2024. április 26. | péntek | Ervin nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Fásy Mulató honlapja
Kapcsolódó cikkek
Így haknizik a Capuccino együttes
Elkészült a friss Capuccino
Képgalériák
A Fásy Mulató Nyíregyházán

Fásy Mulató Nyíregyházán

A Fásy Mulató nyíregy­házi felvé­telére vol­tunk hivatalosak május 14-én, szombaton. Többezer érdeklődő együtt mulathatott a műsor házigazdájával, valamint a népszerű zenekarokkal és előadókkal a Kossuth téren.

A gyerekek szórakozásáról a kezdés előtt a Hupikék Törpikék gondoskodtak. A mulatás fél hatkor vette kezdetét. A műsorvezető és azt est házigazdája Fásy Ádám volt, aki előbb Liszter Sándor és Vadrózsák, Melody Boys illetve Holub Péter produkcióját konferálta fel. Az első ismert vendég, a Dupla Kávé 20 órakor természetes lakodalmas muzsikával lépett színpadra.  Kínából nemrég hazatért Marcellina két szaxofonos lánnyal jött. Jóvoltukból a Für Elise és a Karaván igazi fúvós feldolgozásban csendült fel. A két sláger között szórólapokat dobáltak a közönségnek, akik ezért nagyon hálásak voltak.

Áramszünet szakította meg a műsort
A Capuccino az "Édesanyám" dallal nyitott, amit közösen adtak elő a közönséggel, és ha lehet tovább fokozták az amúgy sem mindennapi hangulatot. Látszott, hogy a két szombathelyi srácot nagyon szereti a jelenlevő közönség. A szeretetért cserébe, előadták az új "Három éjjel, három nap" című új dalukat, majd készültek a záró számukra, amikor váratlan áramszünet szakította meg a produkciót. A mindig nyugodt Fásy Ádám egy picit ideges lett. Közel 6 percig tartott, amíg a technikusok helyre hozták a probléma. A malőr ideje alatt a buliról a Capuccinos srácok közös énekléssel gondoskodtak. A fellépők sorát a Crystal folytatta, akik a Hajnali Fény és a Fújja el a szél című dalukkal törték meg a mulatós nóták sorát. Ezt követően Fásy Ádám is színpadra lépett, de nem ám műsorvezetőként, hanem meglepetésemre előadóként. Miután megtudtuk tőle, hogy lánya, Zsűliett hét éves és a Fásy Mulató is az ötödik esztendejébe lépett, elénekelte a Drága pici szívem című dal. A közeli Debrecenből érkezett E-Kampani együttes remek egyveleget hozott a helyi nézők nagy örömére.

A televíziós szereplését megszakítva Gáspár Győző is befutott, magával hozta Zsuzsit és Katit, így minden akadály elhárult afelől, hogy színpadra lépjen a Romantic együttes. A két lány becsületére legyen mondva, hogy a playback produkcióban is énekeltek, ám a kék-fehér csíkos pólóban érkező Győző még erre sem volt hajlandó. Ő végig bohóckodta a produkciót, ez nem is lett volna baj, ha a szöveget tátogta volna, de ő valami teljesen más dalt „énekelt”. A kiváló dalszerző, Kiss Tibor saját szerzeményeit egy Tibó mixben nyújtotta át a nézőknek. Többek mellett Kék a szeméből, Táncolj cigány lányból és a Márió által sikerre vitt Rosszfiúból hallhattunk egy remek részletet. Az újdonsült felfedezett Teki Lala pisztolylövésekkel és két csinos táncoslánnyal érkezett és igazi mexikói hangulatot varázsolt. Az első dala stílszerűen "Megérkezett Teki Lala" volt, majd a "Sörre bor" következett. A hazánkban új zenét a közönség tapssal jutalmazta. A sötét estébe nyúló mulatozás végeztével egy jó hangulatú, vidám napot zárva véget vetettek a zenének, s hazamentek a legények és a leányok.

A buli a rövid áramszünet ellenére jól szervezett volt. Az előadók és a szép számban jelenlévő nézők jól érezték magukat. Tehát a sokat kritizált Fásy Ádám jó munkát végzett. Az öt órás monstre programot a televízió nézők május 21-én láthatják a Magyar ATV csatornán.

Bíró Zsolt


[2005.05.15.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még