2024. május 22. | szerda | Júlia, Rita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Csillagok az Életért - jótékonysági est 2007
Kapcsolatok
Legnépszerűbb csengőhangok
Bergendy Együttes

Zenészcsillagok az életért



Mindenki hozzátesz valamit

Itt is történt meglepő fordulat, hiszen Komáromi István beszéd helyett egy nagyon szép dallal adta át üzenetét, gondolatait. A bevezető beszédeket követte a vacsora, majd némi kis pihenő, ismerkedés, beszélgetések alakultak ki a társaságban. Ezután máris kezdetét vette a gazdag program folyam, hiszen vendégművészekből, fellépőkből sem volt hiány az este folyamán.

Fellépett tehát a már előbbiekben említett Komáromi Pisti, verset mondott Körtvélyessi Zsolt színművész, Vikidál Gyula, Vincze Lilla, Völgyi Zsuzsi, Takáts Tamás, Huszák Zsóka, a Duna Művészegyüttes, Black and White Táncegyüttes, Winkler Flóra és Kardos Csaba, Bogdán Brigitta aki nem kevés erotikával és misztikummal fűszerezett hastánc műsorszámával hozta lázba a közönséget.

Külön szeretném megemlíteni a Bergendy szalon-és tánczenekart, akik valóban gondoskodtak az este jó hangulatáról és összefogták az este programjait. Valamint fantasztikus örökbecsű dalaikkal táncra is csábították a részvevőket.

Szóval és zenével...

Számomra is fantasztikus élmény volt látni és hallani Őket és minden korosztály megtalálta a számára kedves dallamokat. A rendezvény nagyon jó hangulattal és jó társaságban engedte útjára az előző napot és az éjfélt majd másnap hajnali fél háromig maradt a bálteremben.

Sok munka, önfeláldozás és nagyon sok segítő kéz tette lehetővé ennek a rendezvénynek a létrejöttét, ami kezdete egy újszerű személettel a problémát megközelítő és kezelni kívánó szerveződésnek. Az alapítvány szeretne szóval, zenével, színházi előadással, és egyéb közösségi fórumokon eljutni azokhoz, akikért létrejött. Terveik között szerepel nagyon sok jó ötlet gondolat megvalósítása, szeretnének bemutatkozni az idei Sziget Fesztiválon és egyéb rendezvényeken.

Mindenképpen nagyon sok sikert, kitartást és segítő kezeket kívánok a célok mielőbbi megvalósításához, és köszönetet mondok a támogató cégeknek, szervezeteknek!

-BK-

[2007.03.21.]

« előző oldal  (2. oldal)  

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » oktatás [2024.05.19.]
SÜRGŐS HITELEK hangosítás/cucc [2024.05.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még