2024. november 22. | péntek | Cecília nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Szavazás indul! Ki a legnépszerűbb énekesnő?

Nevezd be a kedvencedet, a „Világ legnépszerűbb énekesnője” kitüntető címre, amit a zene.hu most először ad majd át annak, akire a legtöbb szavazat érkezik.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2009.09.25.
Utolsó hozzászólás: 2010.01.10.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Melinda 76 2009.10.05. 11:12 • [183]
Igazad van, szerintem is inkább szavazni kéne. Engem az boszantott fel, hogy sok magyar előadóra szavaztak ,köztük volt Szandi, Lajtai Kati, Judy, Kovácsovics Fruzsi, Zséda stb. Miert pont Évába kellet bele kötni, hogy ő nem világhirü. Szandi miert világhirübb mint Éva. Én ezért kezdtem a vitába.
Előzmény: celineagi • 2009.10.05. 09:47 • [180] • Előzménykövetés 
celineagi 2009.10.05. 10:21 • [182]
Igen értem, és tudom is, hogy miért:) Nekem is csak az a bajom vele!
toromon 2009.10.05. 10:03 • [181]
Csepregivel nekem semmi bajom, csak az összes kedvencemnek. ;)
celineagi 2009.10.05. 09:47 • [180]
Egyébként észrevettétek, hogy napok óta szavazat nem érkezett, csak vita alakult ki, hol kulturált, hol pedig egymás sértegetése. Lehet, hogy inkább szavazni kéne? Elnézést, hogy megemlítettem:)))
celineagi 2009.10.05. 09:34 • [179]
Értem én, én is így gondolom. Nekem a kedvencem Celine Dion és Ő elvileg lehetne is a világ legnépszerűbb énekese,de ha "A kedvencedet jelölheted, aki szerinted ebbe a kategóriába tartozik." akkor végül is magyar is lehet akár Csepregi Éva is (bár én Őt annyira nem kedvelem), ha a rajongói szerint ebbe a kategóriába tartozik. Azért mondom, hogy nem jól tették fel a kérdést. De egyébként teljesen mindegy, mindenkinek más a kedvence és természetes, hogy arra fog szavazni, még ha tudja is, hogy nem Ő a legnépszerűbb.
bizso 2009.10.05. 09:05 • [178]
A Világ legnépszerűbb énekesnőjére szavazunk. A kedvencedet jelölheted, aki szerinted ebbe a kategóriába tartozik.
Előzmény: celineagi • 2009.10.05. 08:59 • [177] • Előzménykövetés 
celineagi 2009.10.05. 08:59 • [177]
Bocs, de még ezt hozzáteszem. Szerintem a kérdést is félreérthetően tették fel. Most kire is szavazunk? A kedvencünkre, vagy a világ legnépszerűbb énekesnőjére? Vagy az lesz a világ legnépszerűbb énekesnője akire az itt hozzászóló magyarok szavaznak? Nem is tudom, mindenesetre érdekes!
toromon 2009.10.05. 08:57 • [176]
Jó kis vita ez. Gondolom, tényleg innen magyarországról, ha a nemzetközi mezőnyt nézzük, mindig szerepel magyar. Itt az ILLÉS felér a BEATLESsel. Szégyen is lenne, ha nem így lenne. Népszerűségben, eladásban, ez minden normális országban igy van. És ne azt találjuk már ki, hogy máshol mi a legnépszerűbb, hanem, hogy mi kinek örülünk a legjobban!
A világon a legnagyobb kedvencem még mindig Whitney Huston. Persze lehet, hogy ő már nem divatos, de senki mást nem hallottam, aki átvehetné a helyét nálam.
celineagi 2009.10.05. 08:29 • [175]
Egyet értek Maurice 16-tal. Elfogadom mások véleményét és tisztelem is, de ez a komolytalan vita ami itt folyik, nevetségessé teszi ezt a szavazást, és nagyon közönségessé vált ez a vita. Ha valóban a világ legnépszerűbb énekesnőjét keressük, akkor figyelembe kell venni az eladott lemezek számát, a koncertek mennyiségét és azt, hogy pl. hány stadion telt meg a koncerteken. Én úgy vélem, hogy sajnos magyar előadó, bárki is legyen az, nem veheti fel a versenyt a világsztárokkal, mégha némelyiknél jobbak is. De ez van, a mi kis hazánk, már csak ilyen kicsi és ezért a sztárjaink se érhetnek fel a csúcsra. Ezt azért el kell fogadnunk, még ha szeretjük is őket. Ettől függetlenül egy magyar előadó biztos örülne az itteni győzelemnek, míg egy külföldi világsztárt ez egy cseppet sem érdekli. Ez van. Jó lenne, ha visszatérnétek a kultúrált beszélgetésre és vitára.
bizso 2009.10.04. 23:59 • [174]
Maurice16!
Fogadd el a másik véleményét, még akkor is ha ő - szerinted - rosszul gondolja azt. A verseny döntőjébe, azaz a szavazás részbe a 15 legtöbb jelölést begyűjtő jut be. Ezek között egy helyet kap - jelen állás - szerint Csepregi Éva is és több más valóban világszerte ismert énekesnő.
Előzmény: Maurice16 • 2009.10.04. 23:37 • [173] • Előzménykövetés 
lap teteje
További oldalak «« (1-10) 11 12 13 14 1516 17 18 19 20(21-30)(31-34) »»
Hitel- és pénzügyi segítség online egész egyéb [2024.11.22.]
-Billentyűs zenész [2024.10.28.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még