2024. május 2. | csütörtök | Zsigmond nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A 24 karátos ChilZim Crew - zenés videóval
A német énekesnő növeli a 24 Karátos magyar lemez értékét
Nyári ajándék Vincabitól, Jolie-tól és Mc Ducky-tól
Magyar siker a német raptv-ben
Botrányrap vagy kreatív szövegelés? Marcus May új albuma
Képgalériák
Chilzim 2008
Kapcsolódó Kiadványok
ChilZim Entertainment: 24 Karát
Válogatás / több előadó: ChilZim Entertainment Volume III. - Előfutár
Kapcsolatok
Chilzim Crew
Jolie
Parad
Legnépszerűbb csengőhangok

"Végre elindult a szekér" - Chilzim interjú

- Jolie, már sokat csúszott az Új srác a blokkból című lemezed. Mikor jelenik meg pontosan és kik lesznek rajta?
Jolie: - 2009-ben kijön, 6 dal letisztázása van hátra. Sajnos kevés az időm, de vicces, mert már előre három albumravaló instru meg szövegrészlet keletkezett közben. Pár dal, ami a lemezen lesz hallható, már 2004-ben vagy 2005-ben fel lett rappelve. Kijön az Új Srác album, aztán jön a többi is.

A közreműködők elég sokan lesznek és nem szeretnék kihagyni senkit, ezért inkább nem sorolom, de mind olyan, akinek hatalmas pacsi jár! Viszont ha már közreműködők vagy régi projectek közreműködői: nem értem például, hogy írhat egy Funk az interjújában olyat, hogy a Kamikazét úgy adták, ki hogy hallotta a Magic World az Ltp lemezét. Ez vicc és amikor felhívta rá a figyelmemet az Origi, hogy olvassam el, nagyot nevettem. Az igazság az, hogy még a Canapeace kapcsán voltunk el az LL Junior managmentjénél az Origival meg Ricsi barátunkkal. (Akkortájt voltunk a Big Brother 1-ben is, onnét is ígértek ezt-azt, de be akartunk próbálkozni máshol is.)

Hallották a dalainkat, aztán mondták, hogy keményebb irány kellene. Aki ismer tudja, hogy nem éppen annak vagyok a híve, a G-funk sem arról szól, hanem a zenéről, ezt is sokan félreértelmezik itthon. Szóval az Origi felhívta a Bustát, hogy “ti keményebb stílusban nyomultok” és menjen be. Erről még én sem tudtam, hívott is a Magic vezetője, hogy ki is az, akit beküldtünk, aztán egyeztettünk az Origival és a végét már tudjátok. Két Kamikaze nagylemez, klipek. Nem értjük minek kell hazudni. Mi teljesen szívünkből örültünk, hogy őket kiadják, jók is. Attól hogy most a Funk kamuzott valamiért, nem fogom rámondani, hogy nem jó, csak nem értjük. Mindegy, ennél sajnos sokkal érdekessebb dolgok történnek kis hazánkban.

Az albumhoz visszatérve. 19-20 dal lesz található rajta. A felvételek 2004-től készültek, tehát elég nagy intervallumot fog majd be a lemez, pár dalt nem is tennék már rá, csak nem akarom, hogy elvesszen. A legtöbb nóta azért 2007-es 2008-as felvétel. Az album előtt kijön mégegyszer az Új Srác maxilemez, ami egyébként már 2006 novemberében kész volt, csak nem kapott kellő nyilvánosságot. Majd jön egy Új Srác mixtape, mert elég sok dal maradt a stúdióban, illetve van olyan dal, amihez több verzió is készült. Ezek után pedig kikerül a nagylemez! Most pedig itt van a Külvárosi Éjjelek című dal, aki csípi a rapet, az tudja miről is beszélek benne. (nevetve)

- A “Napsugár” című dal elég nagy port kavart. Még varható tőled klip?
Jolie: - Ez egy közös kislemez volt a Vincabi barátommal, aminek a folytatása lesz a G-Funk Magyarország album, ez természetesen kapcsolódik az Új Srác lemezhez és Vincabi dalaihoz is. Az, hogy nagy port kavart, nem osztom. Amit és ahogy terveztünk, nem jött be. Ez leginkább az én hibám, mert nem foglalkoztam eleget vele. De lesz még nyár, és ha eljön a nyár, akkor G-Funk Magyarország.

- A Chilzim Crew most jelenleg pihen, vagy ott is folynak a felvételek?
Parad: - Egyáltalán nem pihenünk. Én példának okáért egy kisebb magyar rövidfilm készítésében vettem részt, ami “Jaszkari” címre hallgat, ennek a filmnek készítettem el a soundtrackjét. Érdemes szerintem megnézni. A magyar valóságot, és egy valóságos világnak egy kis szeletét dolgozza fel viccesebb megközelítésben. A Chilzim Crew-val pedig már sok közös dalt fel is vettünk a következő albumra, aminek a címe “Chilzim Style” lesz. Ezt ha valaki meghallgatja, le fog esni az álla, a földről kell majd összeszednie, és új hiphop hierarchiát írunk. (nevetve) A lényeg, hogy feltesszük a lécet, a saját eddigi munkáinkhoz képest is. Lesznek rajta híresebbnél-híresebb közreműködők is! Az egyik meglepetést talán már el lehet árulni. Lesz rajta egy alap Rocwildertől (aki Method Man & Redmannel dolgozik együtt) meg Denaun Portertől, a D-12 egyik tagjától is. De ezt természetesen csak ízelítőnek...

- Ez elég komoly! Hogyan sikerült ezt lezsírozni?
Parad: - Dazim már régebb óta tartotta velünk a kapcsolatot, majd az albummegjelenés után elküldtük nekik a 24 Karátot. Nagyon tetszett nekik, meglepően jó kritikát mondtak rá, aztán amikor legutóbb Európában voltak, ledumáltuk velük. Nagyon büszkék vagyunk erre, hiszen ezek nemzetközileg elismert producerek és most egy magyar rap/hiphop albumon fognak majd szerepelni. Ráadásul a mi lemezünkön. De ha más korongján szerpelnének, akkor is örülnénk, ez a különbség sok magyar raparc és közöttünk. Így meg megy majd a fika. (nevetve)


- Dazim, Te Chillel együtt nem olyan rég jelentetted meg az „Ich brauch Dich“ című klipeteket. Mi a helyzet nálad?
Dazim: - Igen, most jelent meg a napokban a klip, ami egy kis életjel tőlünk Németországban, és a német rajongók felé is egy jelzés, hogy itt vagyunk, élünk, csak mostanában sok minden más dolgunk volt. A hiphop játék nagyon gyors, és az emberek gyorsan elfelejtik az embert, ha nem pörög, és nem halad együtt a sodrással, meg a vérkeringéssel. Így mindig ott kell lenni a szeren, mindig pörögni kell. Sajnos az utóbbi időben semmire sem volt időm, így Chillel sem nagyon tudtunk együtt zenélni mostanság.

- De készülőben van egy újabb német nyelvű albumunk, amin egy híres német rapsztár is rajta lesz. A klipet is nagyon jól fogadták. De az még időben jóval odébb van. Magyarországon pedig a Chilzim Crew-n belül toljuk, mint ahogy azt már megszokhattátok. Emellett jómagam is közreműködtem jópár magyar lemezen, de nem is tudom, hogy melyik mikor lát majd napvilágot. Azt hiszem a legaktuálisabb cucc az új Suba-album, és az Illegalvoice Mixtape, amire dobtam egy verzét. Ami még fixre be van tervezve, az egy közreműködés Tonióval és a Tisza Area Boyz-zal! És tervezünk egy nagyobb dobást a Chilzim Streetteamel is majd…

-zene.hu-
 

[2008.12.04.]

« előző oldal  (2. oldal)  

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Ápri...

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
beszámolók még