2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

A nagy párharc: I'm Sorry - Csézy vagy Szandi?

Az MTV Csináljuk a fesztivált című műsorában már kétszer hallhattuk Brenda Lee nagy slágerét az I'm Sorry-t.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.05.23.
Utolsó hozzászólás: 2008.07.03.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Tamás 2008.05.27. 09:27 • [16]
Azt természetesen tiszteletben tartom, hogy Neked mely előadás tetszett jobban, de azzal nem értek egyet, hogy nem lenne érzelem a Szandi előadásában. Szerintem meg Szandi adta át a dal hangulatát, és újabb pontot adnék Neki azért, mert egyedüliként élőben énekelt! :)))
Előzmény: bendre • 2008.05.27. 08:41 • [15] • Előzménykövetés 
bendre 2008.05.27. 08:41 • [15]
Érdekes, úgy látszik én vagyok az egyetlen akinek Csézy előadása tetszett jobban.
Szandiét képtelenség végig hallgatni, olyan mesterkélten adja elő, semmi érzelem, ráadásul a hangjával kilehet üldözni a világból.
Csézy hangja sem nagy szám, de a fazékhangtól egy fokkal jobb.
vicsori2 2008.05.26. 20:49 • [14]
Én is a Szandi előadására szavazom. Nem mintha Csézy hangja rossz lenne, csak vhogy a másik jobban megfogott...
toromon 2008.05.26. 20:00 • [13]
Olvasom itt a véleményeket és hogy is fogalmazzam... Igen, szép Csézy hangja, de Szandi... Szandi magávalragad. Szandi előadásában akkor is tudom, hogy miről szól a dal, ha nem figyelem a szöveget.
(Ez a válasz arra is, hogy magyarul, vagy angolul kell énekelni az Eurovíziós dalfesztiválon.)
Denis 2008.05.26. 14:11 • [12]
Nekem is egyértelműen Szandi előadása tetszett jobban.
Jobban illett ehhez a dalhoz Szandi hangja, mert érettebb és kifinomultabb a hangja, mint Csézy-é!
Csézy is szépen énekel,de ez nem elfogultság, kicsi korom óta szeretem szandit és végigkövettem pályafutását a Kicsi Lánytól a Remix albumáig!
tompazaj 2008.05.25. 23:00 • [11]

leszámítva, hogy ez a dal kínokat okoz, ha végig kell hallgatni, a mégis szandi tudja a legjobban eladni.
amennyire csengő-bongó a csézy név, olyannyira tompa ez a dal tőle. neki nem hiszem el, hogy komolyan gondolja, hogy "...sorry.. so sorry..." sorry Csézy...van még mit tanulni..
bettykiss 2008.05.25. 22:05 • [10]
Szandi...egyértelmü... jó hallani, ahogy ő énekli ezt a slágert...
Csézy nekem nem jött be... Szandi hangja sokkal jobb, igazabb, érzed, hogy szívből jön...magát adja..
BaSa1976 2008.05.25. 00:45 • [9]
Szerintem Szandi tényleg élőben énekelte. :-))
Meghallgattam Csézy változatát is, tulajdonképpen jól énekel, de ehhez a dalhoz sokkal jobban illik Szandinak a hangja. És valahol olvastam egy kritikát Csézyvel kapcsolatban ami eszembe jutott a dal közben, ami nagyjából arról szólt, hogy énekelni nagyon jól tud, képzett meg minden, de valahogy az előadásban még nincs meg az a gyakorlata ami igazán kiemelkedővé tesz egy produkciót. Szandinál ezt a tapasztalatot azért már sikerült megszereznie az elmúlt 20 év alatt.
Gergő001 2008.05.24. 12:14 • [8]
Nekem a Szandié jobban tetszett,élethűbb is volt,átérezte a dalt,és közvetítette.Olyan érzésem volt,mintha élőben énekelte volna,Csézynél ezt nem éreztem,pedig neki is finom hangja van.de a két előadót nem lehet összehasonlítani.
Rolika 2008.05.23. 22:50 • [7]
Egyértelmuen és természetesen Szandi!!!!!!!!!!!!!
lap teteje
További oldalak «« 1 2 34 5 »»
-Billentyűs zenész [2024.10.28.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Hans Zimmer legendás zenéi élőben: Ilyne volt a New Dimension koncert Budapesten
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
beszámolók még