2024. június 15. | szombat | Jolán, Vid nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Peter Srámek

Ma este Peter Srámek élőben válaszol

Folytatódik a Fáklya Rádió sikeres magazinja, amely a Cool-Túra névre hallgat. A következő adás május 9-én lesz, Biró Zsolt pedig Peter Srámeket látja vendégül. A kedves és mindig elegáns énekes örömmel fogadta el a felkérést, s biztosak lehetünk benne, hogy nagyszerű egy óra elé nézünk, csütörtök este 8 órától.

A Vágsellyén született 30 éves fiatalember olyan komolyan gondolta a zenével való kapcsolatát, hogy a pozsonyi konzervatóriumban végzett 2015-ben végzett. Eleinte nem beszélt magyarul, ám mivel Zámbó Jimmy művészete nagy hatással volt rá, egyre több magyar szót ismert és értett meg, míg végül szinte tökéletesen elsajátította a nem éppen egyszerű nyelvünket.

Hazánkban először a Rising Star című tv műsorban tűnt fel, ahol a legjobb 12 versenyző közé bejutva végül a dobogó legalsó fokára állhatott fel. Nem csak a zenei piac, hanem a bulvársajtó is felfedezte magának: örömmel és gyakran foglalkoztatták, sorra kapta a felkéréseket a kedves, mindig mosolygós fiatalember.

A népszerű Csináljuk a fesztivált! című műsor nagy sikert hozott Peter Srámeknek, hiszen 2022-ben megnyerte, egy hatalmas magyar sláger előadásával: Korda György Lady N című dalát igazán hitelesen és szerethetően adta elő. Igazán jól állt neki ez a kortalan nóta, s láthatóan ő is élvezte az előadást.

Ugyanebben az évben vélhetően egy álom is valóra vált Peter számára, hiszen A Király című filmsorozatban Zámbó Jimmy énekhangjaként szólalt meg. A feladatot olyan komolyan vette, és annyira tökéletesen szerette volna megoldani a szerepet, hogy közel másfél évig gyakorolta a dalokat: szerette volna, ha a csodaszép szerzemények minden akcentus nélkül adná elő. Ez azt is megmutatja, hogy nem csak kiváló és szorgalmas énekes, hanem roppant mód alázatos is.

Peter Srámeket kedveli a közönség, egyre több rajongója van. Nem csoda, hiszen csodás hangja mellett igazán kedves fiatalember, aki mindig elegáns és mindig mosolyog. Magyarországon pedig úgy tűnik második otthonra lelt…

Biró Zsoltnak, a Fályra Rádió csütörtök esti műsorvezetőjének biztosan kiváló beszélgetőpartnere lesz az énekes és sok-sok érdekességet tudhatunk meg róla és a szakmáról is. Hallgassátok a Fáklya Rádió Cool-Túra című adását május 9-én, este 8 órától www.faklyaradio.hu linkre kattintva, vagy akár nézzétek élőben a beszélgetést a twitch.tv/faklyaradio oldalon. Higgyétek el, most is hiba lenne kihagyni! 

[2024.05.09.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.13.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.06.12.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Tátott szájjal az Esti Kornélon
Az Esti Kornél történetének első minifesztiválját...

Megnéztük a Hungáriát a Puskásban - képekkel
Ki hitte volna, hogy még fogjuk látni a...

Először koncertezett Magyarországon a Jelusick
Hibátlan klubkoncertet adott Marco Mendoza
30 másodperc kilövésig - Jared Leto ismét elvarázsolt minket 
Dimash nagykoncert Budapesten
Horváth Tomi kilencedik Budapest Parkos koncertjén jártunk
beszámolók még