2024. május 11. | szombat | Ferenc nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
A Neoton cyber-Famíliája
A lázadás nosztalgiája
A Back II Black is kíséri a Neoton Famíliát
Neoton Família a Népstadionban
40 éve alakult a Neoton
Teltház előtt játszott a Neoton Erdélyben
„Santa Maria”, „Sandokán” és „Don Quijote” egy estére Győrbe látogatott
Kapcsolatok
Neoton Família
Kapcsolódó események
Neoton Família a Tisza Parton
[2007. július 6.
péntek 21:00]

Ahol a Neoton Famíliával Kétszázhúsz felé kerülhetsz

Hazánk egyik legkedveltebb és legelismertebb zenekarának, a Neoton Famíliának a koncertjével folytatódik péntek este Vásárosnaményban a Tisza Party. Slágerekből és hangulatból garantáltan nem lesz hiány!

Semmit nem kopott a varázsuk

Sőt talán jobban ragyognak, mint valaha! Akinek volt alkalma mostanában élőben megtekintenie a Csepregi Éva, Végvári Ádám, Baracs János „Öcsi”, Bardóczi Gyula, Lukács László, Bodza Andrea alkotta csapatot, annak biztosan frenetikus élményt nyújtott az a bő 2 óra, amit varázsoltak a színpadon. Éva összetéveszthetetlen, jellegzetes hangjával, kedvességével percek alatt magával ragadja a közönséget, akik azután szinte együtt lélegeznek a színpadon állókkal. Ádám, Öcsi, és Gyula a zene mellett a humorról is gondoskodik a bulikon, így a jó hangulathoz még ez is hozzáteszi azt a pluszt, ami miatt még most is hatalmas a Neoton rajongótábora. A hatáshoz az is hozzátartozik, hogy semmi playback, mindenki élőben teszi oda magát a világot jelentő deszkákon, így aki időben érkezik, a hangolásnak és a beállásnak is szem- és fültanúja lehet, amely szintén érdekes élményt nyújthat.

A nagy slágerek estéje lesz ez is

A koncert folyamán feltehetően olyan generációkon átívelő, mind a mai napig népszerű és sokat énekelt slágerek csendülnek majd fel, mint a Kétszázhúsz felett, a Tinidal, a Hegyirabló, a Karnevál, vagy éppen az Apám szólt. Gyula dobszólója és a közönség tapsválaszai humoros körítést adnak az éppen szusszanó zenészek pihenőidejének, így egy pillanatra sincs magára hagyva a nagyérdemű. Az este egyik legszebb és legmeghatóbb pillanata szokott lenni, amikor Éva, Ádám gitárkísérete mellett énekli el a csodaszép dallamú és szövegű „Gondolj néha rá” című dalt. Többen könnyezve, vagy éppen öngyújtó lángját kattintva élik át a pillanatot. Aki pedig „Egy kis nyugalmat” kíván, az azt is megkaphatja itt, és ha kedve van, még a Neoton kórusba is beléphet: ugyanis ezt a nótát garantáltan együtt fújja Csepiékkel a közönség. De Sandokán, Don Quijote is vendég lesz az este során. Éppen úgy, ahogy a friss „Csináljuk a fesztivált” győztes sláger, a Holnap hajnalig is felcsendül. S ha már az együttes életéhez a „Párizsi lány” is hozzátartozik, akkor ő is ellátogat egy dal erejéig a Tisza partra.

Garantált feltöltődés

Szöszi – mindenki így ismeri a Neotonosok nagy famíliájában – lassan már 18 éve fanatikus Neoton rajongó. Ismeri a tagokat személyesen, jó kapcsolatot ápol velük, s ahová csak tudja, családjával együtt kíséri a zenekart, de Éva szóló fellépéseinek is állandó vendége. A zene.hu kérésére mesélt egy kicsit a bulik hangulatáról:

– Nagyon készülünk minden koncertre. Eleve a dalok miatt is, mert azok a hosszú évek során mindig velem voltak örömömben és bajomban egyaránt. Mindig segítettek. Ahogy a tagok is, akik nem csak a színpadon kedvesek, hanem a színfalak mögött is. Ez pedig még pluszban hozzátesz ahhoz az élményhez, amit a buli során élünk át. Fájhat a láb, a váll, ilyenkor nem érez fájdalmat az ember, csak táncol és teljes szívből énekel. Ilyenkor nincs ismeretlen ember, mindenki Neotonos, összeköt minket Ádámék és a dalok szeretete. Ilyenkor nincsenek hétköznapi gondok, kikapcsol az ember és garantáltan feltöltődik – lelkendezett Szöszi.

Kell-e ennél jobb ajánló a mai, gondokkal teletűzdelt, rohanó világban, mint azok a sorok, amelyeket a Neoton rajongótábor egyik oszlopos tagja mondott el?! Aligha… Aki tehát kedved kapott a koncerthez, annak nem kell mást tennie, mint július 6-án, este 9 órás kezdettel a Tisza Parti-party-n tombolnia egyet a Neoton Família koncertjén. Nem fogja megbánni…

– Havassy Anna Katalin –
Fotó: Vargáné Nagy Krisztina

[2007.07.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.10.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.05.09.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük a The Show - a Tribute to ABBA műsorát - képekkel
A világ legjobb ABBA tribute...

Mefisztóland a Katonában
Április 27-én mutatta be a Katona József Színház a Mefisztóland...

Gunson innen, Gunson túl
Megnéztük a Honeybeast koncertjét a Budapest Parkban - képekkel
Az elveszett fejedelmek visszatértek a Barba Negrába  - ilyen volt a Lord of the Lost koncert
Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
beszámolók még