2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Nevezd a kedvenc énekesnőd a megtisztelő címért!

Nevezd be a kedvencedet, a „Legnépszerűbb énekesnő” kitűntető címre, amit a zene.hu most először ad majd át annak, akire a legtöbb szavazat érkezik - közöltük felhívásunkban. A jelölés lezárult és hamarosan érkeznek a...

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2009.07.15.
Utolsó hozzászólás: 2009.08.17.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Laci89 2009.07.25. 12:21 • [377]
Ismerem Király Annát,tehetséges: Énektagozatos Általános iskolában tanult,most énekszakon tanul egy gimnáziumban.
Magán énekiskolába is jár . Anna együttesével a Dawnlightal több koncertet is adtak,ahol nagy sikerük volt. Ezek mellett Anna több ízben lépett fel,egy-egy dal erejéig telt ház előtt a Crystal együttes törzshelyén az Old Man's Music Puban(ahol 2 hetente szerdánként lépnek fel.), Remélem sikeresek lesznek. Remélem Lajtai Kati fog győzni,Anna meg második lesz.
Ancsi0925 2009.07.25. 12:09 • [376]
Vágó Zsuzsit javasolnám. :)
Tena 2009.07.25. 11:38 • [375]
Kedves Nightbringer! Valahol igazad van, valóban, a "tonnányi album" nem mindig mérvadója a tehetségnek, tulajdonképpen lemeze bárkinek lehet, akinek pénze, összeköttetése van. Rengeteg a rejtett, ismeretlen tehetség, akiket a kutya sem ismer, mert protekció, pénz, szerencse hiányában nem tud érvényesülni. Számtalan tehetség kerül a levesbe, mert a rádiók nem játsszák a dalait, vagy túl elvontak ahhoz, hogy nagy rajongó tábor venné őket körül.

Mégis úgy érzem, valahol meg kéne húzni a határt - ezzel az erővel a fürdőkádban daloló Mariska nénire is lehetne szavazni!
Szerintem - lehet nincs igazam - legalább egy albumának (vagy legalább maxi CD) lenni kellene egy énekesnőnek ahhoz, hogy szavazni lehessen rá. Nem mondom, hogy kizárólag a Kovács Kati, Szandi, Koncz Zsuzsa kaliberű sztárokra lehessen szavazni - sok kitűnő egylemezes, egyslágeres énekesnő létezik - de a ló másik oldalára ne essünk már!
Király Annát nem akarom bántani - láttam a videóját - szerintem átlagos tehetség, átlagos énekhang, semmi extra, annyira nem fogott meg - de nem is rossz, ha így halad, akár be is futhat. Jó reklám neki ez a szavazati népszerűség - de szerintem nem etikus. Jelentkezzen tehetségkutató versenyekre - ha olyan kimagasló zseni, úgyis fel fogják fedezni! Mert ez így olcsó megoldás. Elnézést, ha túl erős voltam. :)
Előzmény: Nightbringer • 2009.07.25. 09:17 • [371] • Előzménykövetés 
Emcsi 2009.07.25. 11:34 • [374]
Lajtai Kati (Crystal), Ő a legjobb.
Naska86 2009.07.25. 10:07 • [373]
Szandi
KISSY 2009.07.25. 09:29 • [372]
Judy(Groovehouse)
Nightbringer 2009.07.25. 09:17 • [371]
Kedves Tena!

Tényleg jó kérdés az,h mikor lehet rámondani valakire ,hogy énekesnő. De szerintem neked megvan rá a válaszod, mint ahogy ez a 3. kérdésedből is kiderül. Szóval nálad az számít énekesnőnek aki híres, nem most kezdett a média előtt feltárulkozni és már tonnányi albuma kint van (ami még nem teljesen jelenti,h tehetséges mivel akár lehet,h pénzcsinálás végett karolták fel). Véleményem szerint Király Annának van tehetsége és jól is énekel. A rajongók nem nyerni vágyásból vagy bizonyításból szavazták ide be véleményem szerint hanem csak kedvességből. Ennek semmilyen komolyabb célja nincs.

Kedves Maurice16!

Szerintem attól senki se lesz híresebb/népszerűbb ha bekerül ide a fórumba. Anna és "ez a Dawnlight" (ahogy már korábban említetted) ennek a szavazásnak köszönhetően csak kicsit lett népszerűbb. Az lapból megvolt rajongókon kívül senki sem voksolt. Szóval újak nem lettek.

Amúgy itt a szavazás állása részben független a rajongóktól is hiszen a fórumot fel is kell valahogyan lelni és hát valljuk be... ez itt nem a világ közepe :D (kitudja, pedig lehet,h jó lenne). Ez inkább így már egy játék mint szavazás. Arról szól,h mondjuk kedves Crystal rajongók hány társukat tudják riasztani,h van ilyen szavazás a zene.hu-n és lehet Katira szavazni aki immáron ha jól látom a 2.! Másrészről szerintem Judy vagy Szandi nem sértődne meg azon,h mondjuk nem a 3. helyen áll hanem az 5.en vagy 6.on. Ez a szavazás egyfajta kedves gesztus az énekesnők felé!

Huhh így a végére egy szép hosszú levélnek tűnő valami kerekedett :D Hát.. további jó szavazást mindenkinek :D
tunde0627 2009.07.25. 08:49 • [370]
Völgyesi Gabi
matyu 2009.07.25. 08:31 • [369]
Peller Anna
lupill 2009.07.25. 00:07 • [368]
Tóth Gabi:)
lap teteje
További oldalak «« (1-10) 11 12 1314 15 16 17 18 19 20(21-30)(31-40)(41-50)(51-51) »»
-Billentyűs zenész [2024.10.28.] apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Hans Zimmer legendás zenéi élőben: Ilyne volt a New Dimension koncert Budapesten
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
beszámolók még