Eladósorba került a Zene.hu. Komoly érdeklődők: klikk a részletekért.
2019. március 24. | vasárnap | Gábor, Karina nevenapja
    koncert.lap.hu
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
Smiling bar
 
Oldal.info


Fabrik
 
 
Kapcsolódó cikkek
A szerelem mindenkié - Ma jön a romantikus videoklip
Megkönnyeztük! Elkészült a klip a romantikus dalhoz - íme a Szabad szerelem
Romantikus dalokkal hangolódunk a romantikus premierre
Kapcsolatok
Bréda Bia

Bréda Bia: "a győzelem igen sokat jelentett"

Férfi újságíróként mindig öröm egy szép nővel anyagot készítenem, persze, ha ez a szépség amellett, hogy még értelmes is, a hangjával is lenyűgöz, akkor még jobb a helyzet. Van egy olyan érzésem, nem utoljára beszélgettem Biankával. Ismerjétek meg a Bréda Bia néven szorgoskodó, magát mindig fejlesztő tehetséget.

- Nyolc éves korod óta énekelsz. Mi volt az ami először megfogott ebben?
- 9 évig táncoltam, egy fellépésünk után, megkeresett egy gyermekmodell ügynökség, mert látták bennem a lehetőséget. Ekkor kezdtem el egy olyan iskolába járni, ahol színészkedést, modellkedést, táncolni és énekelni is tanultunk. Már ekkor éreztem, hogy az éneklés áll a legközelebb hozzám. 8 évesen az fogott meg benne, hogy én lehettem a középpontban, na meg az izgalom, a fények. Minden kislány szereti a ragyogást. Egyszerűen éreztem, hogy ez az, amit csinálni szeretnék. Ma már tudom, hogy emögött kemény munka is rejtőzik, nem minden a felszín. 

- Tizenkét évesen már Brazíliában megnyertél egy gyerekeknek rendezett tehetségkutató versenyt. Hogy jött ez a lehetőség?
- A brazíliai versenyre a modellügynökség által jutottam ki. Minden nemzetközi versenynek van magyarországi előversenye.  Ezt megnyertem, így kijutottam arra a versenyre.

- Na, de mit jelentett számodra, akkor ez a győzelem?
- A szüleim mindig azt mondják, hogy addig csináljam a dolgokat, ameddig örömömet lelem bennük, ameddig élvezem azokat. Nagyon szerettem ezeket a versenyeket, az eredménytől függetlenül, hiszen nagyon sok, érdekes emberrel, más nemzetiségű gyerekekkel ismerkedhettem meg, valamint a rendező országokat is bejárhattam. Azonban - bevallom - , a győzelem igen sokat jelentett, hatalmas elismerés volt. 

- Később a Dominikai Köztársaságban kétszer is megméretteted magad egy szépség- és tehetségkutató versenyen. Mire gondol az ember egy ilyen egzotikus országban rendezett verseny előtt? Miért tartottad fontosnak, hogy elindulj?
- Amint említettem, nagyon szerettem versenyeken részt venni. Amikor jött egy ilyen lehetőség, nagyon megtetszett az ötlet; maga az ország is nagyon vonzott, na meg a kultúra megismerése. Azonban az itt rendezett különleges programok, rátesznek még egy lapáttal. A dominikai verseny nagy kihívás volt, több kategória, több olyan terület, amit észben kellett tartani. Valamint, szeretném kiemelni azt, hogy a dominikai szervezők közreműködésével, a helyi árvaházaknak készültünk kisebb meglepetésekkel, amit nagyon élveztem! 

- Később Törökországban, Ukrajnában és Angliában is indultál. Ezek szerint imádsz versenyezni? Mit lehet profitálni egy ilyen lehetőségből?
- Ebben a kérdésben említett országok hamarabb voltak, mint az egyik dominikai verseny. Majd jött Brazília, és az utolsó egy dominikai verseny volt, 15 évesen.  Nagyon sok barátot szereztem, valamint megtanultam, hogy hogyan kell viszonyulni a közönséghez és javult a színpadi mozgáskultúrám is. 

- Idén indultál a rangos KiMitTube online tehetségkutató versenyen, amely középdöntőjét negyedikként zártád, 400 versenyzőt megelőzve. Két nap alatt mintegy négyezer ember kattintott a verseny honlapján a videódra.
- A KiMitTube-ra egy barátom hívta fel a figyelmemet, ezúton is szeretném megköszönni ezt neki! Magamat, azonban csak egy héttel a nevezés lezárása előtt beszéltem rá. Fontos azt megemlíteni, hogy nyár elejétől lehetett nevezni, így még nagyobb elismerésnek veszem, hogy az én két napos videómmal továbbjutottam a második körbe. Egyébként egy napot próbáltunk, majd másnap fel is vettük az első produkciómat, mellyel sikerült elnyernem a közönség támogatását, így továbbjutottam a középdöntőbe. Ott ismételten nagyon kevés időm volt az egész kidolgozására. Nagyon sokat tanultam a verseny alatt, amiből remélhetőleg profitálhatok majd, a jövőben. Szerencsére tényleg nagyon sokan támogattak, nagyon hálás vagyok ezért! 

- Feltűnt, hogy a versenyeken mindig saját dallal indulsz. Miért fontos neked, hogy sajáttal nevezz?
- Amikor az ember egy saját dallal áll színpadra, nehezebb dolga van, mint ha egy már befutott slágerrel indulna. A brazíliai versenyre ezért is vagyok még büszkébb, hiszen egy saját számmal nyertem meg a versenyt. Amikor egy olyan nótával indul az ember egy versenyen, amit mástól még nem hallott a közönség, beleadhatja azt a pluszt, ami csak benne van meg, úgy alakítja a dolgokat, ahogy ő szeretné.  Tehát tényleg az eredeti verzió csendül fel. 

- Szerinted mi a jó dal titka?
- Szerintem egy dalnak lépést kell tartania a kor trendjével, meg kell fognia a közönséget. A lényeg az aktualitás, és az, hogy az előadó hiteles legyen.

- Csodálatos a hangod és igazán szemrevaló hölgy vagy. Gyakran bombáznak különböző lehetőségekkel a férfiak és rendszeresen elhalmoznak különböző bókokkal. Hogyan tudod ezeket kezelni? Mi volt a legkülönlegesebb ajánlat, amit kaptál egy hangodra rákattant érdeklődőtől?
- Először is, nagyon szépen köszönöm! Mindig jól esik, ha valaki kedves dolgokat mond rólam. Alapvetően egy kedves lánynak tartom magam, próbálok mindenkihez így is viszonyulni. Próbálok mindig, minden üzenetre válaszolni. Volt olyan, aki verset írt nekem. 

Kövesd a facebookon Biát.- A hamarosan jelentkező új dalodban is szerepe lesz a szerelmes szavaknak...
- Egy hamarosan megjelenő zeném a szerelemről szól, a címe: Szabad Szerelem. Fontosnak érzem, hogy felhívjam a figyelmet arra, hogy a szerelem mindenkié, nemtől-kortól függetlenül! A szerelem, a legcsodálatosabb érzés a világon, mindenki számára elérhető dolog. Nagyon várom a premiert! 

- Bíró Zsolt - 

[2015.10.10.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Dynacord Powermate 600/2 hangosítás/cucc [2019.03.08.]
Jazz-es kreatív dobost keresünk zenész » dobos/ütős [2019.03.04.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu
Zene.hu
Zene.lap.hu

Ilyen volt a 2019-es Pilvaker
Telt házas Arénával ünnepelte a márciusi ifjakat a Pilvaker

Ismét szuper volt a Postmodern Jukebox az Arénában!
Szenzációs bulit ígértek és be is...

Tavaszi felfrissülést hozott a Tátrai Band koncertje - Képes beszámoló
Tudtátok, hogy a csendnek színei vannak? Margaret Island koncerten jártunk!
beszámolók még