2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Kiki érdekes bejelentése 2008 utolsó Első Emelet koncertjén

Idén 35. alkalommal rendezték meg Nyíregyházán a Gyümölcskarnevált, az esemény zárásaként pedig az Első Emelet lépett színpadra. Előbb Kikivel beszélgettünk, majd megnéztük a koncertet.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2008.09.14.
Utolsó hozzászólás: 2008.09.19.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

giginé 2008.09.14. 19:53 • [5]
Kedves Tamás!
Én a színpadtól számított harmadik sorban álltam ! Jó hangulat éneklés csápolás volt , te nem tudom miért álltál 30méterre ha egyszer kritikát írtál a koncertről. úgy gondolom ha valakinek ez a hivatása akkor van mersze közelebb menni ahhoz ami történik ha mégsem akkor ideje más hivatás után nézned!!Tudod mi az a bizonyos KIS GENERÁCIÓ értünk minden tréfát , nekünk szóló viccet, ha te kritikát írsz tájékozódnod illett volna rólunk " mi még nem vagyunk klasszikusuk itt élünk veled és anyád , apáid lehetnénk de mi lélekben fiatalabbak maradu8nk mint te bármikor is voltál!! egy momentum miatt köszönet illet " fiatal lányok" hiszen gyermekünk lehetnél , ha közelebb jöttél volna talán láttad volna ! Szia .
giginé 2008.09.14. 19:39 • [4]
Kedves Tamás!
giginé 2008.09.14. 19:39 • [3]
Kedves Tamás!
Dóri cica 2008.09.14. 19:14 • [2]
Szia Tamás!

Az én lányom kb. 20 m - re állt a színpadtól , te mint újságíró miért 30 m- re álltál? Én az 1-2-3 sorban álltam , de még a hátam mögött is énekeltek. Az első 8 sor tuti énekelt , nem értem miért hagytad otthon a hallókészülékedet és a szemüvegedet? Több videó anyagot át tudok neked küldeni amin a nyíregyházi koncert van és elég jól hallhatóak vagyunk Mi a KÖZÖNSÉG!!! A kemény mag hidd el nem melletted fog állni a színpad mellett hanem szinte a színpadra nyomják fel magukat. A koncert után több 100 kép készült az együttes tagjaival , azt se láttad???
Téged miért fizetnek??? Gondolom féltél , hogy ott eltaposunk a színpad közelében.
tocsa1972 2008.09.14. 13:55 • [1]
köszönjük tamás
én az első sorokból láttam de nem igy érzek
miért 30 méterről figyelted?
nagyon jól éreztem magam és a mihez képest kevés néző a" jó " szervezésnek köszönhető
hisz e-mailben kaptam üzenetet hogy 20 órakor kezdődik de volt olyan média aki 19.30-ra tette a kezdési időponot
a csapat 20.30-kor lépett fel tehát volt aki 1-órát fagyoskodott, ennek tudatában nagyon sokan voltak
lap teteje
További oldalak «« 12
-Billentyűs zenész [2024.10.28.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Hans Zimmer legendás zenéi élőben: Ilyne volt a New Dimension koncert Budapesten
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
beszámolók még