15%-os kuponkedvezmény 47.000Ft felett a Spartoo.hu webáruházban. Kuponkód: MAJUSP15
2021. január 23. | szombat | Zelma, Rajmund nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

Veréb Tamás új arcát ismerhetjük meg a Barátok köztben

Ma este nem csak színészként, hanem előadó-dalszerzőként is bemutatkozik a Barátok köztben Veréb Tamás.

Két hónapja balhés rosszfiúként tűnt fel a Barátok köztben Csongor karaktere, aki azóta sok félreértést tisztázott maga körül. Mostanra azonban már látszik, hogy őszinte érzései ellenére a sors igencsak megnehezíti, hogy Csongor és Luca szerelme kiteljesedjen.

„Hatalmas boldogság és egyben nagy kirándulás számomra, hogy a Barátok köztben szerepelhetek. Izgalmas karakter bőrébe bújtam, hiszen Csongor körül sok titok, vagy inkább pletyka és félreértés kering. Remélem, hogy a nézőknek is legalább annyira érdekes követni, hogy kirajzolódjon a karakter valódi énje, mint nekem, szereplőként” - mondja Veréb Tamás.

A népszerű színész-énekes az elmúlt években egyre több dalt írt, ezidáig társszerzőként szerepelt produkciókban. Nemrégiben azonban elkészült a Szabad élet című szám, amit teljes egészében ő jegyez. Ez a dal ma este a Barátok közt egyik fontos jelenetében is felcsendül.

„Színészként és énekesként ismerhetett meg a közönség, ám az életemben egyre fontosabbá válik a dalszerzés; úgy érzem, most erre szeretnék nagyobb hangsúlyt fektetni. A Barátok közben is hallható Szabad élet című számom az első olyan dal, amit egyedüli szerzőként jegyzek. A mondanivalója kicsit spirituális, igyekeztem továbbgondolni az élet és a szerelem jelentését. Hiszek abban, hogy nem csak egyetlen jelenünk van, és léteznek olyan emberek, akikhez több életen át kapcsolódunk valamilyen formában. Nagyon örülök, hogy a Barátok közt alkotói nyitottak voltak arra, hogy ezt a számot énekeljem a sorozatbeli kedvesemnek, akivel a kapcsolatunk hamarosan nagy fordulatot vesz” - teszi hozzá Veréb Tamás.

A művész persze az elkövetkezendőkben nem szakít a zenés színpadokkal – hiszen jelenleg is egy új musicalben próbál –, csak a jövőben több energiát fektet arra, hogy a közönség a szerzői oldalát még jobban megismerje, akár magának, akár más előadóknak készített alkotásokkal.

Fotókrdeit: Barátok közt

[2020.07.07.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

"Legdrágább nyájas olvasó!" - A Bridgerton család - Filmajánló
Ha a megszólításomat...beszámolók még