2024. november 23. | szombat | Kelemen, Klementina nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Csézy utazhat Belgrádba

Csézy nyerte az Eurovíziós Dalfesztivál hazai döntőjét, így ő képviselheti hazánkat, ha minden jól megy, akkor a döntőben is. A magyar győztesre egy elődöntő is vár, amit szintén a szerb fővárosban rendeznek május 22-én.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.02.09.
Utolsó hozzászólás: 2008.09.15.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Manny 2008.02.09. 20:33 • [9]
Igen. Szóval nem akartam ilyen durván kimondani, de tényleg bunda volt!!!!! ( Csézynek különben tényleg jó a hangja, de ennyi. Semmi + ) Ez jellemző erre a szerencsétlen Magyar popp " zenére ". Itthon sajna nem az boldogul,aki tehetséges, hanem aki mögött ilyen-olyan pénzek állnak. Ugyan azok kerülnek oda a husosfazékhoz, akik évek ota ott vannak. Az igazán jó zenészek pedig vegetálnak és 3-4 órákat robotolnak 40-50.000. Ft-ért , még más ugynevezett " sztárocskák " 20-30 perc bénázásért 100 ezreket zsebelnek be. Ja, és ezek még el is hiszik magukról, hogy jó zenészek. Ugyan már. Szánalmas és kiábrándító. Vegyünk pl egy zenekart, akik évek óta élnek a gagyiból. / Ezen a versenyen is ott voltak. Próbáltak valamit módosítani a sablonon, de most ezt VÉGRE nem ették meg tőlük./ Nos ez a kis csapat végiglopta a Magyarországon legjobban ismert latin előadó lemezeit. Háát, ez a mai " zenei " piac. Bocs.
pappildi 2008.02.09. 20:03 • [8]
Türelmesen vártam, hátha akad olyan dal, ami hat rám. Sajnos az összes produkció távol áll a zenei ízlésvilágomtól.
Olvasom, hogy Szekeres Adriennt mennyien szeretitek. A hangja hallatán gombóc lesz a torkomban, de a feje sem bámulnivalóan szép.
Csézy hangja elbújhat a Megasztárosokétól.
Nem tudom, milyen szisztéma szerint válogatták ki ezt a sok gyenge énekest és dalt.
Azt sem értem, hogy Oláh Ibolya miért nem jutott eszükbe?
Nagyot csalódtam a műsorban.
zzzsss 2008.02.09. 19:55 • [7]
Szerintem is bunda volt az egész. Hogy nyerhetne egy tök ismeretlen előadó (csézy) Pl. egy Szekeres Adriennel szemben, akinek óriási tábora van. A pasija fizette ki az első helyet. Ez tuti. A kiadója is egy nagy maffia. Csak nem gondoljátok, hogy sms-es szavazással fogják eldönteni, azt, hogy kit szeret legjobban a nép. Az autónepper pasijának van pénze, lazán meg tud venni egy ilyen produkciót.
theende 2008.02.09. 19:35 • [6]
Megérdemelte Csézy a sikert! Az egész mezőnyben Ő és Szekeres Adrienn voltak a legjobbak. Szép hangja van, nagyon szép számai is. Csodaszépen énekel. Megérdemelte ezt a győzelmet! Egész Mezőkövesd büszke lehet Rá!
Jancsi1 2008.02.09. 18:26 • [5]
Direkt Zséda utánlövés! ahoz viszont kevés:))
Előzmény: Piedone • 2008.02.09. 14:28 • [3] • Előzménykövetés 
Jancsi1 2008.02.09. 18:24 • [4]
Jó hangja van, de ez bunda volt!!!!
Piedone 2008.02.09. 14:28 • [3]
Megérdemelten nyert! Jó énekes,és ő volt a legjobb valóban. Hogy ez mennyire lesz elég,azt majd meglátjuk.
Manny 2008.02.09. 12:52 • [2]
Háát, szerintem az egész nagyon SZÁNALMAS volt. Akár csak ez a Magyar zenei piac. Jó lenne ha néhányan végre már észbekapnának és valami más " meló " után néznének. Példákat most csak azért nem írok, mert mások érzéseit nem akarom megbántani. Az egész estében Harsányi Levi poénjai értek valamit. Na, ez van. Ezt kell szeretnetek!!
Előzmény: toromon • 2008.02.09. 09:38 • [1] • Előzménykövetés 
toromon 2008.02.09. 09:38 • [1]
Pflum Orsival legalább a törökök szavazhattak volna ránk, mert ugye sajátra úgyse szavazhatnak. Na mindegy.
lap teteje
További oldalak «« (1-10) 11 12 13 14 15 1617
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még