2024. február 28. | szerda | Elemér nevenapja
 
Regisztráció 
Belépés Belépés
Keresés
RSS RSS Hírek Hírek Meghallgattuk Meghallgattuk Ajánlók Ajánlók Fesztiválok Fesztiválok Interjúk Interjúk
zene.hu a kezdőlapom feliratkozás hírlevélre
 
 
 
zenés állások
Oldal.info
 
 
 
Képgalériák
Ákos Aréna 2022 december

Képekben! Ákos ismét világszínvonalú koncertet adott telt ház előtt az Arénában

Ákos idén másodjára töltötte meg az Arénát közönséggel, akik ismét világszínvonalú produkciót láttak. Fantasztikus volt a hangulat, elhangzottak nagy slágerek, sok dalritkaság is szólt, és a látvány is szemkápráztató volt.

Már több, mint 20 éve járok Ákos koncertekre, és a legtöbb után azt gondolom, hogy ez volt az eddigi legjobb Ákos koncert, amin voltam. Most is ezt gondolom, de azt hiszem ezzel sokan vagyunk így. A fénytechnika, a lézerek már a januári koncerten is lenyűgöztek, de most úgy éreztem, még jobban működött együtt a sok lámpa a videófalakból épült színpaddal, és a rendkívül izgalmas grafikával. A hangzásra nem lehetett panasz, minden ponton dörgedelmesen szóltak a dalok. A 30 szám kiválóan volt összeválogatva, a legtöbb nagy kedvenc helyet kapott. Voltak Bonanza dalok (Calypso, Kihalt minden), dalritkaságok (Virrasztó, Csillagok alatt), nemzedéki himnuszok, ahogy Ákos hívja őket (Ilyenek voltunk, Alig hitted, Minden, ami szép volt), és egy akusztikus blokk is be volt tervezve, amelyet Ákos az Aréna közepén egy szál gitárral a kezében játszott el.

Nagyon szeretem, hogy Ákos mindig kiválóan építi fel a műsort. Lehet tombolni, megemlékezni, a szövegeket, ha figyeli az ember kicsit jövőbe látni az ő szemével. A régi dalokat újra hangszereli, és máris ismerősen, de újként hat az adott szám. Ezen a koncerten volt szerencsém fotósként részt venni, és végig jártam a teljes arénát. A közönség valami hihetetlen hangulatban volt. Az első sorokban lévők már a koncert kezdete előtt nagy izgalomban voltak, skandálták a dalokat és teljes volt az őrület, amikor megjelent Ákos és a zenészek a színpadon. Amikor a kiemelt álló rész közepére kerültem, láttam, hogy szó szerint mindenki táncolt, kicsik, nagyok, fiatalok, idősek. A távolabbi álló helyeken is a legtöbben énekeltek, de amikor egy-egy dübörgősebb dal került elő, ugyanolyan tombolás volt hátul is, mint legelöl.  Az ülő helyekről a látvány még fantasztikusabb volt, mint az álló részen. Minden percben lefoglalt, amit láttam - a lézerek, a lámpák, a led falak, a három kivetítő segítségével látvánlátványos show műsort láttunk. Az ülő közönség szolidabban bulizott, de a számok után a vastaps nem maradt el.

Számomra két nagyon megható pillanata volt a koncertnek. Az egyik, amikor Ákos az Aréna közepén ült egy szál gitárral, és közben a közönség mobil fényekkel ringatózott. A másik pillanat pedig az Ilyenek voltunk dal volt, amely a legtöbbünk számára rengeteg emléket idézett fel. Számomra is ez egy fontos szám volt, a ballagási dalcsokrunk része volt annó. Úgy gondolom, hogy tombolt, emlékezett a közönség és sok megható pillanatot élt át. Az biztos, igazi ’Ákos Ünnep’ volt, és fantasztikus koncertélménnyel gazdagodtunk.

Fotó: Varga Réka Blanka

Ákos Aréna 2022 december képekben - klikk a fotóra

 

[2023.01.23.]

Megosztom:

Szólj hozzá! (Ehhez be kell lépned)
lap teteje
 
Hitel ajánlat 48 órán belül (Jelentkezze egyéb [2024.02.06.]
Hitel, pénzügyi segítség és kötvény egyéb [2024.02.02.]
apróhirdetés
© SirOeshImpresszumMédiaajánlatSiteMap/Honlaptérkép • RandD: Jumu

Bestiális este a Barba Negrában
Február 18-án ismét ellátogatott hozzánk a Battle Beast...

István, a király 40. éves koncertturné - képriport
A Crescendo Music Management...

20 éve mutatták be a Rómeó és Júlia musicalt - képriport
Elindult a Tankcsapda 35. éve - képriport  
Ha eddig úgy élt bennünk a Fekete Péter, mint egy "poros darab", akkor most irány a Centrál Színház
Szimfonikus metal est a Barba Negrában 
beszámolók még