2024. november 23. | szombat | Kelemen, Klementina nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Csézy utazhat Belgrádba

Csézy nyerte az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjét, így ő képviselheti hazánkat, ha minden jól megy, akkor a döntőben is. A magyar győztesre egy elődöntő is vár, amit szintén a szerb fővárosban rendeznek május 22-én.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.02.09.
Utolsó hozzászólás: 2008.09.15.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

toromon 2008.02.10. 15:22 • [29]
Kedves Kiss Gábor!
Ha minden igaz az előző hozzászólásom nem ment el. Csak bocsánatot szeretnék kérni a tévedésemért!
Előzmény: Kiss Gábor a szerző • 2008.02.10. 14:18 • [27] • Előzménykövetés 
Kiss Gábor a szerző 2008.02.10. 14:30 • [28]
Ja és még valami!Te mondtad a bundát és nem én .Ezt sem figyelted meg jól.A puzzle csak a végén áll össze teljes egésszé.A folyamat közben csak részeket lát az ember.Egyébként meg ilyenkor minden versenyző a produkcióra koncentrál,csak mikor a végén kijön egy enyhén szólva életszerűtlen eredmény,akkor elgondolkodik bizonyos dolgokon.Természetesen nem baj ,ha valaki második, vagy harmadik helyezést ér el.Az is nagyon szép, csak itt volt némi "bibi" a szavazással.És van is.Történetesen pl. az ,hogy még ma is simán fogadja a szavazatokat a rendszer, egy bizonyos dal alatt lehetett más előadóra is szavazni-hidd el kipróbáltam- és hát ami a legszebb nem létező kódokat is- pl 18-as kód,ami nincs- bevesz a rendszer.Hát a sok egyéb infó mellet ez egy kis ízelítő volt.
És még egy kérdés a végén.Ha minden listát, eladást, rádiós játszást manipulatívnek gondoltok, akkor az sms szavazást miért nem?

Na viszlát
Előzmény: toromon • 2008.02.10. 14:05 • [25] • Előzménykövetés 
Kiss Gábor a szerző 2008.02.10. 14:18 • [27]
Kedves toromon!
"A szerző meg nagy öngólt követ el, szerintem, ha Adrien régi menedzserét emlegeti, "aki Csézy menedzsere".

Légyszíves figyelmesen olvasd el,amit írtam lentebb.Csézy menedzsere sohasem volt Adrien menedzsere.(Adrien nem egyenlő Zsédával.Tudod Ő egy másik Adrienn)Ennyire figyelmesek mostanában az emberek.Ezért is történhet az meg,hogy fű-fa-virágot elhisznek,vagy félreértelmeznek.Sajnos...
Wiki23 2008.02.10. 14:11 • [26]
A tavalyi Euróvíziós dalfesztiválon nem azt mondták,hogy az első 10 eleve döntős?Akkor a Rúzsa 9.volt.Szerintem Magyarország /Csézy/ nem lesz az elődöntőben,eleve döntős.Vagy tévedek???????
toromon 2008.02.10. 14:05 • [25]
Jól összegyűltek itt a vélemények.
Én az első hozzászólásokban nem értettem, hogy hogy fér össze az elismerés, hogy Csézynek jó hangja van és a vád, hogy megvették a győzelmet.
A szerző meg nagy öngólt követ el, szerintem, ha Adrien régi menedzserét emlegeti, "aki Csézy menedzsere". Ezzel több év eredményét dobja a sárba. Ahogy Adrien is elképedt a második helytől. A versenyben csak győzni lehet, különben csalás? Abban biztos voltam, hogy itt is lesz bunda vád, hiszen az mindig van, de aki bundát sejt, az borítson asztalt, és ne játsza végig a kutyakomédiát, ha meg előre nem tudta, akkor utóllag ne nevettesse ki magát, hogy aszisztált.
Tamás! A játszási listában teljesen igazad van. Itt sok előadó jött már divatba és sok lett letíltva az elmúlt 20-25 évben és van aki ennek ellenére itthon folyamatosan aranylemezes, van aki úgy jön haza, hogy a londoni játszási listát meghódította és van aki egészen New York-ig menekül.
Azért azt szögezzük le, ha Csézy nem jut be a döntőbe, akkor én azt fogom mondani, hogy ezt megint elkurtuk. Saját véleményem szerint, a hangja modoros (de szép) és szerintem a mezőnyből Szekeres és Pflum Orsi tette magát oda szívből . Lolát is kezdem elfogadni, de Csézynél még nem tartok. (Megjegyzés talán nem a magyar piacon legsikeresebb dalt kéne ilyenkor keresni, hanem, hogy német, vagy szláv műveltséggel, kulttúrával mit keresnek az emberek.)
nagyabaj 2008.02.10. 13:15 • [24]
Tamás, előre hangsúlyozom, hogy semmilyen párti nem vagyok. Csak és kizárólag zene párti. Az átlagosnál talán igényesebb, aki mindent műfajt szeret, a hard rokktól az operáig, ha az igényes, kitűnő előadásban szólal meg. És aki megpróbálja követni a zenei élet eseményeit.
Azt írja, hogy a kiadónak(Magneoton) mindegy, hogy ki nyer Szekeres Adrien vagy Csézy.
Van egy francia mondás: Cherchez la femme...keresd a nőt. Nos, Csézy managere Mariann, a kiadó egyik tulajdonosának a felesége, mint az köztudott. És akkor már érthető is hogy nem mindegy a kiadónak sem. Nagyon nem mindegy. (Kicsi ez a homokozó!) A másik felvetésére reagálva, hogy Adrien énekelt már jobb dalt is. Egyetértek. Nem is egyet. De azok korábbi megjelenése miatt nem indulhatott a versenyen. Azonban ez a dal is éppen elég erős volt ahhoz, hogy lemossa az összes többi produkciót. Ezt még egy olyan avatott fülű embernek is észre kell vennie, mint Ön. Persze csak ha akarja és nem fűződik ellenkező véleményéhez valamely érzelmi kötődés vagy egyéb érdek egy-egy előadóhoz. Na és persze amennyiben ez valóban a dalok versenye volt. Nekem, nem ez cseng ki a győztes dal hallatán.
Előzmény: Tamás • 2008.02.10. 10:11 • [13] • Előzménykövetés 
Tamás 2008.02.10. 12:59 • [23]
Bocs, de ha figyelsz, akkor én nem írtam, olyat, hogy dobbanjon meg a szíved, és azt sem írtam, hogy megérdemelten győzött! Igen, valóban a "nagy gagyi" 3 olyan előadót is játszik, aki igényes. De ez még kevés! Ez 1%. És, ha továbbra is figyelmes vagy, akkor azt is észreveheted, hogy Adrien munkásságát sem minősítettem, sőt!
De szerintem nem az én üzenetemre akartál reagálni, mert ilyeneket nem írtam, amire reagáltál...:)
Én ezzel a hozzászólásommal lezártam az ügyet, további jó forumozást kívánok itt nálunk! :)))
Előzmény: énvagyokén • 2008.02.10. 12:52 • [20] • Előzménykövetés 
énvagyokén 2008.02.10. 12:54 • [22]
És szerinted akik nézik a Barátok közt-öt, azok tisztában is vannak vele, hogy ki énekli a főcímzenét?? Valószínű... Még valószínűbb, hogy be is tudnák azonosítani... Ennyit erről.
Előzmény: Tamás • 2008.02.10. 10:11 • [13] • Előzménykövetés 
Wiki23 2008.02.10. 12:53 • [21]
Adrien aranyos,tehetséges előadó,kár,hogy csak most jöttek rá a hallgatók.Engedd hát dala is jó volt,a kutyának se kellett.Már bocs de ez is tény.
énvagyokén 2008.02.10. 12:52 • [20]
Hát pont ez az elismerés benne, hogy a zenei szerkesztők terelni próbálják a nép ízlését, befolyásolni az igényeket, Adrien mégis bekerült a látókörükbe, és tudott nagyon sokáig legjátszottabb lenni IGÉNYES, JÓ zenével.
És valamelyik másik hozzászólásra is reagálva: NEM, nekem nem fog megdobbanni semmim, ha tényleg elmegy ez a Csézy, és nem azért mert ciki, vagy annyira rossz, bár engem nem hat meg a dala...- egyszerűen ezek után teszek rá, hogy mi lesz Magyarország sorsa az Eurovízión. Remélem, a selejtezőn vagy elődöntőn vagy hogy is hívják, KIESÜNK!! Vagyis Csézy kieSIK!
Nem, nem érdemelte meg a győzelmet! És csodálom, hogy volt pofája meghatódni, amikor kimondták a nevét! Nézzétek vissza az eredményhirdetést! És a többiek arcát is - az ellenszenven kívül nehéz más őszinte érzelmet felfedezni rajtuk! És akkor még a kulisszák mögé be sem láttunk, hogy ott mi történt a verseny után...
Előzmény: Tamás • 2008.02.10. 12:17 • [18] • Előzménykövetés 
lap teteje
További oldalak «« (1-10) 11 12 13 1415 16 17 »»
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még