádolták Csézyt! 
Csézy esélyei az Eurovíziós Dalfesztiválon
Kapcsolatok
Csézy
NOX
Rúzsa Magdi

A Noxnak és Rúzsa Magdinak sikerült! Vajon Csézynek összejön a döntő?

Csézy csütörtök este Belgrádban a magyar színeket képviseli az Eurovíziós Dalversenyen eldöntőjében. Az énekesnőnek az a célja, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából az Eurovíziós Dalversenyen. Vajon mire lesz ez elég?

"Kezdek izgulni a Dalverseny miatt, hiszen egyre közeledik a 22-e." - kezdte Csézy a Stop.hunak, mielőtt arról kezdett mesélni, hogy mi minden vár rá ezután. "22-én lesz a verseny, 24-én pedig a döntő a továbbjutottak számára. A versenyen 43 ország mutatja meg, hogy milyen énekesekkel rendelkezik, majd a nézői szavazatok döntik el, hogy ki a legjobb" - mesélte az énekesnő hozzátéve: ez utóbbiban nem számíthat a magyar szimpátia-szavazatokra, ugyanis semelyik ország sem szavazhat a saját versenyzőjére.

S bár Csézy egyáltalán nem hiszi, hogy nyerni fog az Eurovíziós Dalversenyen, reméli a legjobbakat.
"A belgrádi eredménytől függetlenül biztos, hogy nem fogom elhagyni az énekesi pályát, mert nagyon szeretek énekelni, ez az életem, és minden percemet ez ölti ki. A fesztivál után folytatom, amit elkezdtem. Megjelent az albumom még novemberben és erről fog még kijönni körülbelül két dal, így ezeknek a népszerűsítése, koncertek és fellépések következnek. Odakint most lesz, ami lesz, én járom tovább az utam, amit 3 éves elkezdtünk."

Újabb magyar a döntőben?

A 2006-ban Kijevben és 2007-ben Helsinkiben tartott versenyen a magyar versenyzőnek sikerült a döntőbe jutás. Az előbbi versenyen a Nox a Forogj, világ! című dalával könnyedén jutott a fináléba, majd egy év múlva Rúzsa Magdi az Aprócska blues című szám angol verziójával (Unsubstantial Blues) kvalifikálta magát a legjobbak közé sikerült a döntőbe.

Nézd meg milyen ruhában lép színpadra az énekesnő

Csézy Rakonczai Viktor Szívverés című dalának átdolgott eurovíziós változatával indult: az angol-magyar nyelvű verzió hosszabb instrumentális bevezetőt kapott.  Az öttagú vokálzenekar négy énekese - Rácz Gergő, Czutor Ignác, Molnár Gábor és Németh Miklós - lép fel.

Szerinted bejut a fináléba? SZAVAZZ!

- Bíró Zsolt -

[2008.05.22.]

Megosztom:

Hozzászólások: Hozzászóláshoz, lépj be!
gabor004 2008.05.23. 08:06 • [6]
Nagyon sajnálom, hogy nem lehet ott Csézy a szombati döntőben. Azt vettem észre a tegnapi műsor nézése közben, hogy a színvonal rohamosan esik le, le és le. Olyan dalok kerültek itt bemutatásra (tisztelet a kivételnek), amit életmbe nem hallgattam volna meg! Csézy nem ezek között volt! Azt aláírom, hogy nem az Ő dala volt a legesélyesebb a továbbjutásra, de annyira nem rossz, hogy ne jusson tovább. Sajnálom és Gratulálok Csézynek! Én megvagyok elégedve a teljesítményével!

Az országok, amkiknek a produkciója tetszett az mindössze ennyi: Törökország - egy fiú rockband, Horvátország - az öreg "papa" és a csapata, ez tetszett számomra a legjobban!!! és Dánia - a fiatal gyerek, akibe fantasztikus mennyi energia volt! És végül de nem utolsó sorban, a vak lány. Ő neki is örültem, hogy továbbjutott! ;)
Rolika 2008.05.23. 00:03 • [5]
Kár, hogy nem jutott tovább!!!
Szépen énekelt!!!
szilvi78 2008.05.22. 21:53 • [4]
Szerintem sikerül neki bejutni a dötőbe, bízunk benne és nagyon drukkolunk neki
agnessa 2008.05.22. 19:38 • [3]
Nagyon sokan illették erős kritikákkal, amikor ő jutott a döntőbe. Én bízom benne hogy a kritikák építőleg hatottak rá, és meg tud felelni az elvárásoknak. Nagy rajta a teher, egy országot kell képviselnie. Drukkoljuk együtt, fogjuk a kezét gondolatban! Ha így lesz biztos a siker!
Hajrá Csézy veled vagyunk!!!
gabor004 2008.05.21. 12:26 • [2]
Igazából az elején, mikor megtudtam, hogy Ő megy Belgrádba, kételkedtem, hogy egyáltalán a döntőbe bejutunk-e?! De mióta láttam hozzá látványtervet (klip) és láttam sokat nyilatkozni a Csézyt, azt gondolom van rá esély, hogy bejut. Nagyon pozitiv személyiség. Viszont arra a kérdésre, hogy nyerhet-e, na arra már félve válaszolnék! Nem egy erős dal, de fülbemászó dallama van. Tavaly is sokan azt gondolták Rúzsa Magdi mekkorát bukik majd az Aprócska bluessal, és tessék. 9. lett és megkapta a legjobb dalnak járó díjat! Így aztán én csakis a legjobbakat kívánom Csézynek is. Sok sikert! Én drukkolok neki! ;)

Teljes fórum »»»

lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még