2024. április 25. | csütörtök | Márk nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Gáspár László (Laci)

Exkluzív részletek Gáspár Laci mindennapjaiból

Koncertek, játék Mirjammal - röviden így lehet mostanában összefoglalni Gáspár Laci napjait. Kíváncsiak voltunk, hogyan néz ki a sztár heti programja. Laci megengedte, hogy belekukkantsunk a naptárjába, mi pedig ezt megosztjuk veletek. Anyagunkból részletesen kiderül, hogyan telik az apa és az énekes élete. Egy biztos: nem unatkozik a zenész.

Június 26. hétfő
Sokáig aludtam, valamikor 10.00 óra után ébredtem. Kemény hétvégén vagyok túl, sok fellépésem volt, úgyhogy elhatároztam, hogy ma egész nap a családdal leszek. Együtt reggeliztünk, utána Mirivel, a lányommal 11 órakor elmentünk a játszótérre, ahol legalább két órán át játszottunk. Hazamentünk, ebédeltünk és Miri megint rákezdte: Apa, menjünk a játszótérre!!! Persze meggyőzött, elmentünk fagyizni és utána vissza a csúszdákhoz. Este hét órakor basszusgitároztam egy kicsit, ilyenkor csendben, otthon nagyon szeretek. Sokáig fent voltunk, beszélgettünk.

Június 27. kedd
Ma megint Miri keltett: Apa, gyere kiiiii!!!! – mondta 8 óra magasságában. Ezután elmentünk vásárolni, megvetetett velem egy felfújható medencét. Tizenkét órakor hazavittem és elkezdtem felfújni. Az úszómedence persze gyári hibás volt, azonnal leeresztett. Visszavinni már nem tudtam, mert lassan indulnom kellett próbálni. Egész nap jöttek a telefonok és az sms-ek, mert névnapom volt. Jólesett, hogy ennyien gondoltak rám. Este hét órakor elindultam a zenekari próbára, hajnalig nyomtuk.

Június 28. szerda
Ma kicseréltem a medencét, egyedül mentem, mert utána a Danubius Rádióban, Jáksó Laci műsorában interjúra volt jelenésem. A Kikötőkről beszélgettünk, meg persze minden másról, hiszen ki ne ismerné Jáksót, nála nem lehet egy dologról beszélgetni. Én mindenesetre nagyon élvezem a vele folytatott beszélgetéseket. Kb. 17 órakor végeztem és azonnal elindultam haza, hogy felfújjam a medencét, ami végre 20 órára sikerült, szerencsére nem ereszt. Mirinek nem lehetett megmagyarázni, hogy késő van és mindjárt sötét, még fürdeni akart. Hát fürödtem vele, na, de utána nyomás az ágyba, mese és alvás!

Június 29. csütörtök
Hát, persze, hogy medence egész álló nap, pedig annyira nem is volt jó idő. Délután 3 órakor adtam egy hosszú telefoninterjút az egyik ismert női magazinnak. Fotózni majd később fognak. Nem is bánom most, mert jó egy kicsit itthon lenni. 18 órakor elmentünk vacsorázni, rég voltunk már így együtt. Közben tervezgettük a nyaralást, Miri pedig kiöntötte az üdítőt, persze rám… Ma megint hajnalig basszusgitároztam, hétvégén lesz az első Jam Pub-os zenélésem a Nap gyermekeivel. Már nagyon várom.

Június 30. péntek
Tíz órakor úgy tűnik, Miri megunta a medencét, ma megint a játszótérre kellett menni. Körülbelül 15 kutyát simogattunk meg útközben, néha féltem is, nehogy valamelyik ne legyen olyan barátságos, mint amilyennek tűnik. Hihetetlenül szereti ez a gyerek az állatokat. Ma megint egész nap csörgött a telefon, voltak barátok, de munka is bőven. Most lesz a női magazin fotózása, rohanok, mert 17.00-ra a Duna Pláza előtt kell lennem, és utána fellépés 19.00 órától

Június 31. szombat
Megint itt a hétvége, ilyenkor igyekszem sokáig aludni, mert későn kerülök ágyba. Ma sikerült is végre nyolc órát aludnom, majdnem 10.00 óra volt, mikor felkeltem. 15.00 órakor Zalakaroson léptünk fel az élményfürdőben, elég rossz idő volt, de a buli jól sikerült. Irány Pest! IAz időjárás időközben olyannyira rossz lett, hogy az esti Custo-s nagykoncertet átrakták az Alcatrazba, ami 22 órakor kezdődött. Rengetegen voltunk, nagyon-nagyon jó hangulat volt. Sokáig maradtunk.

Július 1.  vasárnap
Hű, de későn keltem, majdnem ebédig aludtam és utána azonnal indultunk is. A buli 16.00 órakor kezdődött Tökölön, egy Duna parti három napos rendezvény. Szegényeknek az előző két napi eseményeket elmosta az eső, de még így is voltak sokan. Pedig szemerkélt.
Irány Szlovákia, magyar lakta terület, Kubanovo. Egy szabadtéri városi rendezvényre vagyok hivatalos. Ezek mindig nagyon jó bulik, most is így volt.

Este fél tíz körül érkeztem a Jam Pub-ba. Ez a hét fénypontja volt. Szavakkal alig lehet leírni, amit éreztem. Spontán koncert hajnalig, mindenki belekóstolhat a másik stílusába. A zenészek folyamatosan forogtak a színpadon, minden dalra más zenekar alakult, minden akkor és ott, a színpadon születik meg, próbák nélkül. Jobbnál jobb zenészekkel lépek színpadra, akiket régóta tisztelek, leírhatatlanul jó érzés. Különösen sokat jelent nekem, hogy ezek a zenészek befogadtak és boldogan zenéltek velem – pedig tény, hogy sokszor fenntartással viseltetnek a Megasztárosok iránt. Nekünk a műsor óriási löketet adott és sok dolgot emiatt könnyebben és rövidebb idő alatt elérhettünk, mint azok, akik akár több tíz éve a szakmában vannak. Érthető hát, ha nehezebben fogadnak minket és éppen ezért esik jól annyira, ha közülük valónak tekintenek. Rengeteget basszusgitároztam, le sem akartam jönni a színpadról, tényleg igazi örömzene volt. Forradalmi dolog ez, amit nagyon nagyra becsülök és minden erőmmel támogatok.

- biro -

[2006.08.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még