2024. március 29. | péntek | Auguszta nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Feró szexuális serkentőről nevezte el lánycsapatát
Viharosra sikeredett a Zene Ünnepe
A Bikini és Ákos tarolt az új on-line listán
„Ne fürgyé le”: új neve lesz a Hegyaljának?
Jubileumi koncertre készül a Bikini
Kiderült ki lesz a Rockaréna2 külföldi sztárvendége!
Képgalériák
Rockaréna 2008 tájékoztató
Kapcsolatok
Beatrice
Bikini
Deák Bill Blues Band
Karthago
Kormorán
Nagy Feró
Pokolgép
Prognózis
Török Ádám
Vörös István
Zanzibar
Zorall
Kapcsolódó események
RockAréna - 1. nap
[2008. március 7.
péntek 16:00]

Meglepetés külföldi sztárral jön a második Rockaréna

A rockzenét szerető közönség legnagyobb örömére ismételten megrendezésre kerül a Rockaréna nevet viselő buli a Budapest Arénában.

Az idén februárban megrendezett programot nagyon jól fogadta a közönség, és különböző fórumokon jelzést kaptak a szervezők: jó lenne és szeretné a közönség, ha lenne még hasonló rendezvény. Ez arra inspirálta a szervezőket, hogy ismét elkezdjék szervezni az új bulit, aminek szervezése során több változtatást is eszközöltek a 2007-es buli tapasztalatai tükrében.

Az első változás az időpont megválasztása volt, így a február hónapot felváltja a kora tavaszi március eleje, azaz 7 és 8-a. A másik változás a fellépők összetételét érintette, hiszen a szervezők szándékai szerint a „Nagy Öregek” fellépéseit színesítsék a fiatal és kedvelt zenekarok friss dallamai is. Valamint még egy változás az előző bulihoz képest a fellépők tekintetében, hogy pénteken este tíztől egy nemzetközi meglepetés sztár fog fellépni.

Érdemes már az idén megvenni a belépőket

A minap a fellépő zenekarok képviselői ültek fehér asztalhoz, hogy ismertessék a rendezvényt az érdeklődőkkel. A felszólalók mind egyetértettek abban, hogy igenis szükség lenne és van a magyar rock ünnepének megteremtésére! Szeretnék visszahozni a mai kor fiataljainak azt a hangulatot, amiben nekik volt, ill. lehetett részük fiatal korukban, amikor még élt a zenekari klubok kora. Az első két bulin nagyon sok tizenéves tombolta végig a küzdőtéren a szülei generációjának zenekarjainak, együtteseinek fellépéseit. Ami egyértelmű remény lehet a hazai rockzene feltámadására.

További lehetőség, hogy a napokban megkezdődik a jegyek értékesítése is, így ha valaki idén megvásárolja a belépőjét, jelentős kedvezménnyel juthat hozzá. Tehát lehet akár ajándék név- és szülinapra, vagy a Mikulás is hozhat az ablakba kirakott rockercsizmába néhány tikettet.

Már az első nap is tartogat érdekességeket, hiszen Török Ádám már jubileumi, 40 éves bandájával fog fellépni, hiszen a Mini 1968-ban alakult. Új és „fiatal” csapat a Zorall a kínálatból, majd az Ős-Bikini, ami szintén rendkívüli kuriózumnak számít és fergeteges bulinak ígérkezik, és természetesen még meglepetés is vár a közönségre a záró koncert fellépőinek kapcsán.

Többen először lépnek fel a budapesti arénában

A fellépők közül többen először fognak fellépni az arénában, mindenképpen nagy megtiszteltetés ebben a 21. századi futurisztikus épületben koncertet adni, de vannak, akik már rutinosan fognak színpadra lépni.

A tájékoztatónak volt még egy érdekessége, hogy életre hívták az „Érj haza” mozgalmat, aminek lényege, hogy a motorozás nem „ámok-futás”, hanem életérzés! Felhívják a motorosok figyelmét, vigyázzanak magukra és másokra is a forgalomban való közlekedés során és épségben érjenek haza. Az összefogást az utóbbi év rendkívül magas közlekedési baleseteinek - halálos és súlyos sérülésekkel járó - megugró növekedése indokolta. Természetesen ezen nyilatkozatot minden jelenlévő fellépő is aláírta és egyetértett annak tartalmával.

„A történelem megismétli önmagát, és úgy véljük, hogy aki 2008. március 7-én és 8-án ellátogat a fesztiválra, újra egy nagyot bulizhat a rockzene nagyjaival és eddig még nem látott fellépések szemtanúja lehet.”

Jegyek elővételben kaphatóak a helyszínen és a Ticket A országos hálózatában. 

-BK-

[2007.10.11.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
gazda szolgáltatás [2024.03.26.]
gazda szolgáltatás [2024.03.25.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Hot Wheels Monster Truck show - volt már jobb is
Nagy elvárásokkal mentünk a három...

Opera metal a Barba Negraban 
Kilencedik alkalommal volt szerencsém látni a „szívem...

James Blunt ismét elvarázsolt minket - képekben
Befutott az Amaranthe és a Dragonforce hajója a Barba Negrába
A Cirque du Soleil Budapestre hozta a bogarak életét
Power metal csata a Barba Negrában - Warkings koncerten jártunk
Csodálatos koncerten emlékezett Balázs Fecóra a Korál - képekkel
beszámolók még