2024. április 19. | péntek | Emma nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Az All-Star Oldies Rádió elérése
Kapcsolódó cikkek
Augusztus 30-ig keressük a legkedveltebb netrádiót! - Pályázz és nyerj!
A legnépszerűbb webrádió: Terjed, mint a vírus
Legnépszerűbb webrádió: Még van időd pályázni!
A legnépszerűbb webrádió: Tizenhárom ismeretlen alapította
A legnépszerűbb webrádió: ahol mindenki szeretetből dolgozik
Legnépszerűbb webrádió - még TV adás is van a PowerFm-nél
Kapcsolatok
ABBA
Boney M
Kovács Kati

A legnépszerűbb webrádió: a Szabad Európa Rádió utódja a neten

Tovább folytatjuk versenyünket, amelyben internetes rádiók mutatkoznak be és mérkőznek meg egymással a legnépszerűbb webrádió címért. Most az All-Star Oldies Rádió van soron.

Az All-Star Oldies Rádió - 1,5 éve működik az interneten, mint egy 24 órában adó online, úgynevezett kereskedelmi rádió. Ez idő alatt előkelő helyezéseket értek el a magyar, az európai, illetve az amerikai rádiós toplistákon.

A régi elődök arany útján

Oldies zenei kínálatuk egyedülálló a maga nemében. Máshol nem hallható, régi külföldi és magyar slágerek forognak éjjel - nappal. Zenéik az 1955-89-ig terjedő időszakot ölelik fel, azokból is a legjobbakat. Az adás szerkesztői próbálnak hasonlatosak lenni a hajdanvolt Radio Luxemburg vagy a Szabad Európa Rádió legjobb hagyományaihoz, emiatt szignáljaik korhűek és nem a mai hangzásvilághoz alkalmazkodnak.

A Zene.hu ellenőrzött

Nem álltuk meg, hogy ne járjunk utána ennek a kijelentésnek, és belehallgattunk az adásba, s tényleg kijelenthető: mintha a régi „varázsszemes” tekercses magnós házibulik hangulata elevenedne meg, amikor körülbelül három srác kellett ahhoz, hogy egyik lakásból a másikig vigye a masinát. A dalokat hallgatva szinte láttuk, hogy a lányok hatalmas lófarokkal és széles csatokkal, a fiúk pedig belőtt séróval és barkókkal, fényesre sikált lakkcipőben ropják a nappaliban, ahol a nagypapa féltve őrzött szőnyegét már jó előre felcsavarták.

Eszünkbe jutott az az anekdota, amely szerint aszályos időben egy idős bácsi Kovács Katiért akart küldetni, hogy ha majd Katika elénekli az „Add már Uram az esőt”, akkor be fog köszönteni az éltető csapadék. Kedves és örök emlékű Szécsi Pál még mindig Karolinát várja az All-Star Rádió műsorában…

Vagy éppen átéltük a disco hőskorszakát, amikor a Boney M berobbant és elképzeltük, milyen is Babilon, vagy amikor az Abba jóvoltából még fel-felcsendült a Fernando vagy a Ring-ring. Cseke László is megszólal az ajánlóba, ami nem kis referencia… Aki tudja, mire gondolunk, az átérzi ennek a jelentőségét… Hét nyelven szólal meg…

Látogatóiknak körülbelül fele külföldi, ezért a rádió 7 nyelven szólítja meg hallgatóit. Megtalálhatóak az újgenerációs internet és a mobilinternet rádiós hálózatán is. Honlapjukon a Blog címszó alatt elolvashatóak az eddig beérkezett üzenetek. Rádiójukban a főszereplő a zene! Hallgatását bulikba, éttermekbe is ajánljuk, de háttérrádiónak is ideális.

Jelentkezz a versenyre!

Küldd el pályázatod a bizso@zene.hu e-mail címre, mutasd be rádiódat és mi megírjuk, hogy miért is érdemes rátok szavazni. Dönteni az olvasók fognak! Jelentkezzetek augusztus 30-áig! Bővebben a versenyről.

- havassy –

[2008.08.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.17.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
...

A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Ha három-négy éve valaki azt mondja...

Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
Megnéztük Majka 360°-os koncertjét az MVM Dome-ban - képekkel
Szörnyek és Valhalla harcosok szeánsza a Barba Negraban
Újra egy varázsos éj - Loreena McKennitt ismét Budapestre látogatott
beszámolók még