2024. május 24. | péntek | Eszter, Eliza nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Gubik Petra főszereplésével debütál a Rebecca a Dóm téren
Gallusz Nikolett és Janza Kata váltja egymást a Rebeccában
A tépelődő lord: Dolhai Attila játssza a Rebecca férfi főszerepét
Rebecca - klippremier az új Szegedi Szabadtéri-bemutató vezető színésznőivel!
Szaszák Zsoltnál a rejtély kulcsa a Szegedi Szabadtéri Rebeccájában
Horror, realizmus és varázslat - páratlanul látványos Rebecca készül a Dóm téren
A tánc ereje egy sokoldalúságában klasszikus musicalben - Tihanyi Ákos koreográfus a Rebeccáról
Medveczky Balázs is szerepet kapott a Rebeccában
Amerikai díva a Riviérán - Udvaros Dorottya is színre lép a Rebeccában
Kapcsolatok
Szegedi Szabadtéri Színpad

A Rebecca statisztáit keresi a Szegedi Szabadtéri Játékok

Leendő statiszták jelentkezését várja a Szegedi Szabadtéri Játékok. A Fesztivál idei önálló bemutatójába, Sylvester Lévay és Michael Kunze Rebecca című musicalébe keres csoportos szereplőket.

Gubik Petra, Janza Kata, Gallusz Nikolett, Dolhai Attila, Szaszák Zsolt, Medveczky Balázs, Udvaros Dorottya és még több kiváló színművész mellett léphetnek majd színpadra a Rebeccában, akiket kiválasztanak a Szegedi Szabadtéri Játékok legújabb, statiszták részére meghirdetett castingja alkalmával. Béres Attila rendezésében, Tihanyi Ákos koreográfiájával, Horesnyi Balázs díszletei között és Velich Rita jelmezeiben a nagyszámú csoportos szereplőre vár majd a feladat, hogy benépesítsék a Daphne du Maurier világhírű regényén alapuló, borzongató történet helyszíneit, a századelő nyugat-európai elitjének világát.

Elsősorban 20 és 40 év közötti férfiak és nők jelentkezését várják a produkció alkotói. Az előzetes tapasztalat megléte nem előfeltétele a meghallgatáson való részvételnek, ellenben előnyt jelenthet a talpraesettség, határozott színpadi jelenlét és a gyors tanulási képesség,  férfi jelentkezők esetében pedig a sportos testalkat, megjelenés is.
A felnőtt statiszták mellett magabiztos színpadi jelenléttel, előzetes színházi gyakorlattal rendelkező 6-8 éves kisfiút is keres a produkció.
Mind a gyermek, mind a felnőtt statisztajelöltek egészalakos fényképes önéletrajz beküldésével, a statiszta@szegediszabadteri.hu címen nyújthatják be pályázatukat május 20-ig. A személyes meghallgatásokra május 25-én kerül sor Szegeden; a pontos helyszínről és a kezdési időpontról a szervezők emailben tájékoztatják majd a jelentkezőket.

Azok a statiszták, akik a Tihanyi Ákos koreográfus vezette meghallgatás eredményeképpen, az előadás vezető alkotóinak döntése alapján maguk is részt vehetnek a produkció létrehozásában, a Rebecca szegedi próbaidőszakában csatlakoznak majd a társulat munkájához. Július 10-től előzetes egyeztetés szerinti napi beosztás alapján a Szegedi Nemzeti Színházban próbálnak majd, július 17-ével kezdődően pedig a Dóm téri esti, éjszakai próbákon kell majd részt venniük. Közreműködésükkel összesen öt alkalommal, július 26-án, 27-én, 28-án, augusztus 2-án és 3-án lesz megtekinthető a grandiózus musical.
A produkció alkotói és az előadás szervezői felhívják a reménybeli statiszták - és a gyermekek esetében gondviselőik - figyelmét, csak akkor nyújtsák be jelentékezésüket, ha a megadott próbaidőszakban, beleértve az éjszakai próbákat is, valamint az előadások, illetve esőnapok során rugalmasan, végig rendelkezésre tudnak állni.

A felhívás pontos részletei megtalálhatóak a Szegedi Szabadtéri weboldalán. Az érdeklődők esetlegesen felmerülő kérdéseikkel kapcsolatban a statiszta@szegediszabadteri.hu elérhetőségen kaphatnak bővebb tájékoztatást.

[2024.05.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás » próbaterem [2024.05.23.]
SÜRGŐS HITELEK hangszer [2024.05.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A bíbor legmélyebb árnyalata - Glenn Hughes (nap)szemüvegén át
Április utolsó napja idén...

Lara Fabian ismét elvarázsolta Budapestet - képek
Lara Fabian, a világhírű énekesnő...

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
Mefisztóland a Katonában
Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
beszámolók még