2023. szeptember 26. | kedd | Jusztina nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 

"Örömzenére készülünk" - A Müpában ünnepel a Malek Andi Soulistic

Malek Andi Soulistic - születésnapi jubileumi koncertre készül. A november 19-ei esemény előtt az egyik főszereplőt, Jáger Bandit kérdeztük.

Idén hatéves a Malek Andi Soulistic, melynek köszönhetően ma már más fogalmunk van arról, hogyan szól a lélek zenéje. A zenekar a neves énekesnő, Malek Andrea és a zongorista-zeneszerző, Jáger Bandi együttműködéséből jött létre 2016-ban. A formáció egy különleges projekt, amely a jazz és a soul stílust ötvözi a népzenével - a „Soulistic” név a lélek és a zene közötti szoros kapcsolatra utal.

Hat éve lépsz fel Malek Andival. Milyen volt ez a hat év?
Csodálatos volt tényleg, egy isteni találkozás, 2016-ban hívtam el először egy koncertre vendégként, akkor meg Andi Ausztriában élt. És annyira jól sikerült a koncert hogy utána megbeszéltük hogy csináljunk egy projektet, Ez lett a Malek Andi Soulistic!

A Malek Andi Soulistic ezen a koncerten az elmúlt hat év kedvenc dalaiból válogat, de az együttes meglepetésekkel is készül: sztárvendégekkel, képekkel és videóbejátszásokkal. „Nem gondoltam volna hat évvel ezelőtt, amikor elhívtam Malek Andit egy koncertre vendégként, hogy ez egy sorsszerű találkozás lesz, és ilyen sikere lesz ennek a produkciónak” - mesélte Jáger Bandi az együttes létrejötte kapcsán. Kettejük produkciójában kulcsfontosságú szerepet játszik az örömzene és a hit. Az énekesnő összetéveszthetetlen hangja és dalszövegei, a jazz-zongorista és dalszerző friss és izgalmas világnézete, valamint a fantasztikus zenészekből álló zenekar közös dinamikája különleges, spirituális zenei élményt ígér.

Bandi elárula: "A műsor két részből fog állni, lesz egy moderátor az egész koncertnek Novodomszky Éva személyében, aki régi barátunk és nagyon szeretjük öt, ő fogja összefogni és levezényelni a koncertet."

Az ünnepi koncerten ott lesz Szulák Andrea, Dés László és Karácsony János James. Miért rájuk esett a választásotok?
Egyrészt, mert nagyon szeretjük a zenéjüket, tiszteljük a művészetüket, másrészt pedig az Andi is, én is, illetve a zenekar is többször dolgoztunk együtt és mindig nagy élmény volt és most is egy örömzenére  készülünk

Mivel foglalkozol, amikor nem a Malek Andi Soulistic-kel lépsz fel?
Amióta megalapítottam a Soulistic-kot  azóta már csak ezt csinálom. Zeneszerzője, producere, szervezöje és zongoristája vagyok. Szóval teljes embert kívánó feladat, de  ez mellett zeneszerzés, hangszerelésssel foglalkozom. És hívő emberként istent keresem, imádkozom stb

Jegyek, info a koncertről

[2022.09.22.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
SÜRGŐS HITELEK zenész » gitáros [2023.09.22.]
gazda szolgáltatás [2023.09.21.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Királyi vadászaton jártunk - Royal Hunt koncertbeszámoló képekkel
Szólok előre, hogy a...

Megnéztük a Triász koncertjét a Barba Negrában - képekkel
Kialakult egy ritmusa a Barba...

Megnéztük T. Danny koncertjét a Budapest Parkban (képekkel)
Ezeregy éjszaka: Debütált Geszti Péter world musicalje - képek
Holi Beach bulin jártunk a siófoki Plázson - képekben
Kowalsky meg a Vega a Parkban - képriport
beszámolók még