2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

A nagy párharc: I'm Sorry - Csézy vagy Szandi?

Az MTV Csináljuk a fesztivált című műsorában már kétszer hallhattuk Brenda Lee nagy slágerét az I'm Sorry-t.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.05.23.
Utolsó hozzászólás: 2008.07.03.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

toromon 2008.05.27. 16:59 • [26]
Tamás! Irigyellek, hogy ilyen biztosan meg tudod ítélni a playback-élő témát. Engem mindig kétségek gyötörnek. Az biztos, hogy az első szériával szemben itt már rég nem hallottam 'beütést'. Viszont nem nagyon vettem észre tátogási hibát a műsorok alatt. (Csak a döntőkre szokták kiírni, hogy élő és ott vagy beképzelem, vagy tényleg van különbség a hangminőségben.)
Szerintem egy szakértő ismerősöm is úgy dicsérné Szandit, hogy CD minőségben énekelt.
Zsolesz181 2008.05.27. 14:55 • [25]
Szandit választom, mert személye, hangja illik a dalhoz. Csézy produkciója érzelemmentes, unalmas.
Cerénke 2008.05.27. 12:34 • [24]
Én is Szandira szavazok! Az ő előadásában órákig tudom hallgatni ezt a dalt. :-)
Csézy produkcióját a felénél leállítottam, mert nem tetszett.
baggioboy 2008.05.27. 12:25 • [23]
Annyira egyértelmű, hogy Szandi!!! Szandi előadásában élet van, érzelem, Czézyé pedig olyan semmitmondó, és a hangja meg aztán végképp nem illik a dalhoz. És Szandi előadása az eredetire is sokkal jobban hasonlít:

http://www.youtube.com/watch?v=aiGPQVUJqq0

Na, erről ennyit...

r.go 2008.05.27. 12:18 • [22]
Szerintem Szandi sokkal jobb az ő hangja nekem sokkal kellemensebb!!!
bendre 2008.05.27. 11:53 • [21]
Gábor
Semmi gond!
Én Szandi hangját nem szeretem- elsősorban!
De attól függetlenül Csézy előadás az én fülemnek kellemesebb.
Előzmény: GáborBP • 2008.05.27. 11:45 • [19] • Előzménykövetés 
Tamás 2008.05.27. 11:52 • [20]
...hogy kinek mi tetszik, az mindenkinek a magánügye, és nyugodtan hangot is adhat neki. Kulturáltan meg lehet fogalmazni a negatív véleményeket, sőt ezek lehetnek építő jellegűek.
Saját véleményem szerint a kettőt nem lehet összehasonlítani, az egyik (Csézy) egy stúdióban felvett dal, amin még finomítani is lehet a feléneklés után, és a műsorban csak el kell "tátogni". A másik (Szandi) pedig élő éneklés, és ha lett is volna benne baki (amit én nem vettem észre) az sem lett volna baj, hiszen attól jó az élő előadásmód. Valaki itt felhozta, hogy rekedtes a hangja. Ezt a dalt így kell előadni, az eredeti is hasonló. Én mindenesetre azon előadókat tisztelem, akik mernek élőben énekelni! Tátogni bárki tud...
GáborBP 2008.05.27. 11:45 • [19]
ok, Zsuzsa, igazad van, elnézést!!!!
De azt Te is beismered,hogy Szandi előadása azért nem tetszett,mert nem szereted.Szóval előitélet van benned,bármit énekelhet,bárhogy,akkor sem fog tetszeni.Így a vélemény nyilvánításod számomra hamis.Mégegyszer elnézést a személyeskedésért!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: bendre • 2008.05.27. 11:14 • [18] • Előzménykövetés 
bendre 2008.05.27. 11:14 • [18]
Kedves Gábor!
Én a véleményemet írtam le, hisz erre van ez a fórumon, légyszíves ne személyeskedj, azért mert a hideg kiráz Szanditól nem feltétlenül irigylem. Nem értem az összefüggést a kettő között. Szandi úgyahogy van egy mesterkélt nő a hangjával és természetével együtt.
Egyáltalán nem értem, hogy miért kell személyeskedned?!
Tamás kultúráltan elmondta a véleményét ellentétben veled...............

GáborBP 2008.05.27. 11:06 • [17]
hhhhhhhhűűűűűhhhhhhhhhaaaaaaa kedves Zsuzsa /bendre/,szerintem belőled az irigység beszél:DDDDDDDDD
Szerintem te nagyon akartál énekesnő lenni,de nem jött össze /gondolom azért,mert a tehetség hiányzott/,épp ezért,aki jól énekel,és még jól is néz ki,akkor az már számodra csak sz*r lehet.:DDDDD Nézz tükörbe,mielőtt véleményt alkodsz valakiről.azért,mert magaddal nem vagy kibékülve,mást nem kell fikázni:DDDDD Szandi hangja épp olyan finom,mint a kezdetekkor,és hogy most rekedtesen adta elő,az azért van,mert a dal ezt kívánja.
Az én szavazatomat Szandinak adom.:DDD
Előzmény: bendre • 2008.05.27. 08:41 • [15] • Előzménykövetés 
lap teteje
További oldalak «« 1 23 4 5 »»
-Billentyűs zenész [2024.10.28.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Hans Zimmer legendás zenéi élőben: Ilyne volt a New Dimension koncert Budapesten
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
beszámolók még