2024. május 6. | hétfő | Ivett, Frida nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Emlékeim a Tündérlaki Lányokról
Képgalériák
Peller Károly - Szülinap
Kapcsolódó Kiadványok
Válogatás / több előadó: Csárdáskirálynő
Kapcsolatok
Peller Károly
Musical
Kapcsolódó események
Peller Károly 27... - Születésnapi önálló est
[2006. május 20.
szombat 19:00]

Csemegék a zenés szülinapi esten

Peller Károly 27. születésnapját ünnepelte. Az esten sok-sok fellépővel énekelt ebből az alkalomból a kedvenc dalai közül.

Na, de kezdjük az elején.

Sötétség, a nézőtér elhalkul, majd a Fame musical dallamai csendülnek fel. Peller Károly pedig énekel. Egy darabig a színpad üres, majd ő és több táncos is megjelenik. A szám végén mindenki teljesen el volt ragadtatva. Ezek után egy rövid bemutatkozás következett. Egy kis beszélgetés után újabb és újabb musicalcsemegéket hallhattunk az énekestől, például a Mozart nagy slágerét, ami eredetileg női dal. Nagyon megható volt a mondanivalója miatt, amit a dal előtt mesélt, a kis ismertető után az ember máshogy értette. Saját életéről és élete fontosabb szakaszairól is sokat hallhattunk. A Mozart Schikaneder című száma is hatalmas siker volt. Egy videót is megnézhettünk. A videoklipet, amit Bécsbe küldött ki, és amiben sok-sok arcát lehetett látni. Bár németül volt, mégis nagy sikert aratott a kivetítőn látható kis videó. Később képeket is láthattunk az egyik dal részeként.

Kérdéseket is fel lehetett tenni a művésznek, aki nagyon szívesen válaszolt ezekre. Humoros megjegyzései sokszor csalt mosolyt a közönség arcára. Megtudhattuk, hogy a Szépség és a Szörnyetegben szívesen játszaná a Szörnyeteget. Ízelítőként egy dalt is hallhattunk a musicalből. Elmondta azt is, hogy jövőre egy új szerepben Peller Annával -aki nem rokona, csak névrokona a művésznek - közösen a Csókos asszony című Zerkovitz műben lesz látható. Augusztus 5-én Egerben Operett - és Musicalgála lesz, ahol több fellépővel és a táncosokkal közösen láthatjuk őt újra.

A műsorból és a kérdésekre adott válaszokból is kiderült, hogy szívesen játszana musicalben is. Egy eddig Magyarországon nem hallott dal is felcsnedült magyarul a Billy Elliot című musicalből.

Majd egy operettes rész következett. A közönséget Bódi Barbara lepte meg. Rajongóként rohant a színpadra, amit egy darabig nem is tudtunk hova tenni. Szerintem mindenki elhitte, hogy egy rajongó lányt láthat a színpadon, de aztán bemutatták őt. Kékkovács Mara, Szendy Szilvi, Kalocsai Zsuzsa és az örökvidám Oszvald Marika is fellépett. Mindenki nagyon élvezte az előadást, és ez a színészekről is sugárzott. A fellépőket a Gold Musical Tánccsoport is erősítette, hisz több számban is táncoltak, amitől színesebb és látványosabb lett a műsor. Az Operaház fantomjából a világhírű nagyduettet Fischl Mónika csodálatos koloratúrszopránján adta elő Vadász Dániellel közösen. Az előadás végén egy nagy virágkosarat kapott a művész, amiből azonnal pár szálat kivett és a fellépő művésznőknek adta. A legvégén újra a Fame dal csendült fel.

Az idő hamar elrepült, és jókedvűen jött ki az ember az előadásról. Az előadás nagyon összeszedett volt, és ez is a szervezők, valamint a stáb munkáját dicséri.

Boldog 27. születésnapot kívánunk Peller Károlynak!

OperettClub

[2006.06.06.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.05.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Gunson innen, Gunson túl
Kérdés nélkül felkerülhetne a soha nem múló rockzenei vitatémák...

Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Megújult Park, új dalok a...

Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
beszámolók még