2021. szeptember 20. | hétfő | Friderika nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Kapcsolatok
Szűcs Judith
Balázs Pali
Mező Mihály (Misi)
Nyári Károly
Nyári Alíz
Kovács László "Stone"

Motivációs gálaműsor sztárvendégekkel - íme a fellépők névsora

Könyvcsomagokat rejtenek a székek alá a motivációs gálán

Motivációs gálaműsor sztárvendégekkel és sok zenével! Egyszeri és megismételhetetlen este, ami még így, ebben a formában sosem volt! Sándor András országjáró talkshow műsora ezúttal Kiskunlacházára érkezik – különleges fellépőkkel, akik a legőszintébben vallanak életük mérföldköveiről a nagyközönség előtt.

6 sors, 6 életút, 6 különböző ember, akikben mégis közös, hogy mindannyian voltak már a padlón, és mindannyian fel is álltak onnan. Másik közös nyelvük: A ZENE. A zene, ami a legmagasabb szintű rezgésforma, amivel lehetőségük van átadni érzelmeket és fontos, gondolatokat, amelyek motiválnak, s adott esetben életeket változtatnak meg.

Belegondolt valaha az olvasó, mekkora ereje van egy dalnak? Kivétel nélkül mindannyiunknak van valamilyen emléke egy-egy slágerhez kötve. Sokszor sorsfordító emlékek.

Sorsok, Utak, Mérföldkövek - Emberi történetek a művészek szemével 2019. november 28-án (csütörtökön), 19 órától a Kiskunlacházi a Petőfi Művelődési Központban.

Szűcs Judith, Mező Misi, Balázs Pali, Nyári Károly, Nyári Aliz és az X-Faktor veteránja, Stone garantáltan kizökkenti a közönséget a hétköznapok problémáiból. Jöjjön el és töltődjön fel a természetes emberi hangok, országos sztárok és az örökzöld slágerek segítségével! A házigazda: Sándor András médiaszemélyiség, a Mélyinterjúk.hu weboldal alapítója.

Az ország többi településén 1 hét alatt elkapkodták a jegyeket, ezért érdemes mielőbb jegyet foglalni, mert a belépők kizárólag november 20-ig kaphatók elővételben! Ennyi sztár egy helyen – jelképes, 2990 forintos belépőért ritka ajándék! Ráadásul a szervezők extra ajándékkal kedveskednek a közönségnek: a nézőtéren néhány ülés alá könyvcsomagokat rejtenek el, bestsellerekkel, így bárki értékes nyereménykönyvekkel lehet gazdagabb.

6 előadó, 6 különböző stílusból – akik egytől egyig végigjárták a maguk Caminóját, s  végigmentek azon az úton, amelyen a nézők is járnak.

A szemünk előtt élik az életüket, mégis keveset tudunk a mindennapi bánataikról, mosolyaikról, sikereikről és kudarcaikról.

Ezen az estén fontos útravalókat kap a közönség tőlük. Arról, hogy mit jelent a kitartás, az alázat – és a legfontosabbat: HOGYAN CSINÁLTÁK? Tehát a megoldást is kézbe kapja a néző.

Ezen az estén az őszinteségé a főszerep. Az őszinteségé, ami a legfőbb motiváció! A zene kíséretében.

A házigazda, Sándor András nem titkolt célja, hogy felélessze az esztrádműsorok hagyományát a vidéki művelődési házakban, amelyeket annak idején Friderikusz Sándor vitt sikerre. Az évek óta tartó országjárás a mai napig egyedülálló kezdeményezés, hiszen színházi körülmények között, nagyszínpadon, showműsor keretében tart könyvbemutatót a több kötetes szerző.

A kiskunlacházi műsorra a jegyeket nyitvatartási időben a Petőfi Művelődési Központ pénztárában is meg lehet vásáráolni nyitvatartási időben, vagy online (azonnali bankkártyás fizetéssel, sőt átutalással is) a www.sztarparade.hu oldalon, a Solar Libro Kiadó webshopjában.

[2019.11.04.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Megnéztük: Halott Pénz koncert a Budapest Parkban - képekkel
Szép, kerek alkalom: tizedik...

Megnéztük az EDDA koncertjét a Budai Szabadtéri Színházban - képekkel
Sokszor...

Mélybe ránt és felemel Alföldi West Side Story-ja - képekben
Forró nyári péntek este a Balatonparton a Tankcsapdával - képekben
A Pokolgép tüzelte fel a hangulatot a Barba Negrában - képekben
beszámolók még