2024. november 25. | hétfő | Katalin nevenapja

Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre

zenés állások
Oldal.info

Fórum
Teljes fórum lista

Keresés a fórumban
OK
Regisztráció
Belépés
OK
Hozzászólások » Cikkhez

Indul a Csillag születik fórum - mondd el a véleményed

Szombaton elstartolt az RTL Klub nagyszabású tehetségkutató showműsorának, a Csillag születiknek legújabb szériájának elődöntője. A 2009 decemberéig tartó sorozatban kiderül ki lesz hazánk új csillaga.

Teljes cikk »»»

Témaindítás: 2009.10.10.
Utolsó hozzászólás: 2009.12.20.
OK

Hozzászóláshoz, kérjük lépjen be!

Gáspár Enikő 2009.10.26. 16:21 • [29]
Szeretném, ha nem lennék nevetség tárgya és ezt elolvasná mindenki, elvégre szerintem nem csak engem érint.
Nos, én, Gáspár Enikő Gyöngyöstarjánból, -és nem Budapestről- ott rontottam el, hogy mertem nagyot álmodni.
Nem csak önmagamért, a zeneszerzőimért,- akik értékrendet képviselnek, gondolom buta módon ez a művészet feladata- Bedekovics Lászlóért, és Tóth Miklósért, két kiváló művészért, akik szintén nem tudnak kitörni az ismeretlenségből, és egyik napról a másikra” tengetik” életüket.
A nővéremért, aki egyedül neveli remek, és okos lányát, létminimum alatti pénzből.
És mint említettem önmagamért, önző módon.

Készítettem évek alatt jó pár zenei cd-t, elküldtem híres kiadókhoz, de csak azt válaszolták:
„meghallgattuk, …..az egész stáb, gyönyörű, de „nem áll módunkban” új tehetségeket felfedezni.”!
Értem, ezért más kiadókhoz fordulok, mindenütt ugyanezt a választ kapom.
Oké, tehát magamat kellene finanszíroznom, ezt már „levettem”!
De ez nem megy, és jut eszembe, akkor majd fellépéseket vállalok, ezért ajánlkozni kezdem.
Igen ám, de egy ördögi körben találom magamat.
Sehová nem kellek, mert nem vagyok közismert. Ismeretlen előadóra meg senki sem kíváncsi!
(Közben eszembe jut, hogy képeznem kell magam, tovább tanulnom, énektanárhoz mennem, de nincs rá miből, sok a rezsink!)
Nos, oké, majd segít a Csillag születik című tehetségkutató!
Mivel más választásom nem maradt 38 évesen. Itt a nyilvánosság előtt talán lehet rá „esélyünk!”
Megkapják a jelentkezésemet, és lám ellentétben a Megasztárral itt kapok időpontot.
Lázasan készülődöm, hisz több ember sorsa forog kockán.
Beszerzem egy dalhoz illő ruhát - mert ugyebár megkell tisztelnünk a műsort- fodrászhoz megyek, és sminkeshez.
Legyen összhang és harmónia, ez a fő mottóm is.

Ezernyi fiatal vár az RTL aulájában, szent ég- közben izgulok, mert eszembe jut a Popsztárok című műsor,
amiben utólag közölték velem, hogy az életkorom miatt CSAK meghallgatnak, de nem kerülhetek be,
bármit is, és bárhogyan fogok nekik a következőkben előadni - nos megint mi lesz velem???
Megismerkedem, míg várunk, megannyi több fiatallal, és eszmét cserélünk………… Remek emberek!
Jön az interjúszoba, ahol az első meglepetésemre teszek szert: ilyen még nem volt, kíváncsiak az egyén személyiségére, kisugárzására. Nem semmi!.
Nos, már ezért megérte eljönnöm, hisz szemtanúja lehetek ennek.
Kellemes érzéssel követem a hölgyet, és felvezet egy emeleti terembe.
Ördög Nóri és jó pár munkatársa van bent, közben hozzám csatlakozik egy kéttagú interjús stáb, és velem tart.
Nem bánom, jöjjenek….
Köszönök, átadom a zenei alap cd-m, ők elindítják, én énekelek, és kicsit táncolok., elvégre latin megtáncoltatós, hangulatos zene. (ez később fontos lesz) Ami most következik, arra nem számítom.
Taps???.......Tőlük???, ……pontosítsunk még a riporterektől is!
Ezért már érdemes volt eljönnöm, de közben a fránya gondolat csökkenti örömöm,
nem lehet esélyem, 38 vagyok! De hálatelt szívvel, megtisztelve éreztem magam, hogy őket ez nem zavarta.
Hát ennyit léptünk előre!!! Humánusabb meghallgatás, életemben először.

Remek ember Ördög Nóri, finom, intelligens, ezt a lakhelyemen is elmesélem, és ahogy kijövök a meghallgatásról, a következő gyors interjúmban is. Boldog, elégedett szívvel utazom haza a párommal.
Mennyi szép élmény…….hát igen ennyit jelent, hogy már 2009 van.! A TV is emberségesebb!!

Telnek a napok, és tudom, mint mindenki várnom kell, visszahívnak-e?
Igazából és a napok múlásával kezdem beletörődni, hogy nem cseng a telefonom.
Nem baj, ……..de végre nagyot lépett előre a világ!
Bánt egy kicsit, ………….akkor nézzük az internetet, hopsz, fotók, a castingról!
Nem találom sehol magam! Kezdem aggódni! Pedig nagyon megadtam a módját a kinézetemnek is!
Mégsem vagyok se melyik oldalon sem. Nos, ennyi volt, gondoltam, elvégre 38 vagyok, nem engem fognak mutogatni.
Meg amúgy is, ismeretlen a dal, ez már hátrány (bár olvasom Ördög Nórika véleményét: olyanok kellenek, akik egyediek, újjak, egyéniségek, és tehetségesek) Akkor mégis van esélyem???
Telik-múlik az idő, és elkönyvelem feladván, nos, rossz dalt választottam.
Latin zene: Karnevál címmel.
De hát szórakoztató zene kell!! Ez minden kitételnek megfelel, …….. hátha ez a baj??
Ez a fránya mérlegelésem!

Nem várt telefon érkezik, mehetek a következő válogatóra.
Újból bejelentkezem a fodrásztól a sminkesig.
Kérik, vigyek plusz 2 dalt, és végre-valahára megengedik, hogy a saját szerzeményemet is előadjam.
Ilyenben még nem volt részem!!! Felcímkézem a cd-m, sorrendet állítok fel, hogy még több zenéből tudjanak majd választani.Hadd lássák mennyire széleskörű a repertoárom! Még Whitney-t is énekelek, Madonnáig!
Hatalmas terem, ők választanak a dalokból, és mit látok közben, a zsűri egy női hölgy tagjának
még a keze is ütemre jár az asztalon. Szent ég! Talán tetszik e két dal is?
Megköszönöm, hogy meghallgattak, végig, és ismét hazautazom.

Ebben a várakozással teli időszakban hálát adok a jó sorsomnak, hogy kettő meghallgatáson túl vagyok!
El sem hiszem.
De itt ezen a ponton nem merek tovább remélni.
Szomorkodom nap-mint nap, és töprengem mit lehetett volna jobban csinálnom!

Barátnőmet elkísérem a kozmetikushoz, és csodák csodája hívnak….vissza!
Barátnőm hallja, amit beszélünk, és örömében ugrál, sőt sikít!!!! Én szerényen örülök.
Kérdi is a vonal végén a hölgy: ÖN nem örül??? DE, igen –mondom neki is szerényen.
Barátnőm megkérdezi, miért nem örülsz Isten igazából??
Nos, sok rossz tapasztalaton vagyok már túl, és Ágota kedves, nem látom a végét a dolgoknak.
Nem merek még örülni!!

Tháliába kell énekelni, ez az utolsó elődöntő!!!
Akkor irány egy ruhatervező, (utolsó forintunkat belefektetvén) és egy ruhaköltemény készül nekem…………………..ami illik a karnevál hangulatához , ami megtiszteli az eseményt,
elvégre nevezetes színházban fogom énekelni.
Ismét fodrász, smink, sok pénzünk elmegy…………….de hát gondolom, most nem lesz pénzkidobás!
Vasárnap 12 h-ra hívnak, párommal odautazom. Rengeteget gyakorlok, és még tele vagyok energiával!!
Aulában felcímkézett cd-m-et elkérik a gördülékenység végett.
Nevem és a dalcímek vannak rajta, precíz vagyok……..mindenben!
Párom segít az öltőzőben, a ruhakölteményem fűzésében!
Mellesleg telefonban kihangsúlyozták: „Legyek nagyon szép”, ezt nem is tudtam mire vélni, gondoltam talán ennyi előnyt akarnak nekem??
Oké, nos várunk arra, hogy színpadra kerülhessek. De nem mindenkinek ez a sors jut.

Bevagyok öltözve, de látom a többiek jelentős hányada, nagy része, mintha otthoni cuccban jött volna el!
Gondolom a produkcióik miatt!!
Lehet túlöltöztem egy Színházba?
Interjú készül mindenkivel, (engem kerül a kamera, és a stáb)de akárhogy telnek az órák a várakozóban a stáb még mindig kihagy!
Hoppá!!.........................................................Nem értem miért!?????
Megint megnyugtatom magam, hogy rémeket látom, majd sorra kerülök én is.
Legfeljebb ha majd lejöttem a Színpadról, mint a többi embernél,…reméltem!!
Addig ismerkedem, és fokozatosan fáradom.
Kiderül egy fiú még az első válogatón sem volt, csak behívták ide a Tháliába!
A mellettem ülő lánnyal teljes döbbenetben, összenézve már valami sejtünk.
Megérkezik a SID zenekar, akiket gyorsan meginterjúvolnak, alig értek oda!
Nekik „szinte” semmit nem kell várakozniuk, máris a színpadon találják magukat!
Gyanús, de jajj Enikő, már megint gyanakszol??? (ezeket tovább akarják juttatni?)
De már a párom és a többi várakozó szereplő is szemtanúja lesz ennek!!!
De jön a reális mérlegelő gondolkodásom: hogy a műsor felépítése miatt van!
De könyörgöm, ember vagyok……………………..fáradok, hisz az órák telnek, és besülök a ruhámba!!!
Nem szabad kimennünk, közlik velünk….bármikor sorra :)))))) kerülhetünk.
Látom a sort, és az előzéseket!!!
Döbbenet!

Oké, nekem a produkcióra kell koncentrálnom!

De Istenem, telnek az órák, megsülök! Mi ez pszichológiai kifárasztás???
Akkor miért nem azt mondták, hogy menjek pld. délután ötre?
Hat óra múlva, színpadon találom magam.
Belépve félelmetes közömbösség és „bábú” emberek mozdulatlansága fogad.
Mintha lefagyasztották volna őket, túlzás nélkül írom ezt!!!!
Indul a zene, jajj a felcímkézett cd-m helyett miért teszik be a Mission Impassible zenéjét?
/mellesleg hogy kerül az a dal oda/Elvégre a nevem, a dalok sorszáma magyarul a cd-mre van írva!!!!!!!!!! Könyörgöm!!!!

Elnézést kérnek-„elvégre ők is emberek”- erre teljes hangerővel –és lám csoda történt EZEK UTÁN egy pillanaton belül, már indítják is a zenei alapom, hogy lett meg ilyen hamar ????
Mire véljem? Hangnem kilendítés miatt csinálták?????
Nem jött össze, hisz gyakoroltam a női mosdóban mp3-al!!
Elnézést kérnek……………………………én állok ott , és kezdem a dalt, kb. 3 soráig jutom.
Valami beépített füttyős kifütyül!
Oroszlán Szonja megnyomja a leállító gombot:”ne haragudj, de látod, a közönségnek nem tetszik”. Az ötszázból egy-kettő miatt.
Már épp tértem volna a refrénre, jajj hangulatemelő (de hát ők az előző videókból ezt már tudták)!!!
Esélyt sem kapok??? Latin zene!!!! Mi van itt??
Mintha valami előre megírt film szereplője lennék!!! De hátha képzelődöm.
Lefagyva, refrén előtt céltudatosan lefütyülve jövők át a technikusokon keresztül.
Stohl háttal, Ördög háttal, a technikusok szeme lesütve!!!!!!!!!
Magamban annyit mondok szüntelen, nem értem, nem kaptam értelmes kritikát sem.
Csak annyit „ne haragudj……………………….de a közönségnek……..”
Mi van?????????????????? Mintha valami kivégzés helyszínéről távoznék!
Sokkot kaptam!!

Egy fiú Elvis Presley díjazott lett Angliában, őt a Tháliában „kihajították”, azért mert utánzott.
De könyörgöm, a két előzetes meghallgatáson akkor miért felelt meg?
Itt megalázták, ………………………………döbbenten ment haza!!!!
Hazafelé mi is világvége hangulatban jöttünk a párommal, még lefekvéskor sem nagyon tudtunk mit mondani!
Úgy véltem mások cikkeinek elolvasása után valamit tennem kell.
Mivel a nevem az e-mail címem, felhívtam egy híres újság figyelmét arra, mik mentek ott”.
Linket küldtem, nem véleményeztem!
Egy barátnőm jelezte, meg van döbbenve, mert véletlenül rátalált az egyik oldalon arra, mit tettek velem.
( és lám pont azon az újságoldal honlapján látható, ahová írtam!)
Belinkelve elküldte, ahogy kicsúfolnak a függöny mögött Stohl és Ördög!
De a legbosszantóbb, hogy Stohl már előre jelzi, hogy lefognak állítani!
Értem már miért került a kamera, ott a Tháliában!

1. Belinkelem, a harmadik videó alatt vagyok!
http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/egymasnak-esett-stohl-es-ordog-nora-2001367
Híres emberek…………………………..hogy viselkedhetnek így???

2 .
Nos akkor hogy maradjunk továbbra is tárgyilagosak
A következő oldalon a vélemények alatt, visszalapozva el lehet olvasni kivel mit tettek!
Az én történetem tehát nem egyedülálló!! Legfőként nem szubjektív!
http://www.zenekarokaz.hu/hirek/csillag-szuletik-2-hamarosan.zene/comment-page-18/

Ettől az oldaltól érdemes elolvasni az alaposság kedvéért a hozzászólásokat!

3. Nos hogy teljes legyen a kép, Lang Györgyi véleménye erről a színjátékról:
http://www.storyonline.hu/hirek/gyorgyi/19683/

4. És most jövők én, aki „nem egy nagy szám, legalábbis esélyt sem érdemel”.
Van egy zenei oldal, ahol meghallgatható pár dalom:
http://www.teasztar.hu
Én a saját nevemen előkereshető vagyok.

Ezen az oldalon szeretnek! Csak ők tartottak életben!

Nekem nincs több lehetőségem, maradok háziasszony, és nem tudom mi lesz velem....

Nagyon szeretnék énektanárhoz járni, de anyagilag ezt már nem tudjuk megoldani.

„Ördög”-i körbe zuhantam, minden értelemben!!!! Senki sem segíthet rajtam…….sem.
Az esély elveszett, számomra bezárult a kör, és én benn ragadtam.

Ui: Nézem a műsort, ……itthonról, és alátámasztódik az összes félelmem.
Még a gyatrább produkció is több percet kapott, mint én.
Van, akitől másik dalt kértek ,engem meg sem tiszteltek ezzel.
Az esélyemet előre elvették tőlem!!

Eltelt pár hét, és látom magam szombaton az RTL műsorában, ahogy a technikával is lehúztak.
A valóságban ordított a zene, én alig bírtam túlkiabálni.
A televizióban pedig- párom figyelt fel rá- a zenei alaphangerőt visszavették, és az énekhangom tűnik esetlennek, sőt…..nem csoda hisz a technikával nem tud egyetlen énekes sem versenyezni
Köszönöm!
Meeyux 2009.10.26. 16:20 • [28]
Nekem a Bad Boyz a kedvencem. Nem, nem a vetkőzés, hanem a zene miatt. Nem akarom elvenni senki kedvét, sőt kifejezetten örülök, ha az embereknek elnyerték a tetszésüket, de mindhárom zene koreai. Nagyon meghatott, ugyanis ismerem mindhárom zenét, és meg is vannak. A másodikat ( amelyikben van a 'Let me say uh-oh...' rész ) különösen imádom, ugyanis a kedvenc együttesem egyik tagjának a szóló albumáról való. Először mikor hallottam, hogy ez a zene is benne volt, úgy gondoltam, hogy véletlen, de miután megnéztem, láttam, hogy mindhárom zene koreai, tehát valószínűleg tudatos volt a zeneválasztás. Csak azt tudom mondani, hogy HAJRÁ BAD BOYZ!!! :D
elvira14 2009.10.26. 11:19 • [27]
Háát akkor én is írok pár gondolatott erről az egészről.:) Vannak nagyon tehetséges emberkék, csapatok. Pl. André, a kosárlabdások, Eőry Viki, Tabáni István és a táncos csapatok is mind remekek stb:D Kivéve egy táncos formációt. Fogalmam sincs mért jutatták tovább őket?? Timesz Girls egy borzasztó csapat. Nem tánc volt amit csináltak, hanem vmi egészen más. Ezt nem lehet táncnak nevezni hogy tudják a seggüket rázni azt ennyi. Mert ez sztem mindenkinek megy. A Bad Boyz ezerszer jobb a zenéjük, a lépések minden szuperebb:D Másik nagy kedvencem a Kávészünet:D Elképesztően jók a fiúk:) Már vagy 100-szor meghallgattam a számot.=) Bár sztem kategorizálni kellett volna a produkciókat. Úgyanis egy zsonglőr mutatványt nem lehet véleményem szerint egy táncos előadással összehasonlítani. A zsűrit nagyon kedvelem. Főleg a két férfit:D
Szóval hajrá Bad Boyz és Kávészünet:D:D A Timesz Girls meg menjen haza aztán rázzák tovább a valagukat a tánciskolájukban, úgyanis sokak nem kiváncsiak rájuk.
pappildi 2009.10.25. 09:00 • [26]
Gáspár Enikőre talán nem emlékeztek, mert a zsűri azonnal kilőtte. Az történt, hogy akkora hangerőt adtak, ami elnyomta a hangját. Ezt nem azért írom le, mert annyira védem őt, hanem azért, hogy hallgassátok meg őt a teasztar.hu oldalon. Szerintem világsztár is lehetne belőle! Én is alig ismertem rá a hangjára a 6 óra várakozás után, ráadásul direkt felhangosították a zenét, hogy a hangja elvesszen. Szóval értik a módját, hogyan kell megalázni valakit. Mikor elhagyta a színpadot, Ördög Nórika és Stohl, a megbízható úriember hátat fordítottak neki. Ennyit a tehetségkutatóról! Kérem, hallgassátok meg Enikőt, érdemes!
beki4 2009.10.24. 21:37 • [25]
A zsüri nagyon jó. Az eddigi adások közül ez a legjobb.
sandramama 2009.10.23. 20:47 • [24]
Nem lehet olyan sztärokat eladni külföldön, akik nem beszelnek angolul. Ausztriäban elek, itt senki sem ismer magyar pop vagy rock sztärokat.
Bala17 2009.10.22. 19:08 • [23]
A mai televízióktól már ne várjuk el, hogy tehetségeket keresnek egy műsorhoz.
Ha lesz olyan előadó aki megnyeri a "csillag születik"-et és legalább Európa szinten ismert lesz, akkor fejet hajtok az MRTL Zrt. Igazgatója előtt.
Meg a TV2 is "Szurkoljunk kedvencünknek és szavazzunk rá..." ez mind felesleges Pénzkidobás, mert úgy se az nyeri meg aki tehetséges, hanem aki a legtöbb lóvét tudja leakasztani bármelyik kereskedelmi csatornának.
Én az ország határa környékén lakom elég sokszor szoktam külföldi rádiót hallgatni, egyszer sem hallottam Ruzsa Magdi, sőt Ádok Zolit se.
A Muse-ba van magyar és rájuk büszke vagyok ismeretlenül is, hogy világhírűek.
Sőt ha ezt veszzük alapon szeretem Lolát is, mert néhány Videoklipje kikerült az angol MTV Műsorára (Élj a mának és most van készülőben a Mozdulj már cimű zenéje.)
Ilyen embereket nagyon nehéz összeszedni ennek a két kereskedelmi mocsoknak.
Ez egy vélemény volt és sajnálom, ha valakit megbántok. :(
imeszaros 2009.10.22. 19:02 • [22]
Azért ez egy picit talán tulzás! Vannak köztük természetesen tehetségesek is, de az eddig látott produkciók számát illetően, a tehetségeseket az egyik kezemen meg tudom számolni.
Anaksunamun 2009.10.22. 18:54 • [21]
Nagyon tehetséges emberek szerepelnek, nem is hittem volna, hogy ennyiféle dologgal fel lehet lépni;)
Nightbringer 2009.10.22. 10:43 • [20]
Kenyeret és cirkuszt! :)
lap teteje
További oldalak «« (1-10) 11 12 13 1415 16 17 »»
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.23.]
Súlyos kölcsönök magánszemélyek között szolgáltatás [2024.11.22.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Legolvasottabb cikkek

Megnéztük - szuperhősök és vikingek metal bulija a Barba Negraban
November 03-án két...

Megnéztük az Animal Cannibalst a Zene Házában - képekkel
Élő zenekaros koncertet adott az...

Megnéztük Horváth Tomi Halloween partyját a Barba Negraban
Valóban verhetetlen - Frank Turner visszatért Budapestre!
Álom Színházban jártunk - megnéztük a Dream Theater koncertjét Mike Portnoy visszatérésével
Brit Floyd koncertbeszámoló - Ha nincs ló, tényleg jó a szamár is!
Megnéztük Reviczky Gábor visszatérését a Magyar Színházban
beszámolók még