2024. október 2. | szerda | Petra nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Ismerd meg a jövő nagy rockzenei reménységét: Kiss Barni interjú

Kiss Barni, a 17 éves tehetség, aki már saját albummal büszkélkedhet, egy különleges, egyedi hangot képvisel a hazai rockzenei világban. Fiatal kora ellenére lenyűgöző céltudatossággal és víziókkal építi zenei karrierjét. Barni korán felfedezte magában a zene iránti szenvedélyt, amelyet családi háttere is erősen támogatott. Első albumát a sokszínűség jellemzi, mely jól tükrözi az otthonról hozott különböző zenei hatásokat. Az énekes a jövőben magyar nyelvű dalokkal is szeretné gazdagítani repertoárját, miközben célja, hogy egyre több emberhez eljusson alkotásai üzenete. Barni családja és barátai már kezdetektől fogva támogatják, különösen édesapja, aki a tudatos építkezésben segíti. Az ifjú zenész legnagyobb álma, hogy a színpadon állva adjon át másoknak is abból, amit az alkotás ad számára.

Rendkívül fiatal és energikus előadó vagy Barni. Szerintem kijelenthetjük, hogy unikális is. Hogyan indult a kapcsolatod a zenével, hogyhogy 17 évesen már saját albumot adtál ki?
A legtöbben ilyenkor még csak feldolgozásokat énekelnek. Sokszor én sem hiszem el, hogy ez ilyen fiatalon megtörtént velem, a zenei első élményem a családomhoz köthető. Mi otthon mindig rengeteg féle zenei ízlés fogyasztói voltunk és ez biztosan közrejátszik az albumom sokszínűségében is. Gyerekkoromtól fogva rengeteget énekeltem otthon a családomnak főleg önmagam szórakoztatására, viszont korán felébredt bennem az alkotói, teremtési vágy amelynek idővel ez az album lett a kézzel fogható eredménye.

Céltudatos fiatal vagy, erős víziókkal. Mik lesznek a következő lépések a pályautásodban? Készülnek esetleg magyar nyelvű dalok is?
Nemrég kezdődött el a közös munka a You and Media Managementtel és közösen érjük el, hogy egyre több emberhez eljuthasson amit csinálok. Természetesen közben folyamatosan írok és nem titok, ezúttal már főleg magyar nyelven.

Hogyan látod a magyar zenei élet alakulását? Tetszik, amit látsz vagy szerinted meg kellene reformálni a piacot olyan előadóknak mint Te?
Nagyon jó érzéssel tölt el az, hogy az utóbbi években egyre több fiatal tölt be meghatározó szerepet a magyar zeneipar alakulásában és ezáltal rengeteg különféle zenei stílus és műfaj tud elterjedni hazánkban.

Mit szólnak a barátaid, a családod a zenei pályafutásod kezdetéhez? Kik segítik már most az utad?
Szerencsére a családom és a barátaim mindig támogatnak már a kezdetektől fogva. Főleg az őszinteséggel és a véleményükkel. Édesapám is mellettem áll és segít a tudatos fejlődésben, építkezésben, aminek nagyon örülök!

Hol szeretnéd látni magad 5 év múlva? Mik a legnagyobb álmaid?
Az alkotó energiámat folyamatosan igénybevevő környezetben és a színpadon. Talán azt lehet mondani, hogy a legnagyobb álmom az az, hogy másoknak is tudjak abból adni amit az alkotás ad nekem.

[2024.10.01.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.28.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.09.26.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Azahriah ismét duplázott a Parkban - megnéztük!
Azahriah most a Budapest Parkot töltötte...

Thomas Anders koncerten voltunk a Budapest Parkban
2024. szeptember 14-én koncertet adott a...

Megnéztük a Valmar nyárzáró koncertjét a siófoki Plázson - képekkel
Megnéztük Korda György és Balázs Klári 2024-es koncertjét is a Budapest Parkban
beszámolók még