2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Nevezd a kedvenc énekesnőd a megtisztelő címért!

Nevezd be a kedvencedet, a „Legnépszerűbb énekesnő” kitűntető címre, amit a zene.hu most először ad majd át annak, akire a legtöbb szavazat érkezik - közöltük felhívásunkban. A jelölés lezárult és hamarosan érkeznek a...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2009.07.15.
Utolsó hozzászólás: 2009.08.17.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

V.B.B 2009.07.25. 19:11 • [387]
Oooh,most tévedtem ide véletlenül..Gondoltam regizek,és küldök 1 szavazatot Judyra(Groovehouse)..Amúgy szerintem,hiába hogy Rúzsa Magdolna fogja megnyerni a versenyt,ez NEM azt jelenti,hogy ő is a "Legnépszerűbb énekesnő",van(nak) nála jobbak is(Bocs,Rúzsa M. rajongók) pl: Szandi,Judy,Lajtai Kati..stb..Nos,de én Judyra szavazok..
toromon 2009.07.25. 17:59 • [386]
Tena!
Értem a felháborodást, de egyszer mindenki elkezdi. Ha Marinéni megnyeri ezt a versenyt, akkor ez van. Ahol Miklósa Erika és Fekete Pákó fellép egy színpadon, ott miről beszélünk?
Előzmény: Tena • 2009.07.24. 23:11 • [358] • Előzménykövetés 
thalialareina 2009.07.25. 16:33 • [385]
PÉTER SZABÓ SZILVIA
matyu 2009.07.25. 16:33 • [384]
Peller Anna
Mégegyperc 2009.07.25. 15:18 • [383]
(= Péter Szabó Szilvia =)
Mardel27 2009.07.25. 15:09 • [382]
Péter Szabó Szilvia, a nox énekesnője :)
queen 2009.07.25. 14:41 • [381]
PELLER ANNA, the best
TheDreamer 2009.07.25. 14:21 • [380]
Sziasztok!
Király Anna vagyok...gondoltam írok mostmár,mert jó ideje nézem,hogy mi folyik itt és látom,hogy eléggé más irányba kezdenek elmenni a dolgok.Szóval:11 éves korom óta az az álmom,hogy énekesnő legyek DE már akkor eldöntöttem azt,hogy soha nem akarok azok közé az inkább "média sztárok" közé tartozni,akik hangképzetlenül énekelnek valamit és esetleg csak a megcsinált hangfelvételen szól jól az,amit előadnak.Világ életemben azt szerettem volna,hogy legyen egy zenekarom,akikkel adhatunk valamit az embereknek...a sztárság sosem érdekelt...nem az a fontos...hanem,hogy legyen mondandója annak,amit csinálsz és adjon valamit az embereknek...akár,ha egy valaki hallgatja és őt megfogja...már az többet ér,mint "média sztár"-nak lenni,akit az apuci szépen a pénzével betolt a médiába (szerintem az az olcsó megoldás)..mindezek mellett eszem ágában nem lenne CD-t kiadni addig,ameddig az elkezdett hangképzésemet be nem fejezem,mert az olyan,mint Pl...autót szerelni úgy,hogy közben fogalmad sincs az autó felépítéséről (hű ezt a példát:D)
Nos,csak arra akartam kilyukadni,hogy semmi közöm ahhoz,hogy ide beszavaztak...nem is tudtam róla és mikor mondták,akkor azt mondtam,hogy kérlek ne csináljátok ezt,mert nem hiszem,hogy ide illő lennék addig,ameddig nem tettem le valamit az asztalra.Lehet engem ezek alapján mostmár utálni,vagy szeretni,vagy akármi,de nem hiszem,hogy egy ilyen szavazás bármit is elárulna rólam ahhoz,hogy véleményt lehessen alkotni (persze mindnekinek szíve-joga) =) Szóval a lényeg az,hogyha valakit nagyon bánt az,hogy ide beszavaztak engem,akkor attól alnézést kérek/kérünk!Nem hiszem,hogy ez hírnevet hozhat valakinek és tényleg semmi közöm ahhoz,hogy itt a nevem...és nem hiszem,hogy bárkinek,aki rám szavazott az lett volna a célja,hogy itt port kavarjon!:S
Nos csak ennyit akartam!Szép napot!=)
bbw 2009.07.25. 14:05 • [379]
PELLER ANNA
matyu 2009.07.25. 14:02 • [378]
PELLER ANNA
lap teteje
További oldalak «« (1-10) 11 1213 14 15 16 17 18 19 20(21-30)(31-40)(41-50)(51-51) »»
-Billentyűs zenész [2024.10.28.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Hans Zimmer legendás zenéi élőben: Ilyne volt a New Dimension koncert Budapesten
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
beszámolók még