2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Szavazás indul! Ki a legnépszerűbb énekesnő?

Nevezd be a kedvencedet, a „Világ legnépszerűbb énekesnője” kitüntető címre, amit a zene.hu most először ad majd át annak, akire a legtöbb szavazat érkezik.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2009.09.25.
Utolsó hozzászólás: 2010.01.10.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

mmHajni 2009.10.06. 22:38 • [203]
Kedves Bizso!

A kezdetekkor is kértem a pontosítást. Azóta megtörtént minden szinten, de rendelkezem az akkori szöveg fényképével. A válaszodat nem tartom teljesen korrektnek, de arra jó volt, hogy tapasztalatot szerezzek.
Köszönöm, további jó munkát kívánok!

Üdv. Hajni
franci78 2009.10.06. 20:59 • [202]
Üdv mindenkinek!
Én, mint már előzöleg leirtam Csepregi Évára szavazok.
Természetesen vita nélkül:))
Üdv Hajni,Melcsikeh és többieknek...:))
franci
Voyager 2009.10.06. 19:33 • [201]
Én Madonnára szavazok.

Éva valóban népszerű énekesnő több országban, azonban biztos vagyok benne, hogy a világban több embernek "Eva Sun" nem mond semmit, Madonna viszont igen.
Tévedés ne essék - én szeretem, imádom Évát, szuper énekesnőnek tartom, de a kérdés nem az, hogy ki a kedvencünk.:)
kispeto 2009.10.06. 19:29 • [200]
(kimoderált hozzászólás)
Melcsikeh 2009.10.06. 18:55 • [199]
Egyet értek Hajnival!
De szerintem mind egyet értünk vele akik CSEPREGI ÉVÁT jelöltük!

Hajni!!!
Melletted állunk! Puszika
bizso 2009.10.06. 18:54 • [198]
MMhajni! Köszi a kérdést. Íme a válaszom.
A felhívásban kezdetek óta a Világ legnépszerűbb énekesnője szerepel - szó sincs potatlanságról. Mindegyik a témában született írás azt a célt szolgálja, hogy minél többen jelöljenek és minél több ember véleménye alapján alakuljon ki a végeredmény.
A kifogásolt cikkben nem jelentettem ki semmit, csupán kérdeztem.

Előzmény: mmHajni • 2009.10.06. 18:41 • [197] • Előzménykövetés 
mmHajni 2009.10.06. 18:41 • [197]
Kedves Bizso!

Egy számomra fontos észrevételt szeretnék tenni.

A meghirdetéskor (legelső kettő-három hozzászólásod) nem volt külön kiemelve, hogy a VILÁG legnépszerűbb énekesnője (s az sem biztos, hogy mindenki tudta, volt már ilyen verseny a magyarokra vonatkoztatva belföldi viszonylatban). Nem vitatkozni akarok, csak nekem elég kellemetlen érzés - miután cikk gyanánt megjelent egy mondat: "Csepregi Éva lenne a világ legnépszerűbb énekesnője?" - hogy egy félreértés miatt elcsúszott a lényeg, s a kezdeti pontatlanság miatt egy fura helyzet alakult ki.

Nem érzem korrektnek ezt a mondatot (idézőjelben), ami megállapításént, figyelemfelhívásként esetleg költői kérdésként jelent meg. Úgy gondolom, nagyon provokáló, bár nem tudhatom, mi volt a cél.

A saját nevemben tudok nyilatkozni miután jómagam is Őt jelöltem: a megjelent cikk a jelölőkre vonatkozólag lenéző és megkérdőjelezi a döntési képességet. Jogilag elemezgethetném még tovább, de megmaradok az érzelmi szintnél.

Szeretném, ha helyére kerülnének a fent említett dolgok, s olvashatnám állásfoglalásodat a kérdésben.

Köszönettel és üdvözlettel: Géber Hajnalka

87moni 2009.10.06. 14:13 • [196]
Celine Dion-Lola-Pinc-Szandi-Zoltán Erika ezek a tutik
nagyandi8 2009.10.06. 11:51 • [195]
Kedves Mindenki!
Olvasom naponta,hogy mi zajlik itt. Nem igazán akarok belefolyni,ezért is nem írtam eddig. Csupán két apró megjegyzésem lenne,ha "megengeditek".
Az egyik: Ha valaki magyarra szeretne szavazni (akárkire),hadd tegye. Ne mi, a többi szavazó szóljunk már rá! Ha szabálytalan a jelölése,vagy nem értünk vele egyet! Majd a zene.hu-s társaság szól a szavazónak,vagy kimoderálja a szavazatát!
A másik: Én most is magyarra szavaztam. Amikor a "Legnépszerűbb magyar énekesnő"-t keresték a honlapon,akkor is szavaztam. Ugyanarra,akire most! Én is láttam,hogy most a "Világ legnépszerűbb"-jét keresik (keressük),de egyet értek azzal,hogy Magyarországon magyar ember magyarra szavazhat,ha akar. Itt mindenki magánvéleményét kérdezték. És ismétlem,szerintem a zene.hu-sok,szólnak,ha valaki szabálytalan.

Csak ennyit szerettem volna!
Mindenkinek kellemes napot,és további jó szavazást kívánok!

Andi
Anaksunamun 2009.10.06. 10:18 • [194]
Madonnára szavaznék, bár nem a kedvencem, de mindent összevetve sokat tett le az asztal, sokat koncertezett(ik), jó is a hangja, mindenképpen ő érdemli meg a legjobb címet.

Amúgy meg nem értelek titeket:-) Csepregi jó, de nem világi szinten, őt nem ismerik a világon mindenhol:P
lap teteje
További oldalak «« (1-10) 11 12 1314 15 16 17 18 19 20(21-30)(31-34) »»
Hitel- és pénzügyi segítség online egész egyéb [2024.11.22.]
-Billentyűs zenész [2024.10.28.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még