2024. április 28. | vasárnap | Valéria nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
„Santa Maria”, „Sandokán” és „Don Quijote” egy estére Győrbe látogatott
Csepregi Éva szeretetet vitt
Tökéletes alkalom arra, hogy találkozzunk egymással
Csepregi Éva a szeretet jegyében készíti új lemezét
Ahol a Neoton Famíliával Kétszázhúsz felé kerülhetsz
Kapcsolatok
Csepregi Éva
Legnépszerűbb csengőhangok

Csepregi Éva elvarázsolja a gyermekeket

Nem kell megijedni, semmiféle mágiáról nincs szó, csupán annyiról, hogy hazánk egyik legnépszerűbb énekesnőjének, Csepregi Évának hamarosan megjelenik Abrakadabra névre hallgató vadonatúj nagylemeze, amellyel minden bizonnyal szép és tartalmas perceket szerez majd a kis lurkóknak.

Nemrég már jelentkezett Éva egy válogatáslemezzel, amelynek a Szeress tovább címet adta, s amire olyan dalokat válogatott össze, amik ilyen-olyan okokból fontosak a számára. A közönség örömmel fogadta a korongot, s a Szállj! című dalát a nyári fellépések alkalmával szívébe zárták a hallgatók. Az album nótáinak nagy többsége hallható még egyébként Éva Koncert a Szeretetért elnevezésű élő koncertsorozatában is.

A gyerekekhez is szól

Évek óta járom az országot gyerekeknek szóló műsorommal, melyet mi interaktív programnak hívunk. Az egy órás műsor alatt ugyanis a gyerekek készségfejlesztő játékokban vesznek részt, versenyeznek, ajándékokat kapnak. – kezdte a népszerű művésznő.

Mindig felmerült a kérdés, hogy a műsor dalait mikor jelentetem meg CD-n. Szülők, pedagógusok, sőt maguk a gyerekek is kérdezgették. Így most elérkezett a pillanat, és úgy döntöttem, megcsináljuk ezt a válogatás lemezt. Persze, a CD-re sok dal felfér, ezért bővítettem a műsoron. – árulta el a lemez megszületésének apropóját hivatalos honlapján Éva.

Régi kedvencek is felkerülnek

Felkerül a gyereklemezre a rég nem hallott Sárkány éve. Továbbá a Pöttyös lemez néhány dala is, mint például a Dini Dani Donka vagy a Pöttyös bögre. Szerepel rajta majd még a Zsebkendőcímű nóta is, ami feltehetően még a neotonos koncerteken is nagy népszerűségnek örvendene, ha játszaná a zenekar. Ékes bizonyíték erre a nem is olyan régen levetített tv felvétel, ahol a tömeg lelkesen lengette a zsebkendőjét. Egészen pontosan 14 dal lesz a gyereklemezen, ami persze nemcsak az ovisoknak, hanem nagyobbacskáknak is szól.

Terveink között szerepel, hogy minden óvodába, iskolába küldünk majd belőle, ahová menni készülünk, márcsak azért is, hogy a koncert előtt ismerkedjenek a gyerekek ezekkel a dalokkal, sőt talán ennek köszönhetően még majd az ő kívánságaik szerint tudjam alakítani a műsort. – zárta gondolatait Csepi.

Aki egy kicsit is ismeri Éva munkásságát és látta már színpadon –akár felnőtteknek, akár gyerekeknek szóló műsorban – az biztosan nem csodálkozik azon, hogy az Abrakadabra című lemezének mottója: Kell a játék, kell a béke... Úgy legyen!

– csepregieva.com/Havassy Anna Katalin–

[2007.10.16.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még