2024. április 23. | kedd | Béla nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Linkek
Bővebben a programokról
Kapcsolatok
Edda Művek
Republic
Magna Cum Laude
Alvin és a Mókusok
Keleti Front
Hooligans
Fenyő Miklós
Aurora

Újra "partyznak" a Tisza parton

Az idén immár kilencedik alkalommal rendezik meg a Tisza - Party programjait Vásárosnaményban. A június 30. és augusztus 20. között tartandó rendezvénysorozat a Hallgatói Centrum Kht. közreműködésével valósul meg.

A helyszín, ezúttal is a gergelyiugornyai strand lesz, ide várják a neves előadókat, együtteseket, zenekedvelő, kikapcsolódásra vágyó városlakókat és turistákat. A fesztivál a térség sikerrendezvényévé nőtte ki magát, a szervezők bíznak abban, hogy idén is ezrek keresik fel a partot, a színvonalas szórakozásért, a vidám kikapcsolódásért.

A lakosokat és a turistákat is csábítja

- Nyolc évvel ezelőtt az első alkalommal próbáltunk egy olyan egész nyáron át tartó programsorozatot összeállítani, amely vonzó a turisták és a városlakók számára. A látogatottság évről-évre nő, a rendezvényeken több tízezren vesznek részt. Az érdeklődés a kiadott szállások számában is megmutatkozik – árulta el a Zene.hu kérdésére Jüttner Csaba, Vásárosnamény polgármestere, aki szorosan kötődik a zenéhez, hiszen korábban aktívan, ma már csak hobbiként gitározik.

Zenei mindenevőnek tekinti magát. Városvezetőként ragaszkodik ahhoz, hogy élő koncertet adjanak a fellépők. Kíváncsian várja a Neoton Família fellépését, s ha ideje engedi, akkor az Edda és a Republic buliját sem hagyja ki. Ezen kívül fellép az Alvin és a mókusok, a Magna Cum Laude, a Hooligans, Fenyő Miklós, a Keleti front, a Radar és az Auróra is. 

A kínálatban már nem szerepel komolyzene

- Korábban próbáltunk a komolyzene irányába is elmozdulni, de a vendégek nem voltak vevők rá. Ám ennek ellenére mindig belecsempészünk a műsortervbe egy kicsit komolyabb műfajt is. Úgy látszik, hogy a környezet, a strand és a szabadtéri helyszín nem kedvez ennek műfajnak.- mondta a polgármester

A Tisza Party 2007. június 30-án, szombaton veszi kezdetét. A nyitónapon a Beach party után jön Dj Szűcs Gábor és Dj Antonio.

Ezek tudatában úgy gondoljuk, nyugodtan kijelenthető: színvonalból, sztárokból, jókedvből idén sem lesz hiány a vásárosnaményi rendezvényen, így aki a hétvégétől kezdődően ezt a program–választja magának, nem fog csalódni, legyen szó akár helyi lakosról, akár turistáról, a Tisza parti party-n mindenki megtalálhatja a számításait.

- Bíró Zsolt -

[2007.06.29.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Eugène Labiche...

Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
Lángba borult a Barba Negra a Hooligans koncertjén - fotókkal
beszámolók még