2024. április 27. | szombat | Zita nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolódó cikkek
Újabb legenda hazánkban: The Cult
Sztárfodrász készíti a sztárzenész haját Budapesten
Candy kisasszony varázslata: egy csodás nyári este a Pecsában
Cikkek a fellépőről
Jazzy Fesztivál 2016: Candy Dulfer a MOM Sportcsarnokban
Nem semmi leánybúcsú! Candy Dulfer szaxofon-istennő koncertje az A38-on
Budapesten ünnepeli esküvőjét a szexi szaxofonos
Szexi szőke cukorka Veszprémben - Candy Dulfer megmutatta, fotókkal
Candy kisasszony varázslata: egy csodás nyári este a Pecsában
     
  Jegyvásárlás
Candy Dulfer & Friends Summer Tour 2007
Dátum: 2007. július 24.
kedd 20:00
Helyszín: Petőfi Rendezvényközpont (PeCsa)
Kapcsolat: Candy Dulfer
 
     

Candy Dulfer –szaxofon,ének
Rosie Gaines - ének
Berget Lewis - ének
Chance Howard – billentyű, ének
Rhonda Smith – basszusgitár , ének
Ulco Bed - gitár
Thomas Bank - billentyű
Kirk A. Johnson - dob

Candy Dulfer
Prince és az egykori Eurythmicsből ismert Dave Stewart elsőszámú kedvence Candy Dulfer, aki az élőzene legnagyobb legendáival állt egy színpadon. A világon már szinte mindenhol bebizonyította, hogy nemcsak remek zenész, de zenekarvezetőként is elsőszámú, nem beszélve fantasztikus külsejéről, ami soha nem hagyja hidegen a férfirajongókat.

Rosie Gaines – ének
Alig van olyan hangszer, amelyen nem tud játszani, ráadásul producer, dalszerző és a kilencvenes évek egyik legjellegzetesebb hangja. Elég, ha csak Prince és az NPG klasszikusaira, a Get Off-ra, a Creamre, a Diamonds and Pearls-re gondolunk. Rosie Prince-szel nemcsak turnézott, de közös lemezt is készítettek, természetesen elsöprő sikerrel. Prince-en kívül láthattuk még őt Snoop Dogg és Bootsie Collins produkcióban is, akik odavannak Rosie oly jellegzetes hangjáért és fantasztikus kisugárzásáért.

Rhonda Smith – basszusgitár, ének
Leginkább Prince basszusgitáros-vokalistájaként lett ismert, akivel a kilencvenes évek elejétől végigturnézta a világot és számos albumán játszott, köztük a Musicology-n. Az említett évtized elején sikerült elérnie, hogy az egyik legfelkapottabb session zenészként tartsák számon, így a legtöbb világsztárral állt már egy színpadon. Rhonda két szólóalbumot is megjelentetett, Intellipop és Lost And Fund címmel.

Berget Lewis – ének
Fantasztikus hangjával már a világ összes táján sikerült lenyűgöznie a közönséget. Olyan nagyságok mellett énekelt, mint Dave Stewart, Maceo Parker és Van Morrison. Szólóénekesként is sikeres, hiszen a tavalyi két kislemeze, az I Don’t Matter és az I’d Like To Teach The World To Sing egyaránt emelte a népszerűségét. Berget hangját mindezek felett ráadásul a legutóbbi Coca-Cola reklámból is ismerhetjük.

Chance Howard – billentyű, ének
Candy zenésztársa Prince mellett a 2004-es Musicology turné óta. A The Time, Jimmy Jam és Terry Lewis, Alexander O’Neal, Johnny Gill, Gladys Knight, Patty LaBelle, Brian McKnight és Chaka Khan mellett egyaránt dolgozott producerként, billentyűsként és zeneszerzőként is. Tavaly csatlakozott Candy Blue Note japán turnéjához, fellépett vele a spanyol fesztiválokon és a North Sea Jazz Fesztiválon Koppenhágában, valamint a tavaly őszi európai turnéján is.

Kirk A. Johnson – dobok
A legtöbben csak Mr. Extraordinary-ként, azaz ”Mr. Kivételes”-ként emlegetik. Koreográfus, táncos, személyi edző, dobos, aki bármit is tesz, szívvel-lélekkel teszi. Számos művész mellett dolgozott társszerzőként a Paisley Park Studiosban, dobosként és percussionosként turnézott Prince-szel éveken keresztül, és a Purple Rain és a Graffiti Bridge egyik táncosa és koreográfusa volt.

Ulco Bed – gitár
Candy Dulfer Funky Stuff-jának tagja annak megalakulásától, 1984-től kezdve. Nagyon magasan képzett gitáros, aki rengeteg ismert művész mellett játszott élőben és stúdiózenészként egyaránt. Candy Grammy-díjra jelölt Saxuality albumának ő volt a producere és több dal szerzője is, csakúgy, mint a két évvel később megjelent Sax-A-Go-Go esetében. Ugyancsak részese volt Candy Big Girl és Girls Night Out albumainak, a Live In Amsterdamnak pedig társproducere is volt.

Thomas Bank – billentyű
Olyan különböző stílusú zenészek mellett volt producer és billentyűs, mint Buckwheat, Trijntje Oosterhuis, Bob Color és persze Candy Dulfer. Candy Big Girl, For The Love Of You albumain szereplő dalainak szerzője, producere és aktív zenésze volt. Ezeken kívül a Live In Amsterdam társproducereként is jegyzi magát.

Lehet, hogy Prince is Budapestre jön?

A kiváló énekes zenekara Budapesten lép fel és éppen ekkor Prince is Európában, pontosabban Londonban tartózkodik, így akár az is lehet, hogy a "herceg" ellátogat a magyar fővárosban tartandó koncertre.

Prince némi csalódást okoz rajongóinak, hiszen világkörüli turnéját Londonban tartja. Az apró termetű zenész kizárólag a brit fővárosban lép színpadra, augusztus elsejétől huszonegy estén át!

A hírek szerint Prince egy héttel a koncertsorozat kezdete előtt Európába utazik. Ha pedig már így alakul, állítólag Budapestre is átrepül, hiszen július 24-én, Candy Dulfer Petőfi Csarnokban tartandó koncertjén nem más, mint az ő zenekara lép fel a csinos szaxofonosnővel. Prince és Candy ugyanis nagyon jó barátok, így még a londoni koncert előtt közvetlenül is átengedte neki a kivételes zenészeit, de azt ebben az esetben is kikötötte, hogy – mivel neve jogvédett -, a plakátokon, jegyeken ezt nem tűntetheti fel.  Azt azért nem ígérte, hogy ő is a színpadra pattan, de lehetséges jelenlétében biztosan még forróbb funky estét produkálnak a zenészek!

Candy Dulfer a világon már szinte mindenhol bebizonyította, hogy nemcsak remek zenész, de zenekarvezetőként is elsőszámú, nem beszélve fantasztikus külsejéről, ami soha nem hagyja hidegen a férfi rajongókat.

Sztori a rendőrséggel

Prince-t egyébként nemrég szülővárosában, Minneapolisban felszólította a rendőrség, hogy hagyja abba a koncertjét, amelyet abban a híres First Avenue-n lévő klubban tartott, amit a Purple Rain című filmből már jól ismerhetünk.

Az ok nem más volt, minthogy a hivatalos nyitvatartási idő háromig volt és ő negyed órával ezelőtt kezdte el a bulit. ”Mi mindig engedelmeskedünk a hatóságnak” – mondta Prince. – ”Megígérem, még visszajövök!” – tette hozzá és engedelmesen távozott, nem úgy mint a rajongók, akik az utcán vezették le csalódottságukat…

- Media Angels / Kemper T. -

[2007.07.18.]

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.19.]
SÜRGŐS HITELEK szolgáltatás [2024.04.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Koncz Zsuzsa 78 évesen is rocksztár Avagy pár gondolat a múlt heti arénás buliról
Egy Koncz...

A nagyok visszatértek hozzánk végső búcsút venni - Mr. Big koncerten jártunk
2024.04.07...

Megnéztük a Nyakamon a nászmenet főpróbáját a Tháliában - képekkel
Árnyékból a fénybe - Beyond the Black - Ankor koncertem jártunk
Nem jó érzés rádöbbenni, hogy minden hiábavaló - Az ügynök halála a Centrál Színházban
A Quimby 33 év után sem hagyott fel a kísérletezéssel
Megnéztük a Triász együttes koncertjét - képekkel
beszámolók még