2023. március 20. | hétfő | Klaudia nevenapja
  Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Hegyalja Fesztivál

Elköltözik a Hegyalja Fesztivál?

Pletykák jutottak el a szon.hu szerkesztőségünkbe, miszerint elköltözik Tokaj-Rakamazból a Hegyalja Fesztivál. Utána jártak mi igaz a történetből. 

Bukovinszky Béla, a fesztivál főszervezője megkeresésünkre elmondta: – A szárnyra kapott hírek, ebben a formában nem igazak. A tény azonban az, hogy két kelet-magyarországi megyeszékhely is megkeresett minket – akiket egyelőre nem szeretnék megnevezni – különböző ajánlatokkal. Fontos azt látni, hogy a jelen gazdasági helyzethez nekünk is alkalmazkodnunk kell, egy fesztivál csak akkor lehet erős, ha színvonalas műsort kínál, kedvező áron – nyilatkozta.

– Az országban szinte mi vagyunk az egyetlen olyan fesztivál, aki bérleti díjat fizet az önkormányzatnak a területért, míg máshol jelentős anyagi támogatással járulnak hozzá a szervek a közös munkához. Tizenkét éve vagyunk itt, mélységesen tisztelem Rakamaz eddigi erőfeszítéseit is, és még egyszer hangsúlyozom, nem mi vetettük fel a költözés gondolatát.

Több variáció is létezik

A két érdeklődő önkormányzat polgármestere, illetve alpolgármestere keresett meg minket, az egyik opció szerint az egész brandet összepakolva kéne egy új helyszínre költöznünk, a másik variáció szerint pedig a Hegyalja mellett egy másik rendezvénnyel kéne megmozdulnunk. A második verziót nem tartom túl szerencsés megoldásnak, ugyanis a jelen gazdasági helyzetben nem biztos, hogy ésszerű lenne egy új fesztivál beindításába belevágni, ráadásul eléggé telített is a fesztivál-piac.

Nyomj egy tetsziket, ha szereted a zenét.

Egy szónak is száz a vége, nem szívesen költöznénk, de ha kapunk egy olyan ajánlatot, amit a jelen gazdasági helyzetben nem lenne túl bölcs visszautasítani, akkor költözünk. Be kell látnunk, hogy egy nagyobb város, főleg egy megyeszékhely, nyilvánvalóan – már csak létéből fakadóan is – jóval kedvezőbb infrastrukturális és anyagi feltételeket tud kínálni, mint egy négyezer lakosú, kisebb település. Legkésőbb november végéig, december elejéig el kell dőlnie a kérdésnek, ha addig nem születik döntés, a fesztivál marad régi helyén – mondta a fesztivál főszervezője. 

- szon.hu alapján zene.hu -

[2011.09.27.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Hirdetés leírása szolgáltatás [2023.03.19.]
magán kölcsön ajánlat: melindakovacs687@ szolgáltatás [2023.03.18.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Ville Valo szíve lelke - Neon Noir Tour 2023
Hét és fél esztendő elteltével 2023 március...

Fényesen ragyog a Kowalsky meg a Vega csillaga! Volt ok ünneplésre az Arénában
20 éves...

beszámolók még
Led izzók kedvezményes áron, 5 év garanciával